• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

S-500: Έτοιμη να ελέγξει και το διάστημα η Ρωσία με το νέο υπερόπλο

7 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Πάνοπλη παρουσιάζεται η Ρωσία ακολουθώντας την Αμερική με το νέο πυραυλικό σύστημα S-500. Οι δύο υπερδυνάμεις είναι έτοιμες να μεταφέρουν τη μάχη στο διάστημα

Το νέο πυραυλικό σύστημα επιφανείας-αέρος S-500 της Ρωσίας έχει υποβληθεί σε αρκετές δοκιμές τους τελευταίους μήνες καθώς η πλατφόρμα πλησιάζει την καταληκτική ημερομηνία λειτουργίας που έχει προγραμματιστεί για το 2020. Το σύστημα θα είναι ιδιαίτερα εξειδικευμένο στο δορυφορικό κυνήγι, την υποκλοπή βαλλιστικών πυραύλων και την εξουδετέρωση των εχθρικών αεροσκαφών υψηλής αξίας, όπως οι πλατφόρμες AWACS. Πρόσφατα βγήκαν στο φως και νέες πληροφορίες, από ότι φαίνεται οι S-500 έχουν σχεδιαστεί όχι μόνο για να καταρρίπτουν στόχους στο διάστημα αλλά και για την ευρύτερη υπεράσπιση της περιοχής που καλύπτουν από διαστημικά όπλα.

Απαντά στην Αμερική 

Η χρονική συγκυρία της είδησης μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί καθώς αυτή η εξέλιξη έρχεται την στιγμή που οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αρχίσει να αυξάνουν τις επενδύσεις σε τέτοιου είδους διαστημικά συστήματα άμυνας, με υπερηχητικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη, πολεμικά διαστημόπλοια και ολόκληρο το πρόγραμμα »Space Force». Μόλις πρόσφατα η τροπολογία για τη δημιουργία του Space Force εγκρίθηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων  με τη συγκατάθεση της πλειοψηφίας, 33 ψήφοι υπέρ έναντι 24 κατά. «Όπως έχω πει επανειλημμένως, το μέλλον των πολεμικών συγκρούσεων θα διεξαχθεί στο διάστημα», όπως τόνισε ο Ρότζερς . «Η Ρωσία και η Κίνα μας ξεπερνούν στο διάστημα και πρέπει να έχουμε ένα σκέλος του στρατού που θα επικεντρώνεται αποκλειστικά σε αυτή την αποστολή».

Ο αναπληρωτής επικεφαλής των πυραυλικών δυνάμεων της Ρωσικής Αεροπορίας, Γιούρι Μουράκκιν, παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με την ικανότητα του S-500 να αντιμετωπίσει τις διαστημικές επιθέσεις: «Συνειδητοποιώντας ότι σήμερα και στο άμεσο μέλλον τα όρια μεταξύ δυνάμεων αέρος και εδάφους εξισώνεται είναι ασφαλές να πούμε ότι τα πυραυλικά συστήματα S-500 αποτελούν την καλύτερη εξοπλιστική λύση … Δεν θέλω να μιλήσω γι ‘αυτό περισσότερο, γιατί δεν βρίσκονται ακόμη σε λειτουργία.

Στις αρχές Ιουλίου, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας, Γιούρι Μπορίσοφ, έκανε λόγο για «επιτυχείς προκαταρκτικές δοκιμές» των S-500, οι οποίες «επέτρεψαν στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας να αποφασίσει την ταχύτατη ένταξη τους στο δυναμικό της αεροπορικής άμυνας». Ως εκ τούτου, οι Ρωσία θα αρχίσει να εξοπλίζεται S-500 τα αμέσως επόμενα χρόνια, αν και η ακριβής ημερομηνία παραμένει αβέβαιη.

Ο ρόλος τους

Επιπλέον ο Γιούρι Μπορίσοφ ξεκαθάρισε και τον ρόλο που θα έχουν: «Σε αντίθεση όσα γράφονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι S-500 δεν θα αντικαταστήσουν τους S-300 και S-400 αλλά είναι ένα πολύ διαφορετικό και συμπληρωματικό πυραυλικό σύστημα». Όπως γίνεται αντιληπτό, S-500 και S-400 θα αλληλοσυμπληρώνονται καλύπτοντας το ένα το άλλο και δημιουργώντας μια πάνοπλη αντιαεροπορική δύναμη.

Η δυνατότητα του S-500 να εξουδετερώνει στόχους που ταξιδεύουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες και σε διαστημικά υψόμετρα προσφέρει πολλές δυνατότητες τις οποίες σήμερα οι ρωσικές δυνάμεις αεροπορικής άμυνας δεν διαθέτουν.

Πηγή: Military Watch

onalert.gr

Tags: slide4
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ο Στάρμερ ανακοίνωσε την παραίτησή του από την βρετανική πρωθυπουργία!
Slider

Ο Στάρμερ ανακοίνωσε την παραίτησή του από την βρετανική πρωθυπουργία!

by admin
3 ώρες ago
False flag στη Λαύρα του Κιέβου: Το έγκλημα του καθεστώτος Zelensky ενάντια στην Ορθοδοξία – Οι αποδείξεις που συγκλονίζουν
Slider

False flag στη Λαύρα του Κιέβου: Το έγκλημα του καθεστώτος Zelensky ενάντια στην Ορθοδοξία – Οι αποδείξεις που συγκλονίζουν

by admin
3 ώρες ago
Σφαγή στο Λονδίνο… Καταρρέει ο Starmer, έρχεται ο Burnham – Η μονομαχία που διαλύει τους Εργατικούς
Slider

Σφαγή στο Λονδίνο… Καταρρέει ο Starmer, έρχεται ο Burnham – Η μονομαχία που διαλύει τους Εργατικούς

by admin
5 ώρες ago
Φίλμιχ: Ο ήρωας της αλήθειας που σαπίζει σε γερμανική φυλακή
Slider

Φίλμιχ: Ο ήρωας της αλήθειας που σαπίζει σε γερμανική φυλακή

by admin
5 ώρες ago
Next Post
Ξεκίνησε η επιχείρηση εκκαθάρισης: Έφοδος της αστυνομίας στο ΑΠΘ – Έρχεται η ομάδα «ΔΕΛΤΑ»

Ξεκίνησε η επιχείρηση εκκαθάρισης: Έφοδος της αστυνομίας στο ΑΠΘ – Έρχεται η ομάδα «ΔΕΛΤΑ»

Ποια S-400; – Η Τουρκία ανακοίνωσε την πρόθεση αγοράς του απόλυτου όπλου κυριαρχίας στο Αιγαίο: K-300P Bastion-P!

Ποια S-400; - Η Τουρκία ανακοίνωσε την πρόθεση αγοράς του απόλυτου όπλου κυριαρχίας στο Αιγαίο: K-300P Bastion-P!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr