ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Συμπτώσεις με διπλή ανάγνωση….και η <<ταραντούλα>>‏

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΕΜΟΣ. - 9 Απρ 2014 - 14:54
Loading...

Ενώ ο Σεπτέμβριος 2013 επρόκειτο να αναδειχθεί ως «θερμός» μήνας, λόγω των προγραμματισμένων παλλαϊκών διαδηλώσεων και διαμαρτυριών, ξαφνικά βιώσαμε την δολοφονία του άτυχου Φύσα η οποία «κατέκλυσε» επί μακρόν τα δελτία των ΜΜΕ διαλύοντας στην κυριολεξία την ατζέντα των διαδηλωτών.

Κοντολογίς μία…πολύ τραβηγμένη χρονική σύμπτωση. Άλλωστε είναι πάρα πολλοί αυτοί που πιστεύουν ότι η συνάντηση της παρέας Φύσα με τα μέλη της Χρυσής Αυγής ήταν ένα γεγονός το οποίο κάποιοι καιροφυλακτούσαν για να το προκαλέσουν.

Ακολούθησε το show, των συλλήψεων Βουλευτών της Χρυσής Αυγής και η αποφυλάκιση των δύο εξ αυτών. Ένας εξ αυτών ο Ηλίας Κασιδιάρης!

Είναι οι ημέρες που ο Πρωθυπουργός Σαμαράς μεταβαίνει στις ΗΠΑ ως προσκεκλημένος-ομιλητής από την Αμερικανο-εβραϊκή Επιτροπή (AJC) για να θριαμβολογήσει «ότι τελείωσε με την Χρυσή Αυγή» -η φράση είχε από τότε κυκλοφορήσει σε μερικά blogs- την οποία επιβεβαιώνει και ο κ. Μπαλτάκος στο περιβόητο βίντεο.

Το ερώτημα για ποιόν λόγο αισθάνθηκε την ανάγκη ο Έλληνας Πρωθυπουργός να διαβεβαιώσει τα μέλη του Sionistikou Lobby για τις συλλήψεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής, απαντάται από τον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτη, ο οποίος σε τηλεοπτική συνέντευξή του τον περασμένο Οκτώβριο δήλωνε ή ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Πρωθυπουργός δεχόντουσαν επισκέψεις-πιέσεις από Ελληνο-Sionistikes και αμερικανο-sionistikes οργανώσεις αλλά και πολιτικές πιέσεις περί του αντιθέτου (από τον κ. Μπαλτάκο).

Ίσης σπουδαιότητας με την ανάδειξη δεσμών ή/και δεσμεύσεων του Έλληνα Πρωθυπουργού με το Sionistiko κατεστημένο, είναι και η μαρτυρία του Μπαλτάκου για χειραγώγηση της δικαιοσύνης από τους υπουργούς Δένδια και Αθανασίου αλλά και η καταγγελία Κασιδιάρη για ανάλογη ανάμιξη του Πρωθυπουργού.

Η ξαφνική επίσκεψη του εκτελεστικού διευθυντού της πανίσχυρης αμερικανο-εβραϊκής επιτροπής American Jewish Committee (AJC) David Harris (ή τρίτη μέσα σ’ ένα έτος), στην ουσία επιβεβαιώνει τον «συγχνωτισμό» μελών της Ελληνικής Κυβέρνησης με Sionistikes Επιτροπές.

Άλλωστε, στην συνάντηση του περασμένου Μαρτίου στην Αθήνα, μεταξύ του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με επιτροπή του ΑJC προεδρεύοντος του D. Harris (Πηγή: http://www.periodista.gr/apokalipseis/item/9899.htm) , αναδεικνύει την δυνατότητα παρέμβασης εβραϊκών lobbies στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδος.

Ομοίως θερμή αναμένεται (ή αναμένονταν) και η παρούσα εβδομάδα λόγω των λόγω των κινητοποιήσεων με αφορμή το πρόσφατα ψηφισμένο με τον γνωστό αντιδημοκρατικό τρόπο μνημονιακό Πολυνομοσχέδιο.

Η απόφαση Κασιδιάρη για δημοσιοποίηση του αποκαλυπτικού Βίντεο την παρούσα χρονική στιγμή, έρχεται να λειτουργήσει και πάλι συμπτωματικά (;) ως επικοινωνιακή κουβέρτα .

Βεβαίως εξυπηρετείται και η καμπάνια του ως υποψηφίου Δημάρχου της Αθήνας, εφ’ όσον, όπως ισχυρίστηκε θα δουν το φως της δημοσιότητας και άλλα βίντεο με τον Μπαλτάκο και άλλους, αλλά και συνομιλίες κορυφαίων μελών της Κυβέρνησης.

Οι…συμπτώσεις και ερωτηματικά έχουν αυξηθεί επικίνδυνα, ώστε να σχηματίζεται η εικόνα ενός έθνους το οποίο έχει παγιδευτεί σ’ έναν διηπειρωτικό, διακομματικό ιστό, τον οποίο υφαίνουν μη έλληνες και ντόπιοι συνεργάτες τους, ενώ όλο και περισσότεροι πολίτες αρχίζουν να διακρίνουν ποια τελικά είναι η επικίνδυνη «Ταραντούλα» που κρύβεται πίσω από τα δεινά χωρών με «πλαστικούς» ηγέτες …

Ιωάννης Δέμος

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter