ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Στην Αλβανία ο Τζορτζ Σόρος – 3 ώρες δείπνο με το φίλο του Έντι Ράμα!

ΔΙΕΘΝΗ. - 6 Δεκ 2014 - 22:31
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση
Οι συναντήσεις του Σόρος πραγματοποιήθηκαν μακριά από την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, με εξαίρεση τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος,  Lulzim Basha.
Ο  84χρονος Εβραιο-αμερικανός δισεκατομμυριούχος, ουγγρικής καταγωγής,  την Πέμπτη το βράδυ είχε προσκληθεί σε δείπνο από τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα, μια συνάντηση που κράτησε τρεις ώρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του αλβανικού καναλιού, ο Σόρος ενημερώθηκε για τις μεταρρυθμίσεις που προωθούνται στη χώρα, ενώ ο ίδιος χαρακτήρισε τις μεταρρυθμίσεις αυτές, ως ‘επώδυνες’ αλλά ‘απαραίτητες’ για την Αλβανία.
Αναμένεται ότι το Ίδρυμά του, ‘Ανοικτή Αλβανία’ θα συνεισφέρει στην υποστήριξη των έργων που προωθούνται από την πλειοψηφία του κοινοβουλίου κατόπιν προτάσεων του Έντι Ράμα, στη βάση των μεταρρυθμίσεων.
Ένα βασικό στοιχείο στο οποίος έδωσε έμφαση ο Σόρος, ήταν η χρήση του κοινωνικού δικτύου Facebook και η υποστήριξη προς τους νέους.
Η συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής του κόμματος της αντιπολίτευσης, Λουλζίμ Μπάσα, διήρκεσε 60 λεπτά και πληροφορήθηκε τις ανησυχίες του Δημοκρατικού Κόμματος για το κράτος δικαίου.
ΠΗΓΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…