ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Στις 9 Οκτωβρίου επισημάνθηκε μετά 5 μέρες η Τουρκία ¨κυοφορεί¨ το Παγκόσμιο Κακό στην Συρία

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. - 14 Οκτ 2015 - 7:28

9 Οκτωβρίου 2015 Αναρωτιόμασταν

Η Τουρκία εισβάλει στην Συρία και τότε το ΚΑΚΟ ξεκινάει;

13 Οκτωβρίου 2015 21:44 το ζούμε ήδη

Η Τουρκία εισέβαλε στην Συρία.

¨ Συναγερμός έχει σημάνει σε Τουρκία και Ρωσία καθώς Τούρκοι στρατιώτες μαζί με άρματα μάχης και μπουλντόζες πέρασαν τα

σύνορα με τη Συρία ενώ ρωσικά μαχητικά απογειώθηκαν και κατευθύνονται στο σημείο.

Ταυτόχρονα, στη Συρία έφτασε ο Αρχηγός των Ιρανικών ειδικών δυνάμεων Quds, Στρατηγός Qassem Suleimani, με 60.000 Ιρανούς στρατιώτες για να ξεκινήσει η δεύτερη φάση της επιχείρησης εναντίον των ισλαμιστών. Οι Ιρανοί στρατιώτες θα επιχειρήσουν σε Χάμα-Ιντλίμπ-Λαττάκεια ενώ στην επόμενη φάση της επιχείρησης θα προωθηθούν για να σφραγίσουν τα σύνορα με την Τουρκία όπου εκεί θα συναντήσουν τους Κούρδους. Και αυτός είναι ο μεγάλος φόβος της Άγκυρας.

Aυτό που θέλει να αποτρέψει η Άγκυρα και να προκαλέσει παρέμβαση του ΝΑΤΟ με την σημερινή εισβολή της είναι να ενωθούν Ιρανοί με Κούρδοι και να έχουν την αεροπορική κάλυψη και τη “no-fly-zone” της Ρωσίας…

Έτσι θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση της επιχείρησης της συμμαχίας “4+1” στη Συρία όπως την έχουν ονομάσει δηλαδή Συρίας-Ιράν-Ιράκ-Ρωσίας και Χεζμπολάχ. Το πρώτο στάδιο ήταν οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί από ρωσικά μαχητικά και ελικόπτερα.¨ του Βασίλη Καπούλα http://www.defencenet.gr/ 21:44 13/10/2015

ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ από τα διαδραματιζόμενα

Πάντα μπαγάσηδες οι τούρκοι ακόμα δεν πρόλαβε να στεγνώσει το ¨ψηφιακό μελάνι¨ έκαναν πράξη τα λεγόμενα.

¨Μόλις ¨πήδηξε¨ ο Ρώσος στην Συρία έξω από τον κύκλο περικύκλωσης που του επέβαλλαν τον προηγούμενο καιρό οι Δυτικοί ξεκίνησε ¨ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ των ΕΘΝΩΝ¨.

Για «ανησυχητική κλιμάκωση» της στρατιωτικής επέμβασης της Ρωσίας στη Συρία έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, λίγες ώρες αφότου η Μόσχα ανακοίνωσε ότι πύραυλοι που εκτοξεύθηκαν από πολεμικά πλοία της στην Κασπία Θάλασσα έπληξαν τη νύχτα στόχους του Ισλαμικού κράτους.

«Στη Συρία παρακολουθούμε μία ανησυχητική κλιμάκωση των ρωσικών στρατιωτικών δραστηριοτήτων. Θα αναλύσουμε τις τελευταίες εξελίξεις

και τις συνέπειές τους για την ασφάλεια της Συμμαχίας», δήλωσε ο κ. Στόλτενμπεργκ .

Σημείωσε ακόμη ότι το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να στείλει στρατιωτικές δυνάμεις στην Τουρκία για να υπερασπισθεί τη συμμαχική του χώρα στη νότια πτέρυγά του.

Μπορούμε άραγε να καταλάβουμε ότι αυτά τα 24 ώρα λαμβάνονται μεγάλες αποφάσεις που μας αφορούν.

Οι Δυτικοί μάλλον θα δώσουν εν λευκώ τον γνωστό τους στρατό χωροφύλακα της περιοχής να διαχειριστεί την κατάσταση από μόνος του.

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΡΙΑ με το Κουρδικό ανοικτό το ΝΑΤΟ ίσως περιοριστεί να στείλει μόνο ¨αεροπορικές δυνάμεις¨ στην Τουρκία ώστε να υπάρχει αντίπαλο δέος στις αντίστοιχες Ρωσικές.

Το γεγονός ότι η Ρωσία βρέθηκε εκτός κύκλου περικύκλωσης της συνεπικουρούμενη με δορυφόρες δυνάμεις βλ. Ιράν και εφεδρεία τους Κινέζους πιέζει αφάνταστα την Τουρκική Ελίτ που βλέπει να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια της και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής περιόδου .

Ίσως τα βράδια ο Ερντογάν να έχει αϋπνίες και να περιδιαβαίνει τα δεκάδες δωμάτια του Ανακτόρου που έκτισε πρόσφατα μήπως του κατέβει καμιά ιδέα;

Είναι βλέπεται και οι ψυχές των ανθρώπινων σφαγίων από τα διαχρονικά τουρκικά ολοκαυτώματα που δεν συγκρατούνται άλλο γιατί βλέπουν σε λίγο την τιμωρία των εγκληματιών της ανθρωπότητας.

Μπορεί όλα τα Έθνη να έχουν ΑΝΗΣΥΧΙΑ αλλά την μεγαλύτερη ανησυχία την έχουν οι γείτονες.

Αυτοί λοιπόν που έστρωσαν παγίδα στην Συρία και στο Ιράκ με τους ISIS τώρα είναι αναγκασμένοι και εν γνώσει τους να πέσουν μέσα σε αυτή την παγίδα.

Δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια να αφήσουν οι Δυτικοί τον Ρώσο να εδραιωθεί μόνιμα με παρουσία στρατιωτική και βάσεις στην Μέση Ανατολή.

Η μόνη λύση λέγεται είσοδος της Τουρκίας στο θέατρο των επιχειρήσεων στην Συρία για λόγους διασφάλισης των συνόρων της με την δημιουργία ζώνης ασφαλείας και για να περισώσουν ¨τα ορφανά κατακάθια της ISIS¨

ΚΑΙ ΤΟΤΕ φαίνεται να ξεκινάει το ΚΑΚΟ για τα ΚΑΛΑ.

Η τουρκική εισβολή με όποιον τρόπο και δικαιολογία γίνει θα πυροδοτήσει όλο το γεωπολιτικό πάζλ της ευρύτερης περιοχής μέσα σε λίγες μέρες.

Ο ΛΙΒΑΝΟΣ, το ΑΙΓΑΙΟ και τα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου θα είναι οι πρώτες γεωπολιτικές νάρκες που θα σκάσουν. ¨Σύντομα ο κομπασμός του Αμερικάνικου Αετού θα σιγάσει και θα ανατείλει πρόσκαιρα η δύναμη της Αρκούδας των Ρώς.

Γιατί όλα θα οδηγούν στην ματαιότητα της πλανητικής υπερεξουσίας κόντρα στο ΘΕΛΗΜΑ του πραγματικού ΚΥΡΙΟΥ του Σύμπαντος Κόσμου για να γίνει τελικά “η Παλαιστίνη γήπεδο ποδοσφαίρου και η Νεκρά Θάλασσα ο Τάφος τους” αυτών δηλ. των σημερινών επικυρίαρχων όπως πριν χρόνους σημείωνε ο πνευματοκίνητος Γέροντας Παίσιος.

Σε λίγες ώρες και αυτοί που δεν προσεύχονται θα προσεύχονται(!!) εκλιπαρώντας να βρεθούν διέξοδοι ανάμεσα στα τσιμεντένια αδιέξοδα που μας εγκλώβισαν.

ΠΑΤΕΡΕΣ

Αυτός ο νέος πόλεμος δεν γίνεται για τις ενεργειακές πηγές και τους ενεργειακούς γεωπολιτικούς διαδρόμους, ούτε λόγω της αντιπαράθεσης

θρησκειών και κουλτούρας. Όλα αυτά είναι οι κατ επίφαση δικαιολογίες των στρατηγικών αποβλήτων των δεξαμενών σκέψης που βάλθηκαν άμεσα να τελειώνουν με τα τρία μοναδικά εμπόδια που καθυστερούν την ολοκλήρωση του Μυστηρίου της ασεβείας και ανομίας που ήδη ενεργείται.

Ποια είναι τα τρία αυτά εμπόδια που τους αναβάλλουν τα δολοφονικά σχέδια τους;

1. ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΝ ΟΝΟΜΑ του ΚΥΡΙΟΥ μας ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
2. Η ΠΕΦΙΛΗΜΕΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ των Αγίων Πατέρων μας και των Μαρτύρων μας.
3. Και ο στυλοβάτης της Παγκόσμιας Ειρήνης ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.¨

Άραγε θα τα καταφέρουν;

Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να ΛΑΜΨΕΙ η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ την στιγμή μάλιστα που άθελα τους την έχουν εμπλουτίσει με νέο ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΑΙΜΑ και από την Συρία.¨

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr