• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

Strategika51 : O’Micron, ο Nanar* του 2022, περιμένοντας τον επόμενο…

5 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η παραλλαγή Omicron του SARS-COV-2 δεν είναι μόνο ένα άκρως γεωπολιτικό στέλεχος, αλλά φαίνεται επίσης να συνδέεται με αθλητικές εκδηλώσεις όπως οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου. Οι δυσανάλογες και, πρέπει να πούμε, εντελώς γελοίες αντιδράσεις ορισμένων χωρών σε αυτή τη νέα παραπλανητική και θεατρική εκστρατεία που περιλαμβάνει κλασικά στοιχεία του εργοστασίου του φόβου είναι ακόμη πιο αταίριαστες, καθώς η Νότια Αφρική, όπου αναφέρθηκε αυτή η παραλλαγή, δεν είναι μια περιοχή του κόσμου που επηρεάζεται από το εργοστάσιο του φόβου.

Το κλείσιμο των συνόρων είναι μια γελοία ψεύτικη αντίδραση που θυμίζει το μεγάλο παγκόσμιο βαριετέ του 2020 με το καθημερινό πακέτο μεγάλων ψεμάτων και ωμής προπαγάνδας. Ορισμένες αφρικανικές χώρες υποφέρουν από καιρό από χρόνια έλλειψη εμβολίων για παιδικές ασθένειες. Σε πολλές περιοχές, τα ανεμβολίαστα παιδιά που επιβιώνουν από τον υποσιτισμό, τα λύματα, την έλλειψη καθαρού νερού ή χίλιους άλλους κινδύνους αναπτύσσουν πολύ ισχυρή φυσική ανοσία καθώς και αξιοσημείωτες σωματικές ικανότητες (αντοχή, αντίσταση στον σωματικό πόνο κ.λπ.). Κατά τη διάρκεια της επεισοδιακής έξαρσης του φοβερού ιού Έμπολα, για τον οποίο πολλοί Αφρικανοί υποψιάζονται ότι ήταν αποτέλεσμα ανθρώπινης χειραγώγησης, οι γιατροί του ΠΟΥ διαπίστωσαν με έκπληξη ότι ορισμένα τοπικά άτομα που είχαν προσβληθεί από τον ιό κατάφεραν να αναρρώσουν χωρίς τη βοήθεια θεραπείας.

Η απομόνωση της Αφρικής σημαίνει τιμωρία της Αφρικής, σύμφωνα με τα λόγια των αξιωματούχων της Νότιας Αφρικής. Για το Μαλάουι, μια χώρα που πλήττεται σε μεγάλο βαθμό από τον ιό HIV (AIDS), αυτή η αδικαιολόγητη απομόνωση αποτελεί ένα ακόμη κρούσμα αφροφοβίας.

Για τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, η Αφρική πλήττεται από μια ανήθικη πολιτική εμβολίων. Στην πραγματικότητα, οι Αφρικανοί παραμένουν σε μεγάλο βαθμό απρόθυμοι να κάνουν εμβόλια και πρέπει να υποταχθούν για να αποκτήσουν αποθέματα εμβολίων που οι πληθυσμοί τους αρνούνται. Εκατομμύρια δόσεις που έχουν αγοραστεί από αφρικανικές χώρες έχουν φθάσει στην ημερομηνία λήξης τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ζήτηση παραμένει στάσιμη. Αυτή είναι μια απαράδεκτη κατάσταση για τις μεγάλες πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες.

Επομένως, το Omicron είναι απλώς ένα πρόσχημα στο πλαίσιο της γεωπολιτικής και οικονομικής αντιπαλότητας μεταξύ των μπλοκ.

Δεν μπορούμε να θυμηθούμε αρκετά την υστερία των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης κατά της διεξαγωγής των τελευταίων θερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο, με το μερίδιο της κακοπιστίας, των βρώμικων κόλπων, της προπαγάνδας χαμηλού επιπέδου και της συκοφάντησης σε ένα αθλητικό πλαίσιο όπου η πολιτική θα έπρεπε να αποκλείεται. Με το Omicron, οι προπαγανδιστές του βούρδουλα έχουν ένα ασταμάτητο επιχείρημα. O’Micron θα έπρεπε να είναι η ετικέτα μιας μπύρας, αλλά αυτό δεν έχει σημασία: το εργοστάσιο του φόβου, όπως λειτούργησε με το σκιάχτρο της “ισλαμιστικής” θεματοποιημένης τρομοκρατίας, πρέπει τώρα να βασίζεται στις δεκάδες μεταλλάξεις της πρωτεΐνης Spike ενός ιού αστέρα της τύχης της γενετικής μηχανικής που απέχει πολύ από το να κατακτήσει μια διαδικασία που ακόμη γνωρίζουν ελάχιστα οι ζωντανοί.

Η αναφορά των παρενεργειών όλων των αντι-COVID εμβολίων είναι σχεδόν πράξη που τιμωρείται με νόμο. Ωστόσο, διαθέτουμε πλέον αρκετή εμπειρία για να δηλώσουμε, χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, ότι όλα τα αντι-COVID εμβόλια επηρεάζουν έμμεσα την αρτηριακή πίεση και επιδεινώνουν τους παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν σε θρόμβωση και σε πολλές περιπτώσεις σε εγκεφαλικό επεισόδιο σε υγιείς ανθρώπους. Αλλά τότε, για τους Fauci, Veran και τους κλώνους τους, το όφελος των εμβολίων αντισταθμίζει αυτού του είδους τους κινδύνους. Με αυτό το σκεπτικό, ένα εγκεφαλικό επεισόδιο είναι καλύτερο από πέντε ημέρες γρίπης. Το μήνυμα είναι σαφές. Σε ορισμένες χώρες της νότιας Μεσογείου, η εκστρατεία εμβολιασμού κατά της εποχικής γρίπης διεξάγεται ταυτόχρονα με την εκστρατεία SARS-COV-2, προκειμένου να είναι σε καλό επίπεδο με τη Μεγάλη Φαρμακευτική και να αποφύγουν τις φωνές των ισχυρών, με το πρόσθετο πλεονέκτημα του εκβιασμού από το ΔΝΤ ή σε όρους άμεσων ξένων επενδύσεων. Επιβιώνουμε όσο καλύτερα μπορούμε σε αυτόν τον ανελέητο κόσμο.

Η κατάσταση στην Ανατολική Ευρώπη είναι πολύ πιο επικίνδυνη από αυτή την απειλή του ελαττωματικού μάρκετινγκ της Omicron. Και όμως, το φαινόμενο Panurge κάνει θαύματα. Σε πείσμα του χρόνου, από το 2020 και μετά λιμνάζουμε λόγω έλλειψης πολιτικής φαντασίας. Η αυτοκρατορία έχει ξεμείνει από νέες ιδέες και επιμένει να μας παίζει μπαγιάτικες ταινίες ξανά και ξανά. Δεδομένου ότι η ταινία αυτή δεν προβάλλεται, ο άμεσος ή έμμεσος εξαναγκασμός είναι το ζητούμενο. Οι εκπρόσωποι ορισμένων κυβερνήσεων δεν κρύβονται καν από αυτό. Μας απειλούν με τα χειρότερα βασανιστήρια αν επιμείνουμε να αρνούμαστε το άθλιο σχέδιό τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η παραλλαγή Omicron δεν θα είναι το Ωμέγα και για τον οποίο θα υπάρξει μια επαναλαμβανόμενη συνέχεια λόγω έλλειψης φαντασίας στην εξουσία, εκτός αν οι υπερηχητικοί πύραυλοι πέσουν κάπου, που είναι μια πολύ πιθανή υπόθεση αυτή τη στιγμή της ακραίας έντασης.

Εν τω μεταξύ, ολόκληροι πληθυσμοί παγιδεύονται, υποβάλλονται σε κατάπτυστους εκβιασμούς και στερούνται τα πιο βασικά δικαιώματα με ένα πρόσχημα τόσο ψεύτικο όσο και ο ψεύτικος πόλεμος κατά των ναρκωτικών τη δεκαετία του 1990 ή ο καπνισμένος, ατελείωτος πόλεμος κατά της τρομοκρατίας τη δεκαετία του 2000. Αυτές ήταν οι σαπουνόπερες της εποχής. Τώρα έχουμε την άχαρη σειρά παραλλαγών ενός βιολογικού φορέα και το εργοστάσιο του φόβου (και της συναίνεσης με εξαναγκασμό)… Δεν έχουμε εξελιχθεί ούτε ένα ιώτα. Κάνουμε οπισθοδρόμηση.

Το Omicron θα πρέπει να μετονομαστεί σε O’Micron με κίνδυνο να προσβάλει κάποιες ιρλανδικές ευαισθησίες. O’Micron, η ψεύτικη απειλή! Αυτός είναι ο τίτλος μιας ταινίας της σειράς Ζ ή μιας ταινίας ανοησίας. Μόνο που εμείς το ζούμε. Με το μερίδιο των φανατικών της.

Ας είμαστε γενναίοι! Ας κλείσουμε τις πόρτες και τα παράθυρα! O’Micron πρόκειται να σώσει το χρηματιστήριο από τις ιδιοτροπίες της αγοράς ενέργειας και ακόμη περισσότερο… Πρόκειται ωστόσο για έναν υβριδικό πόλεμο νέου είδους.

* παλιομοδίτικη ταινία που τώρα φαίνεται ακούσια χιουμοριστική

https://strategika51.org/2021/12/01/omicron-le-nanar-de-2022-en-attendant-le-prochain/

Tags: slide4
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Στρατηγός Ταμουρίδης: Εκλογές: Το ψεύδος και η δολοφονία της ορθής ρητορικής!
Slider

Στρατηγός Ταμουρίδης: Εκλογές: Το ψεύδος και η δολοφονία της ορθής ρητορικής!

by admin
5 ώρες ago
«Δικαίωμα στην Αντίρρηση Συνείδησης»: Γιατί η Άρνηση των Νέων Ταυτοτήτων Είναι Συνταγματικά Κατοχυρωμένη
Slider

«Δικαίωμα στην Αντίρρηση Συνείδησης»: Γιατί η Άρνηση των Νέων Ταυτοτήτων Είναι Συνταγματικά Κατοχυρωμένη

by admin
5 ώρες ago
Τα Ζωντανά Πτώματα της Ευρώπης
Slider

Τα Ζωντανά Πτώματα της Ευρώπης

by admin
14 ώρες ago
Χρυσούλα Διαβάτη: Θλίβομαι με όσα βλέπω γιατί είμαι Ελληνίδα Εθνικόφρων
ΑΠΟΨΕΙΣ

Χρυσούλα Διαβάτη: Θλίβομαι με όσα βλέπω γιατί είμαι Ελληνίδα Εθνικόφρων

by admin
2 ημέρες ago
Next Post
Αυτά προβλέπει ο νόμος για τον εμβολιασμό ηλικιωμένων!

Αυτά προβλέπει ο νόμος για τον εμβολιασμό ηλικιωμένων!

Λοβέρδος: Πιο σκληρός από τον Μητσοτάκη για την υποχρεωτικότητα – Από το twitter του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Λοβέρδος: Πιο σκληρός από τον Μητσοτάκη για την υποχρεωτικότητα - Από το twitter του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr