ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Tα έχει χάσει τελείως ο Τζο Μπάιντεν. Καταρρέει η προεκλογική του εκστρατεία!

ΔΙΕΘΝΗ. - 17 Οκτ 2020 - 8:50
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΤΖΩΡΑΣ 3 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Σε απανωτές γκάφες έπεσε χθες ο Τζο Μπάιντεν, λόγω της φθίνουσας πνευματικής του υγείας. Ξέχασε το όνομα του Μιτ Ρόμνει, όταν προσπάθησε να κάνει αναφορά στις προεκλογικές εκστρατείες του παρελθόντος και τον αποκάλεσε, ως «έναν μορμόνο» κυβερνήτη. Την ίδια μέρα, σε ομιλία του είπε, ότι βάζει υποψηφιότητα για τη Γερουσία και όχι για την Προεδρία.

Ο άνθρωπος, ξεχνάει τι μέρα έχουμε και σε ποια Πολιτεία βρίσκεται, όλο και πιο συχνά. Πλέον, πέφτει άπειρο γέλιο στην Αμερική, με τον sleepy Τζο.

Στις προεκλογικές του ομιλίες του, δεν πατάει κυριολεκτικά άνθρωπος! Πήγαν να κάνουν προεκλογική ομιλία σε πόλη της Αριζόνα, που είναι Πολιτεία – κλειδί για την έκβαση των εκλογών και δεν εμφανίστηκε ούτε ένας, κυριολεκτικά ούτε ένας ψηφοφόρος δεν πήγε να τον ακούσει. Το ίδιο συνέβη και στο Οχάιο. Παντού, οι Δημοκρατικοί, αντιμετωπίζουν την απόρριψη του εκλογικού σώματος, παρ’ όλο που διοχετεύουν δισεκατομμύρια σε διαφημιστική δαπάνη!

Στην απέναντι όχθη, τα πλήθη που πηγαίνουν για να ακούσουν τον Τραμπ, είναι μεγαλειώδη! Ο ενθουσιασμός και ο παλμός της κοινωνίας, είναι μεγαλύτερος απ’ ό,τι ήταν το 2016 και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά οι μετρήσεις και οι δημοσκοπήσεις. Ακόμα και στην επιστολική ψήφο, σε στις Πολιτείες – κλειδιά, σε αντίθεση με το 2016, οι Ρεπουμπλικανοί, εμφανίζονται πολύ ισχυροί και μάλιστα, σε ορισμένες περιοχές, έχουν πάρει και κεφάλι. Είμαστε πεπεισμένοι, ότι οι εκλογές έχουν κλειδώσει υπέρ του Τραμπ και μάλιστα, οδηγούμαστε σε μία ιστορική συντριβή των Δημοκρατικών και της άκρας Αριστεράς, που ελέγχει το Δημοκρατικό κόμμα.

Το μόνο που έχουν οι Δημοκρατικοί ως όπλο, είναι η συνεχής προβολή κάλπικων δημοσκοπήσεων, με σκοπό να επηρεάσουν το εκλογικό σώμα υπέρ τους. Όμως, ούτε αυτό φαίνεται να δουλεύει, καθώς η εικόνα και ο παλμός της κοινωνίας, δείχνουν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που προβάλλουν οι ψεύτικες δημοσκοπήσεις, με αποτέλεσμα να προκαλούν ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ, που νιώθουν, ότι ο Πρόεδρος βάλλεται άδικα από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ.

Η βραδιά της 3ης Νοεμβρίου, δε θα καταγράψει απλά μία νίκη των Ρεπουμπλικανών. Θα καταγράψει μία κοσμοσυστημική αλλαγή, πλανητικών διαστάσεων. Θα καταγράψει το τέλος μίας ολόκληρης εποχής. Θα καταγράψει την οριστική ήττα της σοσιαλδημοκρατίας και της άκρας Αριστεράς.

Αυτή την στιγμή, ζούμε εποχές παραμονής πολέμου, όπως το 1938-39 στην Αμερική. Ο Πρόεδρος Ρούσβελτ, είχε να αντιμετωπίσει την σφοδρή επίθεση των ΜΜΕ και του οικονομικού συστήματος της εποχής, που ήθελαν την Αμερική να μην ταχθεί κατά του Χίτλερ. Απόρροια της πολιτικής επιρροής που ασκούσε στο σύστημα και την κοινωνία, η Αμερικανο-Γερμανική ένωση (Bund). Ο παππούς του Μπους, για παράδειγμα, ο Πρέσκοτ Μπους, έκανε δουλειές με το Ναζιστικό καθεστώς. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, μόνο που στον ρόλο της Γερμανίας, έχουμε την Κομμουνιστική Κίνα και την πέμπτη φάλλαγά της, που εκφράζεται από την άκρα Αριστερά, μέσα στο Δημοκρατικό κόμμα. Ο Ρούσβελτ, οδήγησε την Αμερική σε πόλεμο κατά του Άξονα, στην τελευταία του θητεία. Η δεύτερη τετραετία Τραμπ, θα είναι εξίσου καθοριστική στο επίπεδο της γεωπολιτικής και γεω-ιδεολογικής σύγκρουσης.

Πολλές φορές οι άνθρωποι, είτε άθελά τους είτε εξαιτίας της πολιτικής τους πείρας, εκστομίζουν αλήθειες, που περιγράφουν παγκόσμιες πολιτικές καταστάσεις. Ο Μίκης Θεοδωράκης, στην ομιλία του στο Σύνταγμα για το Μακεδονικό, μίλησε για τον μεγάλο κίνδυνο του Αριστερόστροφου φασισμού. Ο Σταύρος Κοντονής, είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή η Αριστερά, δεν έχει να προσφέρει τίποτα χρήσιμο στην κοινωνία. Αυτό ακριβώς, συμβαίνει αυτή τη στιγμή, Έχουμε έναν Αριστερόστροφο φασισμό, που έχει εγκατασταθεί στα σπλάχνα του πολιτικού μας συστήματος και μία Αριστερά, που δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτα στην κοινωνία, πέρα από το να κανακεύει τους μετανάστες και τις κοινωνικές μικρομειοψηφίες.

Ο κόσμος τους, πεθαίνει. Μέσα απο οδύνες, εκφασισμούς, βία, νοθεία και προπαγάνδα, θα προσπαθήσουν να τον κρατήσουν ζωντανό. Ματαιοπονούν! Ο τροχός της ιστορίας, έχει γυρίσει. Η εποχή της Κόκκινης Θούλης, οδεύει προς το τέλος της…

theflagreport.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…