• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

Το Taxis σέρνεται ….αλλά η «ακριβοθώρητη» κα Κ. Σαββαΐδου ασχολείται με τα ανασφάλιστα και προειδοποιεί από την TV!

11 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

ΣΗΜ. Καμαρώστε -στις ΦΩΤΟ- την κα ΓΓΕ ….με τους παράγοντες της ασφαλιστικής αγοράς ….τα χαϊδεμένα παιδιά του Στουρνάρα! – Άλλωστε «κατάλοιπο» της εποχής Αυτού του κυρίου είναι

Αλήθεια γιατί δεν στέλνει η κα Κ. Σαββαΐδου έμπειρους ελεγκτές να «μαζέψουν» τα εκατομμύρια των μη παρακρατημένων φόρων ….στις Ασφαλιστικές Εταιρείες, από χαριστικές -στο μεγαλύτερο μέρος τους- συνταξιοδοτικές παροχές (DAF) ….την τεράστια φοροδιαφυγή ….που δεν μπήκε στον κόπο να ρωτήσει τα στελέχη της ΕΑΕΕ -ιδέ εικόνες- αν αληθεύουν αυτά που έχουν γραφεί -κατά κόρον- στον τύπο και το διαδίκτυο γιαυτό το μείζον θέμα.
Ας διαβάσει λοιπόν -αφού λένε ότι είναι ειδικός περί τα φορολογικά- την υπ’ αριθ. 25/2011 ΓΝΩΜ. ΤΗΣ ΟΛΟΜΈΛΕΙΑΣ ΤΟΥ Ν.Σ τ Κ. – «Τρόπος φορολόγησης της εφ’ άπαξ παροχής-DAF.»
Ποιους επώνυμους και υψηλά ιστάμενους, συγκαλύπτει το Γκουβέρνο του Υπ. Οικ. ,ΤΏΡΑ και ΠΡΙΝ;
ΘΑ ΒΓΟΎΝΕ ΟΝΌΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΊΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ….ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕΣ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΌΛΛΟΥ….

Ξεκαθαρίζω: Άποψή μου είναι ότι όλα τα οχήματα πρέπει να είναι ασφαλισμένα ….όταν όμως τους τα «πάρει» -τα ευρώ- η κα Σαββαΐδου ….επιβάλλοντας αυστηρά πρόστιμα(προσθέστε και αυτά για τα ΚΤΕΟ) με τι χρήματα θα ασφαλισθούν και θα ελέγξουν τα οχήματά τους οι μπατίριδες της φτωχοποιημένης κοινωνίας; [ Σχετικό προηγούμενο άρθρο: Άραγε ποιοι δεν έχουν περάσει τα αυτοκίνητα τους από ΚΤΕΟ, οι εύποροι;] (http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/05/blog-post_267.html )

Όλοι θα παραδώσουν πινακίδες -μέσα στο κατακαλόκαιρο- και δεν θα πάνε πουθενά, ούτε στα χωριά τους….
Κι’ ο εσωτερικός τουρισμός -κα Σαββαΐδου- θα πάει κατά διαβόλου ….και μετά θα φταίει η συμπαθής Υπουργίνα του Τουρισμού.

==Ξεκινάνε -λέει η κα Κ. Σαββαΐδου,
άμεσα -εδώ και τώρα- «τα σαφάρι», οι διασταυρώσεις για τα ασφάλιστρα των ανασφάλιστων(!) ….ενώ, προσέξτε(!) -οι διασταυρώσεις- για τα φορολαμόγια «χάνουν τον δρόμο» μεταξύ του Taxis της Intrasoft και των «σερνόμενων» οικονομικών υπηρεσιών -κεντρικών και περιφερειακών- του Υπ. Οικ. του κ. Βαρουφάκη και της «κατακόκκινης» κας Βαλαβάνη!
….και ιδού το οξύμωρον σχήμα ….πριν λίγο καιρό έσβησε το γκουβέρνο του Υπ. Οικ. εκατομμύρια πρόστιμα ….τώρα δημιουργεί καινούργια ….που ξέρει καλά ότι δεν θα τα εισπράξει ….σε δουλειά να βρισκόμαστε ….κομπογιαννίτες -έτσι κι’ αλλιώς- είναι οι άνθρωποι αλλά και κουτοπόνηροι ….ψηφαλάκια να μαζεύουμε, διαγράφοντας κατασκευασμένες -επί τούτω- υποχρεώσεις των πολιτών στο δημόσιο
Αλήθεια τι σχέση έχει η Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών ….μήπως -τάχατες- η αριστερή κυβέρνηση παίρνει μέτρα που αφορούν την ασφάλειά μας και -κατά συνέπειαν- την υγεία μας ενώ είναι εμφανέστατο ότι η παρουσία της Γ.Γ.Ε ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΊ(;) εισπρακτικά τα δημόσια έσοδα και μόνο.
Αυτή η συγκυβέρνηση παίρνει μέτρα που ούτε η προηγούμενη νεοφιλελεύθερη δεν τόλμησε να πάρει!

ΟΥΑΊ !!!! ΥΜΊΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΎΘΕΡΟΙ ΣΎΝΤΡΟΦΟΙ….

Με αυτό το μέτρο και το άλλο με τα χωρίς ΚΤΕΟ οχήματα των φτωχών ….έχω μιαν υποψίανννν, οτι κάποιοι έχουν βάλει στο μάτι τα παλιά αυτοκίνητα ….μου μυρίζει «κονόμα» από εξαγωγές σε φτωχότερες χώρες και βεβαίως με εισαγωγές από την «φίλη» μας -του κ. πρωθυπουργού- κα Μέρκελ.

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ – Ασφαλισμένος

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ….ΣΧΕΤΙΚΆ:

http://www.nextdeal.gr/ειδήσεις/ιδιωτική-ασφάλιση/katerina-sabbaidoy-xekinane-amesa-oi-diastayrwseis-twn-anasfalistwn.html

Ειδικότερα, η κ. Σαββαΐδου τόνισε ότι ξεκινάνε άμεσα διασταυρώσεις για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων αυτοκινήτων τα οποία όπως είπε νωρίτερα ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου είναι πάνω από 1 εκατ. Η κ. Σαββαΐδου γνωστοποίησε ακόμη ότι 91 – 92 χιλιάδες ανασφάλιστα αυτοκίνητα εμπλέκονται σε ατυχήματα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επικουρικού κ. Δημήτρης Ζορμπάς είπε χαρακτηριστικά ότι όποιος εμπλακεί σε ατύχημα καταστρέφει και καταστρέφεται.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της ΕΑΕΕ:

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποίησε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για το πρόβλημα της κυκλοφορίας των ανασφάλιστων οχημάτων, τη διαδικασία εντοπισμού τους και τις πρωτοβουλίες της Πολιτείας και της ασφαλιστικής αγοράς για την αντιμετώπισή του.

Το θέμα ανέπτυξαν η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κυρία Κατερίνα Σαββαίδου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος κύριος Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου και ο Πρόεδρος του Επικουρικού Κεφαλαίου Αυτοκινήτων κύριος Δημήτρης Ζορμπάς.

Η κυρία Σαββαίδου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα του κοινωνικού προβλήματος, τη βλάβη δηλαδή, που υφίστανται αθώοι πολίτες αλλά και η οικονομία από το φαινόμενο της κυκλοφορίας σημαντικού αριθμού ανασφάλιστων οχημάτων στη χώρα μας.

Η ανάγκη αποτελεσματικής αντιμετώπισης του φαινομένου οδήγησε τη Πολιτεία στη θέσπιση με νόμο της διαδικασίας ηλεκτρονικού ελέγχου της κυκλοφορίας ανασφάλιστων οχημάτων κατά τα πρότυπα πολλών ευρωπαϊκών κρατών.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι τα ανασφάλιστα οχήματα θα εντοπίζονται, μέσω ηλεκτρονικής διασταύρωσης:

α) των αρχείων των κυκλοφορούντων οχημάτων που διαθέτει η Πολιτεία και

β) των ασφαλισμένων οχημάτων όπως καταγράφονται στο Κέντρο Πληροφοριών του Επικουρικού Κεφαλαίου Αυτοκινήτων.

Έχοντας ξεπεράσει τις τεχνικές δυσκολίες η ρύθμισή αυτή βρίσκεται πλέον σε στάδιο εφαρμογής. Έτσι κρίθηκε σημαντική η ενημέρωση του κοινού, καθώς σκοπός της ρύθμισης είναι η προστασία και η αφύπνιση του κοινωνικού συνόλου και όχι ο αιφνιδιασμός του πολίτη.

Ο κύριος Σαρρηγεωργίου αναφέρθηκε στη σημασία της ουσιαστικής ενημέρωσης της κοινωνίας για τον κοινωνικό χαρακτήρα της υποχρεωτικής ασφάλισης ευθύνης από την κυκλοφορία οχημάτων η οποία συνίσταται στην προστασία και αποκατάσταση των θυμάτων από αυτοκινητικά ατυχήματα.

Παράλληλα, τόνισε την εισροή σημαντικών εσόδων στα ταμεία του κράτους που προκύπτουν από τον φόρο υπέρ του Δημοσίου επί των ασφαλίστρων αλλά και από την φορολόγηση των κερδών των ασφαλιστικών επιχειρήσεων. Η πάταξη του φαινομένου κυκλοφορίας ανασφάλιστων οχημάτων μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των κρατικών εσόδων έως €100 εκατομμύρια το χρόνο.

Σημείωσε ότι από τα ανασφάλιστα οχήματα επιβαρύνεται οικονομικά και το Επικουρικό Κεφάλαιο Αυτοκινήτων και μέσω αυτού το σύνολο των νομοταγών και συνετών ασφαλισμένων πολιτών, οι οποίοι μέσα σε συνθήκες κρίσης καταβάλλουν κανονικά τα ασφάλιστρά τους.

Τέλος ανέφερε ότι σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, σήμερα κυκλοφορούν περίπου 1.000.000 ανασφάλιστα οχήματα στους ελληνικούς δρόμους.

Ο κύριος Δημήτρης Ζορμπάς αναφέρθηκε στη προσπάθεια της ασφαλιστικής αγοράς για την αντιμετώπιση του προβλήματος και στη νέα ηλεκτρονική εφαρμογή του Κέντρου Πληροφοριών του Επικουρικού Κεφαλαίου Αυτοκινήτων, η οποία δίνει στους πολίτες τη δυνατότητα να ελέγξουν άμεσα και εύκολα αν το όχημά τους είναι ασφαλισμένο.

Η εφαρμογή στοχεύει στην αποφυγή της ταλαιπωρίας αλλά και των προστίμων και κυρώσεων που θα επιβληθούν από την Πολιτεία στους ανασφάλιστους οδηγούς.

Μέσω αυτής μπορούν να διαπιστώσουν εάν εμφανίζονται ασφαλισμένοι και να προβούν έγκαιρα σε διορθώσεις τυχόν λαθών στα στοιχεία τους, επικοινωνώντας με την ασφαλιστική τους εταιρία.

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ:

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ; ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!

Είναι αναρτημένη στη διεύθυνση http://www.hic.gr.

Εισάγοντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός του και τον ΑΦΜ του, κάθε πολίτης μπορεί να ελέγξει αν το όχημά του περιλαμβάνεται ή όχι στη λίστα των ασφαλισμένων οχημάτων του Κέντρου Πληροφοριών.

Η λίστα αυτή θα χρησιμοποιηθεί για τον ηλεκτρονικό εντοπισμό των ανασφαλίστων οχημάτων από την Πολιτεία.

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Σοκ στην Αθήνα: Νεκρός ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου – Ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Αθήνα: Νεκρός ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου – Ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας

by admin
1 ώρα ago
Τουλάχιστο 3 εμβόλια COVID-19 είχε λάβει ο συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών. Τα δύο πρώτα ήταν AstraZeneca
Slider

Τουλάχιστο 3 εμβόλια COVID-19 είχε λάβει ο συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών. Τα δύο πρώτα ήταν AstraZeneca

by admin
1 ημέρα ago
Ισπανός τουρίστας τα «χάνει» με το χάλι στο κέντρο της Αθήνας: «Δεν βλέπω ούτε έναν Έλληνα»! (βίντεο)
Slider

Ισπανός τουρίστας τα «χάνει» με το χάλι στο κέντρο της Αθήνας: «Δεν βλέπω ούτε έναν Έλληνα»! (βίντεο)

by admin
1 ημέρα ago
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ Μητσοτάκη! ΣΟΚ με το νέο βιβλίο ΣΤ’Δημοτικού
Slider

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ Μητσοτάκη! ΣΟΚ με το νέο βιβλίο ΣΤ’Δημοτικού

by admin
2 ημέρες ago
Next Post
ΗΠΑ, ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ» ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

ΗΠΑ, ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ» ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 20 μονάδων για τον ΣΥΡΙΖΑ … Εξαφανίζεται η ΝΔ

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 20 μονάδων για τον ΣΥΡΙΖΑ ... Εξαφανίζεται η ΝΔ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr