ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΟΔΟΣ … ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΥ‏

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. - 24 Δεκ 2012 - 15:24
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Αυξημένη παρουσιάζεται φέτος η έξοδος των Αθηναίων για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Οι αναλυτές αποδίδουν την αύξηση στη βελτίωση του καιρού και στην αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας, αν και είναι γνωστό πως πολλοί κάτοικοι της Αθήνας επιστρέφουν στα πατρικά τους
για να ζεσταθούν και να λιγδώσουν το άντερό τους.

Χιλιάδες είναι οι Αθηναίοι που φεύγουν από την Αθήνα όχι για τα Χριστούγεννα αλλά για πάντα.

Δεν είναι λίγοι και οι Αθηναίοι που δεν εγκαταλείπουν την Αθήνα αλλά τη χώρα. Πολλά αυτοκίνητα δεν θα σταματήσουν πριν περάσουν τα σύνορα.

Άλλοι Αθηναίοι θα κρυφτούν στα βουνά, ώστε να είναι έτοιμοι για το αντάρτικο.

Πολλοί είναι και οι Αθηναίοι που κάνουν το τελευταίο ταξίδι με το ΙΧ τους επειδή δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας, οπότε θα το παρκάρουν σε καμιά σπηλιά στον Όλυμπο ή θα το φουντάρουν από κάνα γκρεμό.

Ανάμεσα στους Αθηναίους που εγκαταλείπουν την πόλη είναι και χιλιάδες μεγαλοαστοί που φοβούνται πως πλησιάζει η ώρα που οι προλετάριοι θα τους κόψουν τα λαρύγγια με τα κονσερβοκούτια.

Καλές γιορτές!

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr