ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.. !!!! ΕΧΑΣΑΝ 16.177 ΑΚΙΝΗΤΑ , ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 7 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ,ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΚΤΙΡΙΑ .. !!!‏

ΕΛΛΑΔΑ. - 27 Δεκ 2012 - 18:13
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Το υπουργείο Οικονοµικών δεν γνωρίζει καν που βρίσκονται (!) χιλιάδες δηµόσια κτίρια, άφησε να καταπατηθούν 28.000 ακίνητα ιδιοκτησίας του και, την ίδια ώρα, χαρίζει κτίρια στο κέντρο της Αθήνας σε ΜΚΟ… Το ΧΩΝΙ φέρνει στη δηµοσιότητα την έκθεση της Εταιρείας Ακινήτων ∆ηµοσίου.

Ούτε… στην εκποίηση της δηµόσιας περιουσίας δεν φαίνεται να είναι ικανό να προχωρήσει το υπουργείο Οικονοµικών, όπως δείχνουν τα στοιχεία.

Κάποιες φορές δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις, καθώς το υπουργείο θέλει να πουλήσει (κοψοχρονιά προφανώς) τη δηµόσια περιουσία, ωστόσο ο Γιάννης Στουρνάρας και η παρέα του δεν υπολόγιζαν πως από αυτή την περιουσία έχουν καταπατηθεί 28.420(!) ακίνητα, ενώ άλλες 16.177 είναι χαµένα, σύµφωνα µε την έκθεση που συνέταξε η Εταιρεία Ακινήτων ∆ηµοσίου (ΕΤΑ∆)!

Σαν να µην φτάνει αυτό, ο ίδιος ο υφυπουργός, Χρήστος Σταϊκούρας, προανήγγειλε την πώληση της περιουσίας της χώρας µας λόγω επιθυµίας του ∆ΝΤ, µερικούς µήνες πριν κυβερνήσει η Ν∆(!). Η «τούρτα» που δηµιουργήσαµε δεν θα µπορούσε να µην έχει κερασάκι…

Ετσι λοιπόν σε όλα αυτά, προσθέστε και το ότι το Κράτος (που χαρίζει κτίρια σε διάφορες ΜΚΟ) ξοδεύει 6.812.930,64 ευρώ το µήνα για ενοίκια σε άλλα κτίρια που στεγάζουν τις υπηρεσίες του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής που κυκλοφορεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ από το Σάββατο

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr