ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

To Συμβούλιο Ομοσπονδίας της Ρωσίας προβλέπει πυρηνική σύγκρουση στην Ευρώπη…

ΔΙΕΘΝΗ. - 15 Δεκ 2019 - 15:23
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

To Συμβούλιο της Ομοσπονδίας που αποτελεί την άνω βουλή της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσίας προέβλεψε ένα «σκοτεινό σενάριο» και μια πυρηνική σύγκρουση στην Ευρώπη.

Ο Alexei Pushkov, Πρόεδρος της Επιτροπής της πολιτικής της Πληροφορίας του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας και συγγραφέας του αναλυτικού προγράμματος PostScript,προέβλεψε ένα «σκοτεινό σενάριο» για την Ευρώπη με την επιστροφή σε μια σύγκρουση πυρηνική του ψυχρού πολέμου.

Αυτός έκανε αυτή τη δήλωση σχολιάζοντας τις πρόσφατες αμερικανικές δοκιμές ενός βαλλιστικού πυραύλου απαγορευμένου από τη Συνθήκη περιορισμού των πυραύλων μεσαίου και μικρού βεληνεκούς (INF) .

«Η αμερικάνικη δοκιμή ενός βαλλιστικού πυραύλου μεσαίου βεληνεκούς που είχαν προετοιμάσει καλά πριν εγκαταλείψουν τη Συνθήκη INF μπορεί να αποτελέσει μια μαύρη ημερομηνία για την Ευρώπη αν αυτή ακολουθήσει την ανάπτυξη των αμερικανικών πυραύλων επί της ηπείρου.

Αυτή θα οδηγήσει την Ευρώπη σε μια πυρηνική σύγκρουση κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Ένα σενάριο σκοτεινό», έγραψε ο Pushkov στο Twitter.rusvesna 14/12/19

dimpenews.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…