ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο βιγλάτορας του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ Ξεσπά για το Κατάντημα της Ελλάδας: «ΝΤΡΟΠΗ κ. ΤΣΙΠΡΑ»

ΕΛΛΑΔΑ. - 10 Μαρ 2016 - 12:51

Ο μοναχός Ιωσήφ, που για χρόνια «χαιρετά» τα μαχητικά αεροσκάφη ανεμίζοντας σημαίες, τώρα πλέον σε ένδειξη διαμαρτυρίας, τις έχει μεσίστιες!

«Έδωσαν εντολή να μην περνάνε πλέον από εδώ τα αεροπλάνα» καταγγέλει…

«Ο Πρωθυπουργός να ζητήσει συγγνώμη για την ανεργία, τους αστέγους και όσους υποφέρουν, και όχι επειδή καθυστέρησε να προωθήσει το σύμφωνο συμβίωσης. Δυστυχώς οι πολιτικοί θέλουν την εξαθλίωση του λαού μας», λέει χαρακτηριστικά,

Ο ίδιος σπεύδει να διασαφηνίσει ότι δεν είναι διόλου εκνευρισμένος, παρά μόνο διακατέχεται από θλίψη. Και ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα χρησιμοποιούσε ακραίες εκφράσεις, αποκαλώντας «δαίμονες» όσους πολιτικούς ψήφισασν το σύμφωνο συμβίωσης, όπως λανθασμένα αναγράφηκε στο διαδίκτυο.

«Είναι και αυτοί άνθρωποι. Δεν αξίζουν μια τέτοια μεταχείριση, ασχέτως εάν διαφωνούμε με όσα πράττουν», εξηγεί.

«Από την άλλη πλευρά οι πολιτικοί δεν θέλουν τη λύση των προβλημάτων, αλλά επιδιώκουν την εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Θα μπορούσαν με την εφαρμογή μιας πιο ήπιας και λογικής φορολογίας να βελτιώσουν τα πράγματα. Δυστυχώς, όλα τα προηγούμενα χρόνια το σύνολο των πολιτικών δεν έκανε τίποτα για τα προβλήματα του λαού».

«ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΛΗΘΕΙΑ»
hellasforce.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr