ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

XAMOΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ … ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ 81 ΚΑΙ ΟΧΙ 80. ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ.

ΔΙΕΘΝΗ. - 21 Οκτ 2018 - 11:28
Loading...

Anastasia Mpelogianni προς Ariadni Nouka B

Δεδομένου ότι η απόλυτη πλειοψηφία σημαίνει 60 + 1 = 61 και 2/3 ή η ειδική πλειοψηφία σημαίνει 80 + 1 = 81
Επομένως βάσει του Σκοπιανού Συντάγματος , οι 80 Βουλευτές ΔΕΝ είναι αρκετοί και χρειάζεται ΈΝΑΣ

ακόμη για να είναι ΈΓΚΥΡΗ η πρόσφατη ψηφοφορία τους. Άρα ότι “πέρασαν’ στο κοινοβούλιο τους είναι ΆΚΥΡΟ. Επιπρόσθετα ΆΚΥΡΟ είναι και το ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ τους (συμμετοχή 35% ενώ το σύνταγμα τους απαιτεί 50%). Συνεπώς εδώ έχουμε αυτόματα ΔΥΟ ΠΑΡΑΒΙΆΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΎΜΦΩΝΟΥ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ σύμφωνα με το Σκοπιανό σύνταγμα και εμείς οφείλουμε να το ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΟΥΜΕ και να το ΑΚΥΡΏΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ..ΧΘΕΣ.. Αν ΔΕΝ ΤΟ ΚΆΝΟΥΜΕ και το αφήσουμε να περάσει έτσι, ακόμα και αν ΔΕΝ ΠΕΡΆΣΕΙ ΤΟ προσύμφωνο των Πρεσπών στην Ελληνική Βουλή, ΕΜΕΊΣ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΑΜΈΝΟΙ. ( ΠΡΟΣΟΧΗ, ενημέρωση προς αρχάριους.. Ας υποθέσουμε ότι δεν κάνουμε τίποτα και συνεχίζεται η διαδικασία της εκτέλεσης των όρων του προσυμφώνου των Πρεσπών από τους Σκοπιανούς.

Τότε αυτό που θα συμβεί είναι το εξής : Οι Σκοπιανοί θα έχουν εκπληρώσει τους όρους του προσυμφώνου και η Ελληνική Βουλή θα κληθεί να επικυρώσει με τη σειρά της το προσύμφωνο. Εάν περάσει από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, ΈΧΕΙ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ το θέμα. Δηλαδή τα Σκόπια εισέρχονται στο ΝΑΤΟ και ΕΕ , παίρνουν το όνομα “ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ” ΕΘΝΙΚΌΤΗΤΑ , ΓΛΏΣΣΑ , ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ και τελειώνει εκεί. Εαν ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕΊ από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, τότε ΑΚΥΡΏΝΕΤΕ ΜΕΝ το κατάπτυστο προσύμφωνο , αλλά ΕΙΣ ΒΆΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, με αποτέλεσμα τα Σκόπια να ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ κλπ , η Ελλάδα να είναι το ΜΑΎΡΟ πρόβατο γιατί αυτή αθέτησε τη συμφωνία , η ενδιάμεση συμφωνία του ’95 θΑα καταργηθεί και οι Σκοπιανοί θα αποκτήσουν ΕΠΊΣΗΜΑ το ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΌ ΌΝΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΌΤΕΙΝΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ, δηλαδή το ΣΚΈΤΟ “ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ” και ΤΕΤΈΛΕΣΤΑΙ.

Δηλαδή με άλλα λόγια επανέρχονται στις θέσεις του ’92 , μόνο που ΤΩΡΑ θα είναι ΕΝΙΣΧΥΜΈΝΟΙ γιατί αυτοί θα έχουν εκτελέσει τους όρους του προσυμφώνου και θα ΈΧΟΥΝ την εύνοια ΌΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑΣ , θα τα έχουν πάρει ΟΛΑ – άσχετα αν είναι κλέφτες και παραχαράκτες της Ιστορίας- και εμείς θα είμαστε ΟΡΙΣΤΙΚΆ ΧΑΜΈΝΟΙ.

Κατά τη γνώμη μου πρέπει να ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΏΣΟΥΜΕ ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΤΏΡΑ ΠΡΙΝ ΦΤΆΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΚΟΙΝΟΒΟΎΛΙΟ με το δικαιολογητικό ΌΤΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΡΏΣΕΙ ΤΟΥΣ ΌΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΥΜΦΏΝΟΥ – ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ ΚΑΙ 80+1 ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΤΟΥΣ- άρα ΚΑΤΑΓΓΈΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΥΡΏΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΊΑ ..

Αλλιώς δεν έχουμε άλλη λύση , είτε ψηφιστεί είτε καταψηφιστεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο).. ΤΟ ΔΟΎΛΕΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ-ΕΤΑΙΡΙΏΝ ΚΟΜΜΈΝΟ .. ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΈΤΩΣ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter