ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

YΠΟΤΕΛΕΙA: Η Κρήτη εκτός από αμερικάνικη βάση έγινε και πεδίο βολής των Ισραηλινών.

ΕΛΛΑΔΑ. - 20 Ιούν 2018 - 14:30
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΣαουδαραβικά στρατιωτικά μεταγωγικά προσγειώνονται στη Σούδα. / Πεδίο βολής ισραηλινών μαχητικών τα Νότια ύδατα της Κρήτης. 3ήμερη κοινή άσκηση ισραηλινών και ελληνικών μαχητικών με πραγματικά πυρά στα ΝΑ της Κρήτης. Τι γίνεται στη Σούδα; ως και μεταγωγικά της Σ Αραβίας προσγειώνονται…

Τριήμερη στρατιωτική άσκηση  της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ που επικεντρώνεται στην

τακτική υπεροχής του αέρα στην Ανατολική Μεσόγειο.  Οι πιλότοι των F-35Ι της IAF  έχουν την ευκαιρία να εκτοξεύσουν πυραύλους για πρώτη φορά ΝΑ της Κρήτης στην Ελλάδα. Τα ισραηλινά KC-707 με 275 s / n και GIANT01 c / s στα ΝΑ της Κρήτης για τον ανεφοδιασμό των συμμετεχόντων ισραηλινών μαχητικών κι ελληνικών F-16. Κατά τη διάρκεια των 3 ημερών  άσκησης, δεκάδες πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ  των f-15, f-16 και f-35 πιλότοι θα ανανεώσουν τις ικανότητές τους και θα στοχεύσουν με πυραύλους αέρος συμπεριλαμβανομένων  AIM-120 και Rafael Python-5 στόχους drones πάνω από τη Α Μεσόγειο .Η άσκηση ξεκίνησε στις 18 Ιούνη στις 0700GMT και θα ολοκληρωθεί στις 20 Ιούνη. Σχετικές προειδοποιήσεις Κυπριακής NOTAM και NAV για Τρίτη 19 Ιούνη.

Το ekriti.gr αναφέρει ότι με την συμμετοχή μαχητικών αεροσκαφών F-16C/D Block 52+  της Πολεμικής Αεροπορίας τα οποία επιχειρούν από την 115 Πτέρυγα Μάχης της Σούδας, η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία πραγματοποιεί μια τριήμερη άσκηση στη νοτιοανατολική Μεσόγειο και νότια της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ελληνικά μαχητικά των Μοιρών 343Μ και 340Μ από τα Χανιά, εκτέλεσαν ασκήσεις εναέριου ανεφοδιασμού από τα ισραηλινά αεροσκάφη KC-707 που πετούσαν στην περιοχή.

Η τριήμερη άσκηση της Ισραηλινής Αεροπορίας προβλέπει μεταξύ άλλων την εκτέλεση βολών με πραγματικά πυρά από τα μαχητικά αεροσκάφη F-15 και F-16, αλλά και τα υπερσύγχρονα F-35I που πρόσφατα εντάχθηκαν σε υπηρεσία στο Ισραήλ..

Xθες απογειώθηκε από τη Σούδα μεταγωγικό στρατιωτικό αεροσκάφος της Σαουδικής Αραβίας τύπου C 130 Hercules…..

dimpenews.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter