ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Zero Hedge : Η ιβερμεκτίνη θα μπορούσε να καταστρέψει τη δικαιολόγηση για τα λουκέτα και τις εντολές εμβολίων

ΔΙΕΘΝΗ. - 22 Ιαν 2022 - 10:50
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Φωτογραφία : Ο Δρ Λίλαντ Στίλμαν σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Epoch Times της Αριζόνα τον Δεκέμβριο του 2021. (The Epoch Times)

BY TYLER DURDEN

Συντάχθηκε από τους Harry Lee και Nicholas VandenNieuwenhof μέσω των Epoch Times,

Οι ομοσπονδιακές υγειονομικές υπηρεσίες δεν έχουν αναγνωρίσει την ιβερμεκτίνη ως αποτελεσματική θεραπεία για τους ασθενείς με COVID-19. Σύμφωνα με τον γιατρό Leland Stillman, ο λόγος είναι περισσότερο πολιτικός παρά επιστημονικός, διότι διαφορετικά δεν θα υπήρχε βάση για αποκλεισμούς ή εντολές εμβολίων.

“Εάν η ιβερμεκτίνη αναγνωριζόταν από το δημόσιο υγειονομικό και ακαδημαϊκό κατεστημένο ως το φάρμακο που είναι, το οποίο θεραπεύει οξείες ιογενείς ασθένειες, μία από τις οποίες είναι το COVID-19, ολόκληρη η αιτιολόγηση των lockdowns, των εντολών, πόσο μάλλον της έρευνας και ανάπτυξης εμβολίων, θα εξατμιζόταν εν μία νυκτί”, δήλωσε ο Stillman στους Epoch Times σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Σύμφωνα με το άρθρο 564 του νόμου για τα τρόφιμα, τα φάρμακα και τα καλλυντικά (pdf), ο υπουργός του υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) μπορεί να εκδώσει άδεια επείγουσας χρήσης μόνο εάν πληρούνται ορισμένα κριτήρια, όπως “δεν υπάρχει επαρκής, εγκεκριμένη και διαθέσιμη εναλλακτική λύση για το προϊόν”.

Έτσι, εάν υπάρχει εγκεκριμένη εναλλακτική λύση, ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) -ένας οργανισμός του HHS- δεν μπορεί να εκδώσει άδεια επείγουσας χρήσης για τα εμβόλια COVID-19.

Ο Stillman δήλωσε ότι δεν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας ούτε καν για μεμονωμένη άποψη ότι η ιβερμεκτίνη λειτουργεί για τη θεραπεία του COVID-19, διότι δεκάδες χιλιάδες γιατροί σε όλο τον κόσμο έχουν αναγνωρίσει την αποτελεσματικότητά της.

Φωτογραφία αρχείου: Συσκευασία δισκίων ιβερμεκτίνης. (Natasha Holt/The Epoch Times)

Η Frontline COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC), μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που εργάζεται πάνω σε πρωτόκολλα για τη θεραπεία ασθενών με COVID-19, θεωρεί την ιβερμεκτίνη ως βασικό φάρμακο που χρησιμοποιείται στην πρόληψη και τη θεραπεία του COVID-19. Στην ιστοσελίδα της παραθέτει 142 μελέτες, εκ των οποίων οι 93 είναι αξιολογημένες από ομότιμους, και 75 με αποτελέσματα που συγκρίνουν ομάδες θεραπείας και ελέγχου και δείχνουν ότι η ιβερμεκτίνη λειτουργεί.

Ωστόσο, ο FDA έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι “τα επί του παρόντος διαθέσιμα δεδομένα δεν δείχνουν ότι η ιβερμεκτίνη είναι αποτελεσματική κατά του COVID-19”.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) έδωσαν εντολή στην εφημερίδα Epoch Times να επικοινωνήσει με τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) για τις θεραπείες COVID-19. Το NIH παρέπεμψε στις διαδικτυακές κατευθυντήριες γραμμές του σχετικά με την ιβερμεκτίνη: “Δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία ώστε η ομάδα κατευθυντήριων γραμμών για τη θεραπεία του COVID-19 να συστήσει είτε υπέρ είτε κατά της χρήσης της ιβερμεκτίνης για τη θεραπεία του COVID-19. Απαιτούνται αποτελέσματα από επαρκώς ενεργές, καλά σχεδιασμένες και καλά διεξαχθείσες κλινικές δοκιμές για την παροχή πιο συγκεκριμένων, τεκμηριωμένων οδηγιών σχετικά με τον ρόλο της ιβερμεκτίνης στη θεραπεία του COVID-19”.

Ο Stillman εξήγησε γιατί πολλοί γιατροί σιωπούν σχετικά με την αναγνώριση της ιβερμεκτίνης ως αποτελεσματικού φαρμάκου για το COVID-19, μια ασθένεια που προκαλείται από τον ιό CCP (Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα).

“Και η πραγματικότητα που είναι πραγματικά σημαντικό να καταλάβει ο κόσμος είναι ότι οι γιατροί μπορούν να χάσουν την άδειά τους ή να χάσουν την πιστοποίησή τους, η οποία είναι πολύ σημαντική για το εισόδημά τους με βάση τις κατευθυντήριες γραμμές της ασφάλισης, επειδή μιλούν όπως επέλεξα εγώ”, δήλωσε ο Stillman.

Ο Stillman δήλωσε ότι είναι σε θέση να μιλήσει επειδή είναι ένας από τους ελάχιστους γιατρούς στη χώρα που δέχεται μετρητά και δεν συνεργάζεται με ασφαλιστικές εταιρείες.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια στο Charlottesville της Βιρτζίνια, ο Stillman ασκεί τώρα την ιατρική στο Kissimmee της Φλόριντα. Επικεντρώνεται στο να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιτύχουν υγεία με την ολοκληρωμένη ιατρική, η οποία συνδυάζει μια σειρά από διαφορετικές μεθόδους, όπως η παραδοσιακή κινεζική ιατρική, τα βότανα, η διατροφή, η δίαιτα, η άσκηση και οι αλλαγές στον τρόπο ζωής.

Δύο διακεκριμένοι επιστήμονες, ο Martin Kulldorff, πρώην καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, και ο Jay Bhattacharya, καθηγητής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, εξήγησαν επίσης γιατί πολλοί επιστήμονες σιωπούν και σε αυτό το θέμα.

Σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα The Epoch Times τον περασμένο μήνα, οι δύο καθηγητές δήλωσαν ότι το NIH και το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), του οποίου ηγείται ο Anthony Fauci, ελέγχουν έναν προϋπολογισμό επιστημονικής έρευνας δισεκατομμυρίων δολαρίων κάθε χρόνο και “διοχετεύουν ερευνητικά δολάρια σχεδόν σε κάθε αξιόλογο επιδημιολόγο, ανοσολόγο και ιολόγο λοιμωδών νοσημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Ηνωμένο Βασίλειο”. Επομένως, δεν θα ήταν συνετό για τους επιστήμονες να αναστατώσουν αυτές τις υπηρεσίες υγείας.

“Υπάρχει πολλή πολιτική σε αυτό”, δήλωσε ο Stillman, αναφερόμενος στην εντολή για το εμβόλιο COVID-19.

“Και ο τρόπος με τον οποίο πολιτικοποιήθηκε είναι πραγματικά επαίσχυντος και ατυχής. Στο τέλος της ημέρας, όλα έχουν να κάνουν με το πώς αυτές οι εταιρείες που επωφελούνται πάρα πολύ από την πανδημία”.

Ο Stillman δήλωσε ότι η ελευθερία είναι η διέξοδος από το σημερινό πρόβλημα.

“Η ελευθερία είναι απολύτως η λύση”, δήλωσε ο Stillman.

“Διότι αν πραγματικά επιτρέψετε στους γιατρούς να θεραπεύουν τους ασθενείς με τους δικούς τους όρους, χωρίς ασφαλιστικές εταιρείες, χωρίς όλα αυτά, μπορεί να είναι πολύ προσιτή και μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική.

“Επειδή η πραγματικότητα είναι ότι ένα μεγάλο μέρος της περίθαλψης που παρέχεται αυτή τη στιγμή, παρέχεται απλώς με βάση την ιδέα κάποιου γραφειοκράτη για το ποια είναι η καλή ιατρική και όχι με βάση το τι πραγματικά θέλουν οι ασθενείς και τι πιστεύουν ότι αξίζει γι’ αυτούς”.

zerohedge.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr