• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΑΦΟΡΑ

Άγιος Παΐσιος: «Όταν Κυκλοφορήσει η Παράσταση με το Φίδι να Τρώει την Ουρά του θα Σημαίνει ότι οι Εβραίοι….»….

26 δευτερόλεπτα ago
in ΔΙΑΦΟΡΑ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
0
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

■ 1. Ο Γέρων Άγιος Παΐσιος είχε πει προ ετών τα εξής απίστευτα που μοιάζουν να λαμβάνουν… ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ.

Δείτε πως ο εβραϊκής καταγωγής, Μάρκ Ζουκερμπέργκ, ο ιδιοκτήτης του Facebook (που σήμερα μετονομάστηκε σε Meta για να προετοιμαστεί όλη η ανθρωπότητα ο Μετανθρωπότητα 2.0) επέλεξε τον αρχαιοελληνικό σύμβολο τον Ουροβόρο Όφι ως το νέο σύμβολο της νέας επωνυμίας του Facebook, Meta, ενώ στην πραγματικότητα, το είχαν κλέψει πριν εκατοντάδες χρόνια από τους ΕΛΛΗΝΕΣ οι… ΕΒΡΑΙΟΙ που, κατ’ αυτούς, συμβολίζει την ολοκλήρωση του διαβολικού τους έργου εις βάρος της ανθρωπότητας !!!

Έχει γραφτεί ότι, «Όταν κυκλοφορήσει η παράσταση με το φίδι να τρώει την ουρά του θα σημαίνει ότι οι Εβραίοι θα έχουν καταλάβει όλο τον κόσμο»…

Και ο ΝΟΩΝ… ΝΟΕΙΤΩ!!…

greeknewsondemand.com

■ 2. Στο περιβόητο βιβλίο «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», που δημοσιεύτηκε το 1900, στο Πρωτόλλο Νο3 στην 1η παράγραφο γράφει επί λέξει: «Ο συμβολικός όφις και σημασία του: «Μπορώ κιόλας να σας πληροφορήσω πώς είμαστε κοντά στην εκπλήρωση του σκοπού μας. Λίγο ακόμα κι όλος ο κύκλος του «Συμβολικού Ουροβόρου Όφεως» (που παριστάνει τον λαό του Ισραήλ) θα κλείσει. Κι όταν ο κύκλος αυτός κλείσει, όλα τα Κράτη της Ευρώπης θα περισφιχτούν σ’ αυτόν σαν σε πανίσχυρο μέγγενη…»

■ 3. Το Μασονικό Πεντακοσάρικο με τον Ουροβόρο Όφι, που κυκλοφόρησε το 1983, δίπλα στην υπογραφεί του Γεράσιμου Αρσένη, του επονομαζόμενου τότε τσάρου της Ελληνικής Οικονομίας, που δανειζόταν αφρόνως και έτσι έθεσε τις βάσεις για την τελική χρεωκοπία της Ελλάδας

■ 4. Η Τεχνητή Υπερνοημοσύνη Αποκαλύπτεται ότι είναι ο Τελικός Ουροβόρος Όφις που περισφίγγει ολόκληρη τη Ανθρωπότητα Δημιουργώντας «Καταστροφικούς Φαύλους Κύκλους». Το τελευταίο άρθρο του έγκυρου περιοδικού «Futurism.com» που δημοσιεύουμε παρακάτω το εξηγεί.

Ο Ουροβόρος Όφις της Τεχνητής Νοημοσύνης έχει Δημιουργήσει «Καταστροφικούς Φαύλους Κύκλους» με Αποτέλεσμα Εκατομμύρια Άνθρωποι να Χάνουν την Δουλειά τους

Οι τεχνοκράτες κλέβουν τα δεδομένα του κόσμου για την εκπαίδευσης της Τεχνητής Νοημοσύνης, ενώ παράλληλα σκοτώνουν την χρυσή χήνα, που κάνει τα χρυσά αυγά, δηλαδή την οικονομία, όπως ξεκαθαρίζει αυτό το άρθρο. Αυτή η έλλειψη ηθικής και δεοντολογίας παρατηρείται παντού στον κόσμο της Τεχνοκρατίας. Για παράδειγμα, διαβάστε το βιβλίο μου «Crucible of Tokens» για να μάθετε για τη μεγαλύτερη ληστεία ιδιωτικής περιουσίας στην παγκόσμια ιστορία. Δεν έχουν καμία τύψη συνείδησης ​​για το αν κάνουν κάτι το πολύ κακό, και αυτό είναι το πρόβλημα. Αυτό ονομάζεται ψυχοπάθεια! ⁃ Patrick Wood, Εκδότης.

4 Οκτωβρίου 2026

Γράφει ο Βίκτορ Τάνγκερμαν, ανώτερος συντάκτης του περιοδικού «Futurism.com»

Νομικά έγγραφα και καταθέσεις που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα χωρίς να υποστούν επεξεργασία λογοκρισίας, στο πλαίσιο της αγωγής της εφημερίδας «New York Times» κατά της Microsoft και της OpenAI, αποκάλυψαν κάτι εξαιρετικό: Τα μεγαλοστελέχη αυτών των δύο εταιρειών γνώριζαν πολύ καλά τις καταστροφικές δυνάμεις της Τεχνητής Νοημοσύνης όταν έσπευσαν να λανσάρουν προϊόντα που ενσωμάτωναν την τεχνολογία αυτή, αμέσως μετά την εκρηκτική επιτυχία του ChatGPT της OpenAI.

Εσωτερικά έγγραφα της Microsoft τα οποία επικαλέστηκαν οι δικηγόροι της εφημερίδας, προειδοποιούσαν για μια άσχημη πραγματικότητα που εκτυλίσσεται πλέον σε ολόκληρη την οικονομία: Τους «φαύλους κύκλους», τους «κύκλους της καταστροφής», από τους οποίους η Τεχνητή Νοημοσύνη αποκομίζει τεράστια κέρδη από το έργο των ανθρώπινων δημιουργών, ενώ παράλληλα υπονομεύει τα οικονομικά συστήματα που χρηματοδότησαν το έργο τους εξ αρχής.

«Η στρατηγική μας για το περιεχόμενο Τεχνητής Νοημοσύνης έχει ξεκινήσει έναν “φαύλο κύκλο” που θα βλάψει ταυτόχρονα την απόδοση των μοντέλων μας και ολόκληρου του διαδικτύου», αναγράφεται σε ένα εσωτερικό έγγραφο της Microsoft. «Είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο ένα τελικό προϊόν μιας ιδιωτικής εταιρείας να απειλεί τα οικονομικά θεμέλια των πιο βασικών προμηθευτών του, αλλά αυτή είναι η κατάσταση που έχουμε δημιουργήσει για την επιχείρηση LLM μας όσον αφορά την «αλυσίδα εφοδιασμού του περιεχομένου» της.»

Όσο πιο προσεκτικά κοιτάς, τόσο περισσότερο καθαρά διαπιστώνεις ότι οι φαύλοι κύκλοι, οι καταστροφικές θηλιές, βρίσκονται πλέον παντού. Οι δημοσιογράφοι, για παράδειγμα, συνήθιζαν να δημοσιεύουν τα άρθρα τους με την πεποίθηση ότι οι διαδικτυακές πλατφόρμες θα προσέλκυαν αναγνωστικό κοινό. Τώρα όμως, εργαλεία όπως το ChatGPT και το Gemini της Google απλώς συνοψίζουν τα άρθρα τους χωρίς να κατευθύνουν τους αναγνώστες στους ιστότοπούς τους, πυροδοτώντας έτσι μια κρίση που φαίνεται έτοιμη να εξαφανίσει, να εξαλείψει τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης.

Παρόμοιες εξελίξεις παρατηρούνται και σε άλλους κλάδους, από τη μουσική έως τον κινηματογράφο. Σε γενικές γραμμές, πολλοί ανησυχούν ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη θα καταστεί τελικά τόσο ισχυρή ώστε να εξαλείψει ένα τεράστιο αριθμό θέσεων εργασίας, δημιουργώντας μια κατάσταση στην οποία οι άνεργοι καταναλωτές δεν θα έχουν τα χρήματα να στηρίξουν την οικονομία.

Η ειρωνεία είναι, όπως επισημαίνει το έγγραφο της Microsoft, ότι ο κλάδος της Τεχνητής Νοημοσύνης είναι ένα φίδι που τρώει την ίδια του την ουρά, ο περιβόητος Ουροβόρος Όφις των αποκρυφιστών: Τα ίδια τα προϊόντα που προωθεί στους χρήστες βασίζονται σε φρέσκο πολιτιστικό περιεχόμενο, ενώ ταυτόχρονα με αυτό τον τρόπο, καταστρέφονται τα οικονομικά κίνητρα για τη δημιουργία του.

Είναι επίσης μια δεινή κατάσταση για το ανοιχτό διαδίκτυο, το οποίο πρόσφατα γιόρτασε το μακάβριο σημείο καμπής να κυριαρχείται περισσότερο από τα προϊόντα της τεχνητής νοημοσύνης παρά από περιεχόμενο που έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους. Καθώς οι εταιρείες — και κυρίως η Google — αλλάζουν ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τον ιστό, όλο και περισσότερες εφημερίδες, ΜΜ ενημέρωσης και τοπικοί ειδησεογραφικοί & τηλεοπτικοί σταθμοί δυσκολεύονται σοβαρά να τα βγάλουν πέρα οικονομικά.

Ακόμα χειρότερα, όπως έδειξαν τα νομικά έγγραφα στην αγωγή — που προαναφέραμε — για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων της εφημερίδας NYT, άτομα από το εσωτερικό της εταιρείας παραδέχτηκαν ότι ολόκληρη η επιχείρηση βασίζεται στην κλοπή της πνευματικής ιδιοκτησίας των δημιουργών.

«Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα θεωρήσουν σύντομα ότι τα μεγάλα μοντέλα ΤΝ τροφοδοτούνται & “ρουφάνε” κυριολεκτικά όλη τη δουλειά τους, κάτι που αποτελεί μια εκπληκτική κλοπή πρωτοφανών διαστάσεων», παραδέχεται ένα εσωτερικό έγγραφο της Microsoft.

Πολλές άλλες δημιουργικές βιομηχανίες νιώθουν στο πετσί τους τώρα, επίσης αυτή την πίεση, καθώς οι φαύλοι κύκλοι που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη συνεχίζουν να υπονομεύουν τα μέσα διαβίωσης τους. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία του «Γραφείου Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ», η κατάσταση είναι καταστροφική, πρόκειται για ένα λουτρό αίματος — με περισσότερες από 200.000 θέσεις εργασίας στις «δημιουργικές» βιομηχανίες να έχουν χαθεί μόνο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, περίπου στο ίδιο χρονικό διάστημα που έχει περάσει από τότε που πρωτοεμφανίστηκε το μοντέλο ChatGPT της εταιρείας OpenAI. 

Η μουσική που δημιουργείται από την τεχνητή νοημοσύνη εκτοπίζει ραγδαία τις μουσικοσυνθέσεις που παράγονται από ανθρώπους στις υπηρεσίες streaming ( ροής), αναγκάζοντας τις πλατφόρμες να αποφασίσουν πού να βάλουν το όριο. Ορισμένες έχουν εφαρμόσει αυστηρούς και άκαμπτους κανόνες , ενώ άλλες συνεχίζουν να επιτρέπουν στους χρήστες να εκμεταλλεύονται αλγόριθμους με ασυνέπεια .

Τα στούντιο του Χόλιγουντ επίσης επενδύουν όλο και περισσότερο στην τεχνητή νοημοσύνη, ενώ οι διαμαρτυρόμενοι ηθοποιοί αγωνίζονται να ακουστεί η φωνή τους. Πολλοί από αυτούς φοβούνται ότι η εικόνα ή η φωνή τους θα μπορούσε σύντομα να καταστεί άνευ αξίας, κάτι που αποτελεί υπαρξιακή απειλή για τα μέσα διαβίωσής τους.

Ακόμη και η αγορά εργασίας έχει εμπλακεί σε έναν δικό της καταστροφικό φαύλο κύκλο. Όλο και περισσότεροι απελπισμένοι άνεργοι αναζητούν εργασία στρεφόμενοι στην τεχνητή νοημοσύνη για να βελτιώσουν την εμφάνιση των βιογραφικών τους έτσι ώστε να εντυπωσιάσουν & να χειραγωγήσουν τις ιστοσελίδες εύρεσης εργασίας που βασίζονται επίσης σε τεχνητή νοημοσύνη. Όμως, ματαιοπονούν. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων, οι προσωπάρχες, πνίγονται σε ένα τείχος σχεδόν πανομοιότυπων επιτηδευμένων αιτήσεων.

«Έχουμε φτάσει σε αυτή την τραγική κατάσταση όπου κάθε πλευρά έχει ένα πρόβλημα», δήλωσε ο Ντάνιελ Τσάιτ, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Greenhouse που ειδικεύεται σε συστήματα παρακολούθησης υποψηφίων, στο Wired . «Όλοι οι υποψήφιοι για μια θέση εργασίας χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη για να λύσουν το δικό τους πρόβλημα, αλλά με τρόπους που το επιδεινώνουν.»

«Και έτσι, η αυξημένη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης οδηγεί σε ακόμη μεγαλύτερη χρήση της, χωρίς να ωφελεί κανέναν», πρόσθεσε. «Όσο περισσότερο συμβαίνει αυτό, τόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα».

Ομοίως, η χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης στις σχολικές αίθουσες έχει εκτοξευθεί στα ύψη, με τους μαθητές να χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να ολοκληρώνουν τις εργασίες τους, μεταθέτοντας τις γνωστικές τους ικανότητες στη έξυπνη μηχανή. Εν τω μεταξύ, οι καθηγητές τους χρησιμοποιούν και αυτοί την τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργούν εργασίες, εξαλείφοντας σταδιακά τον ανθρώπινο παράγοντα από όλη αυτή τη διαδικασία μάθησης. Οι εκπαιδευτικοί που αντιδρούν έντονα στην ιδέα της χρήσης της τεχνολογίας βρίσκονται σε σύγκρουση με τη διοίκηση των σχολείων.

Οι επιπτώσεις που έχει επιφέρει η Τεχνητή Νοημοσύνη στην εκπαίδευση ήταν κάτι παραπάνω από καταστροφικές. Μια πρόσφατη μελέτη του Κέντρου για την Παγκόσμια Εκπαίδευση του Ιδρύματος Brookings κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι κίνδυνοι από τη χρήση της Τεχνητής Γενετικής Νοημοσύνης (AGI) στην εκπαίδευση υπερτερούν κατά πολύ των οφελών. Οι σχετικοί κίνδυνοι δεν ήταν ποτέ πιο εμφανείς, με τους εκπαιδευτικούς να προειδοποιούν ότι οι φοιτητές χάνουν γρήγορα την ικανότητα ανάγνωσης. 

Οι υποστηρικτές της Τεχνητής Νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένων των δικηγόρων της OpenAI και της Microsoft στην εν εξελίξει δίκη με τη εφημερίδα «New York Times», υποστηρίζουν ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη προσφέρει κάτι το καινούργιο. Υποστηρίζουν ότι το αποτέλεσμα των μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης διαφοροποιείται επαρκώς από το αρχικό περιεχόμενο στο οποίο βασίζεται, εμπίπτοντας στην «εύλογη, δίκαιη χρήση», μια μακροχρόνια αρχή του αμερικανικού δικαίου περί πνευματικών δικαιωμάτων των ΗΠΑ.

Μένει να δούμε αν αυτό το επιχείρημα θα σταθεί στο δικαστήριο. Εξάλλου, έχουμε ήδη δει εταιρείες, όπως η Anthropic, να καταλήγουν σε συμβιβασμούς  σε συμβιβασμούς ύψους δισεκατομμυρίων δολαρίων, αφού διαπιστώθηκε ότι παραβίασαν τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Ωστόσο, αν λάβουμε υπόψη ότι η τεχνολογία αυτή υπονομεύει ταυτόχρονα τα ίδια τα οικονομικά συστήματα που παρήγαγαν τα δεδομένα χωρίς τα οποία δεν θα μπορούσε να υπάρξει, αυτό ίσως να μην αποτελεί μια επιτυχημένη στρατηγική μακροπρόθεσμα.

Επομένως, η Τεχνητή Νοημοσύνη τραβάει το χάλι πάνω στο οποίο πολλά τμήματα της οικονομίας κάθονται εδώ και πολλά χρόνια —αποκομίζοντας έτσι όλα τα οικονομικά οφέλη από αυτό. Αλλά με αυτό τον τρόπο ο κλάδος της τεχνητής νοημοσύνης παγιδεύει τον ίδιο τον εαυτό του σε έναν καταστροφικό φαύλο κύκλο που τον δημιούργησε η ίδια, μια κυνική στρατηγική που δεν θα ωφελήσει κανέναν εκτός από εκείνους τους μεγιστάνες τεχνοκράτες που βρίσκονται στην κορυφή.

Περισσότερα για τους φαύλους κύκλους: Διευθυντής της Microsoft παραδέχτηκε σε εσωτερικό έγγραφο ότι η τεχνητή νοημοσύνη δημιουργεί έναν «φαύλο κύκλο» που καταστρέφει τα μέσα ενημέρωσης κλέβοντας το περιεχόμενό τους χωρίς να προσφέρει τίποτα σε αντάλλαγμα, καθιστώντας με τη σειρά της την τεχνητή νοημοσύνη άχρηστη

■ Περισσότερα για τους καταστροφικούς φαύλους κύκλους που έχει δημιουργήσει η ΤΝ: Διευθυντής της Microsoft παραδέχτηκε σε εσωτερικό έγγραφο ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη δημιουργεί έναν «βρόχο καταστροφών» που καταστρέφει τα μέσα ενημέρωσης κλέβοντας το περιεχόμενό τους χωρίς να παρέχει τίποτα σε αντάλλαγμα, καθιστώντας με τη σειρά της την Τεχνητή Νοημοσύνη άχρηστη.

futurism.com

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (21/10/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (21/10/2026)

by admin
14 ώρες ago
Ταχτσὀγλου Καλλιόπη: Τὰ νέα – τὰ παλαιά, τὰ ἐθνικὰ – τὰ παγκόσμια, τὰ φυσικὰ – τὰ παρὰ φύσιν καὶ ἡ Ἐλλάς σὲ πτῶση.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ταχτσὀγλου Καλλιόπη: Τὰ νέα – τὰ παλαιά, τὰ ἐθνικὰ – τὰ παγκόσμια, τὰ φυσικὰ – τὰ παρὰ φύσιν καὶ ἡ Ἐλλάς σὲ πτῶση.

by admin
16 ώρες ago
Παρασκευή Σιδέρη: Λαβέ χωρίς Μολών…
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή Σιδέρη: Λαβέ χωρίς Μολών…

by admin
24 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (20/10/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (20/10/2026)

by admin
2 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr