• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρχισαν τα όργανα! «Πρωτεργάτης προδοσίας»: Κωνσταντοπούλου κατά Τσίπρα για το 2015

3 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
ÁÈÇÍÁ-O Ðñùèõðïõñãüò ÁëÝîçò Ôóßðñáò  óôçí åêäÞëùóç ðïõ äéïñãáíþíåé ï Óýíäåóìïò ÖõëáêéóèÝíôùí êáé ÅîïñéóèÝíôùí Áíôéóôáóéáêþí – ÓÖÅÁ  óôï ÐÜñêï Åëåõèåñßáò.(EUROKINISSI-ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ ÁÍÔÙÍÇÓ)

ÁÈÇÍÁ-O Ðñùèõðïõñãüò ÁëÝîçò Ôóßðñáò óôçí åêäÞëùóç ðïõ äéïñãáíþíåé ï Óýíäåóìïò ÖõëáêéóèÝíôùí êáé ÅîïñéóèÝíôùí Áíôéóôáóéáêþí – ÓÖÅÁ óôï ÐÜñêï Åëåõèåñßáò.(EUROKINISSI-ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ ÁÍÔÙÍÇÓ)

0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Προβλέπονται…ομηρικοί κοινοβουλευτικοί καυγάδες…

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με ανάρτησή της στο Facebook θυμήθηκε την επέτειο του δημοψηφίσματος και εξαπέλυσε πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα.

«Η Ιστορία δεν γράφεται με υποθέσεις, αλλά με πράξεις» αναφέρει στον τίτλο της ανάρτησής της η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Από τα πυρά της, βέβαια, δεν ξέφυγε ο Αλέξης Τσίπρας τον οποίο ανέφερε ως «πρωτεργάτη της προδοσίας του ΟΧΙ», ο οποίος σήμερα «έχει παραιτηθεί, ηττημένος».

Η ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου:

«Η Ιστορία δεν γράφεται με υποθέσεις, αλλά με πράξεις.

5 Ιουλίου 2023 Σαν σήμερα, πριν από 8 χρόνια, οι πολίτες αυτής της χώρας είπαμε ένα μεγάλο ΟΧΙ.

ΟΧΙ στις πολιτικές που κατέστρεψαν την Ελλάδα και υπέσκαψαν τη ζωή και το μέλλον μας. ΟΧΙ στην επιβολή μέτρων που έκαναν αβάσταχτη την καθημερινότητα, λάβωναν την αξιοπρέπειά μας και καταργούσαν την ανεξαρτησία της χώρας μας.

Το ΟΧΙ προδόθηκε. Και με την προδοσία ματαιώθηκαν τα όνειρα κι οι ελπίδες τόσων ανθρώπων, που ψήφισαν ή που δεν ψήφισαν αλλά ήλπισαν. Παραβιάσθηκε η δημοκρατική εντολή που έδωσε η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών. Όμως όλα έμειναν ζωντανά στις καρδιές μας. Θυμάμαι ακόμη τη χαρά εκείνης της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, τη χαρά με την οποία πήγα να ψηφίσω, την αισιοδοξία, την εμπιστοσύνη μου στους πολίτες της χώρας μας και την γενναιότητα που έδειξαν αυτοί οι πολίτες, στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Τότε, από θέση ευθύνης, υπερασπίσθηκα με όλες μου τις δυνάμεις το ΟΧΙ των ανθρώπων, υπερασπίσθηκα τις ζωές, την αξιοπρέπειά μας, τη δημοκρατία. Και άφησα την 3η Πολιτειακή Θέση της Προέδρου της Βουλής για να μείνω πιστή στις αρχές μου και να συνεχίσω να μάχομαι για τον κόσμο, μαζί με τον κόσμο, μέσα στην κοινωνία.

Σαν σήμερα, πριν από 7 χρόνια, ανήμερα της πρώτης Επετείου του ΟΧΙ, καταθέσαμε στον Άρειο Πάγο την Ιδρυτική Διακήρυξη της Πλεύσης Ελευθερίας. Με αναφορά στη δημοκρατική αρχή, στη λαϊκή κυριαρχία, στα δικαιώματα, στην διαφάνεια, στην δικαιοσύνη, στην ισότητα. Τιμώντας το ΟΧΙ μας.

Όλα αυτά τα χρόνια πορεύθηκα υπερασπιζόμενη τους ανθρώπους, τα κινήματα, αρχές και αξίες, απέναντι στην αδικία, την αυθαιρεσία, την αναλγησία. Διεκδικώντας δικαιοσύνη. Επέμεινα ότι η κοινωνία αξίζει να ξαναμπεί στο προσκήνιο κι η δημοκρατία πρέπει να ξαναβρεί το ουσιαστικό περιεχόμενό της, με τους πολίτες στο επίκεντρο.

Σήμερα, ο Πρωτεργάτης της προδοσίας του ΟΧΙ έχει παραιτηθεί, ηττημένος. Και πολλοί από εκείνους που αντέστρεψαν και καταπάτησαν την δημοκρατική εντολή των πολιτών βρίσκονται εκτός κοινοβουλίου. Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε, κι ας μην ανέλαβαν ποτέ την ευθύνη για το κακό που έκαναν. Ανήκουν πια στο παρελθόν, και το μέλλον είναι μπροστά. Το τι θα γινόταν τότε, αν το ΟΧΙ γινόταν σεβαστό, δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Η Ιστορία δεν γράφεται με υποθέσεις, αλλά με πράξεις.

Σήμερα, η Πλεύση Ελευθερίας βρίσκεται στη Βουλή, με την εντολή και την εμπιστοσύνη των πολιτών, για να χτίσει ένα διαφορετικό κοινοβουλευτικό υπόδειγμα και να υπερασπιστεί την κοινωνία και τη δημοκρατία. Για να ασκήσει πραγματική Αντιπολίτευση, με θετικό περιεχόμενο, δουλειά και ευθύνη.

Για να αλλάξουμε τον κόσμο με αγάπη, για να φτιάξουμε τη χώρα μας και να πάρουμε στα χέρια μας τις ζωές και τα όνειρά μας. Για να γράψουμε την ιστορία με τις πράξεις μας. Όπως αξίζουμε. Και αυτό θα κάνουμε. Χωρίς να ξεχάσουμε ποτέ την εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες και χωρίς να την προδώσουμε.

Αύριο, στις προγραμματικές δηλώσεις, κάνουμε την κοινοβουλευτική μας αρχή! Ζωή Κωνσταντοπούλου».

(φωτο:eurokinissi)

el.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Καρατόμηση της Ζαχαράκη για την ασέβεια στην παιδική αθωότητα: Οργή στην κοινωνία για τις ομόφυλες «οικογένειες» στα βιβλία Δημοτικού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρατόμηση της Ζαχαράκη για την ασέβεια στην παιδική αθωότητα: Οργή στην κοινωνία για τις ομόφυλες «οικογένειες» στα βιβλία Δημοτικού

by admin
24 ώρες ago
Με τακτική Τσοβόλα δώστα όλα ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ!
Slider

Με τακτική Τσοβόλα δώστα όλα ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ!

by admin
24 ώρες ago
Μ.Καρυστιανού κατά Α.Τσίπρα: «Έχει αντιγράψει την ιδρυτική μας διακήρυξη – Από πού προκύπτει η αισιοδοξία του;»
Slider

Μ.Καρυστιανού κατά Α.Τσίπρα: «Έχει αντιγράψει την ιδρυτική μας διακήρυξη – Από πού προκύπτει η αισιοδοξία του;»

by admin
2 ημέρες ago
ΠΑΓΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1: Σοκ, είπε την λέξη κλειδί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΓΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1: Σοκ, είπε την λέξη κλειδί

by admin
4 ημέρες ago
Next Post
Αλόη Βέρα: Στη λίστα του ΠΟΥ με τις πιθανώς καρκινογόνες ουσίες.

Αλόη Βέρα: Στη λίστα του ΠΟΥ με τις πιθανώς καρκινογόνες ουσίες.

«Η ελληνική πολιτική ελίτ θα πάει σε διαπραγματεύσεις με την Τουρκία»; Δημήτρης Δρόσος

«Η ελληνική πολιτική ελίτ θα πάει σε διαπραγματεύσεις με την Τουρκία»; Δημήτρης Δρόσος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr