Εκατοντάδες χιλιάδες ήταν ο κόσμος που συγκεντρώθηκε σήμερα σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, διαμαρτυρίας και πορείες σε όλη τη χώρα για το έγκλημα στα Τέμπη την ώρα που τα κυβερνητικά στελέχη ήταν και παραμένουν εξαφανισμένα χωρίς να ε΄χει υπάρξει το παραμικρό σχόλιο για τις σημερινές μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις.
Η αμηχανία και η παγωμάρα στο Μαξίμου είναι εμφανής και το κυβερνητικό επιτελείο προσπαθεί εξετάζει τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να αντιστρέψει το δυσμενές αυτό κλίμα.
Οι λάθος χειρισμοί όμως της κυβέρνησης στο έγκλημα των Τεμπών δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για το επιτελείο του πρωθυπουργού. Έτσι προτίμησαν τη σιωπή και στόχο το θέμα να ξεχαστεί αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει.
Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τη διεξαγωγή συζήτησης στη Βουλή για τα Τέμπη με αφορμή τις σημερινές συγκεντρώσεις που έγιναν σήμερα στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα, στις οποίες μετείχε και η Κοινοβουλευτική του Ομάδα.
pronews.gr






