• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 31 Αυγούστου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκκληση Αστυνομικού για λευκά αιμοσφαίρια (0+) για τον ανήλικο γιό του

7 έτη ago
in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
0
0
SHARES
2
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Απευθύνεται σε όποιον μπορεί να γίνει δωρητής λευκών αιμοσφαιρίων (κοκκινοκύτταρα) Ο+ για το γιο του.

Όπως πολλοί από εσάς φίλοι μου γνωρίζεται ο γιος μου που είναι τώρα 3+ ετών πάσχει από λευχαιμία. Δυστυχώς η μεταμόσχευση μυελού που κάναμε πέρσι δεν ήταν αρκετή για να νικήσει τη λευχαιμία και έτσι εδώ και 3 μήνες βρισκόμαστε πάλι στο ΕΛΠΙΔΑ και προσπαθούμε να καταπολεμηθεί η λευχαιμία ξανά για να κάνουμε νέα προσπάθεια.

Αυτή τη στιγμή ο Μορφέας βρίσκεται σε βαθιά απλασία (έχει στο μυελό του 20!!! λευκά αιμοσφαίρια) και έχει κολλήσει ένα πολύ σοβαρό ενδονοσοκομειακό μικρόβιο που έχει περάσει στο αίμα του.
Επειδή ο οργανισμός του δεν μπορεί να καταπολεμήσει τη σοβαρή αυτή λοίμωξη , ούτε ο μυελός του μπορεί να παράγει λευκά αιμοσφαίρια πρέπει να πάρει έτοιμα από δότες μέσω μετάγγισης κοκκιοκυττάρων.

ΕΊΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗ ΛΟΙΜΩΞΗ.
Θα πρέπει οι δότες να είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ομάδας αίματος Ο+ και κατά προτίμηση άντρες (γιατι έχουν πιο μεγάλες/ανθεκτικές φλέβες)

Όποιος λοιπόν από εσάς είναι θέλει να δώσει κοκκιοκύτταρα για τον Μορφέα παρακαλώ ας το κάνει!!!!!!!!!!

Τα στοιχεία του παιδιού είναι:

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΡΦΕΑΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΕΘ

Παιδοογκολογική Κλινική ΕΛΙΠΔΑ, Παίδων Αγ. Σοφία

Θα πρέπει οι υποψήφιοι δότες πρώτα να έρθουν να δώσουν ιστορικό και να πάρουν για 1 ημέρα δυο φάρμακα που θα αυξήσουν τον αριθμό των λευκών τους αιμοσφαιρίων. Την επόμενη ημέρα έρχονται ξανά και γίνεται η συλλογή.

Οι ώρες λειτουργίας της αιμοδοσίας είναι
ΔΕΥΤΕΡΑ- ΚΥΡΙΑΚΉ 09:00-14:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16:00-20:00

Δυστυχώς η διαδικασία δεν είναι όπως η απλή αιμοδοσία και έτσι δεν μπορεί το δείγμα να μεταφερθεί από το ένα νοσοκομείο στο άλλο και για αυτό θα πρέπει οι υποψήφιοι δότες να έρθουν εδώ στο ΕΛΠΙΔΑ.

(Είναι στον ίδιο χώρο με το παίδων Αγ.Σοφία αλλά έχει ξεχωριστή είσοδο από το πλάι. Διεύθυνση: Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων ΕΛΠΙΔΑ, Λεβαδειας 8, Γουδί ΤΚ 11527)

Η διαδικασία να δώσει κάποιος το δείγμα είναι απλή και δεν πονάει!!!! Είναι σαν να δίνει κάποιος αίμα απλά διαρκεί κάπως περισσότερο.

Ακόμα και αν δεν μπορεί κάποιος να δώσει, ας κάνει μια κοινοποίηση μήπως μπορεί κάποιος άλλος γνωστός/ φίλος του.

Σας ευχαριστω

katohika.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Λαμία: Νέος ξαφνικός θάνατος 49χρονης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία: Νέος ξαφνικός θάνατος 49χρονης

by admin
3 εβδομάδες ago
Έκκληση βοήθειας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκκληση βοήθειας

by admin
2 μήνες ago
Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή
Slider

Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή

by admin
3 μήνες ago
Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.

by admin
3 μήνες ago
Next Post
Οι «καμπάνες» κτυπούν για την Ελλάδα: Ηλεκτρομαγνητικό πυροβόλο κατασκεύασε η Τουρκία – Τεράστιο πρόβλημα για ΠΝ

Οι «καμπάνες» κτυπούν για την Ελλάδα: Ηλεκτρομαγνητικό πυροβόλο κατασκεύασε η Τουρκία - Τεράστιο πρόβλημα για ΠΝ

Άγιος Πορφύριος: «Κάνε το σταυρό σου και περιφρόνησε το διάβολο»

Άγιος Πορφύριος: «Κάνε το σταυρό σου και περιφρόνησε το διάβολο»

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr