Πριν από λίγες ημέρες, είχαμε ήδη ενημερώσει τους αναγνώστες μας ότι ο Πάπας Φραγκίσκος ετοιμαζόταν να καθαρίσει και να ανοίξει πέντε συγκεκριμένες «ιερές πύλες». Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να μάθουμε πού βρίσκεται κάθε μία από αυτές τις «ιερές πύλες», αλλά σήμερα ο STEVE FLETCHER 222 το έκανε:
Στη συνέχεια, ο Steve τα τοποθέτησε όλα σε έναν χάρτη και τα συνέδεσε με γραμμές λεωφόρων και δρόμων:
Στη συνέχεια, ο Steve πήγε στη Wikipedia και αναρωτήθηκε ποιο ήταν το νούμερο:
Σύμφωνα με τη Wikipedia, η φιγούρα που έλαβε ο Steve περιγράφεται στα grimoires του XVI αιώνα και είναι μία από τις κύριες σφραγίδες που χρησιμοποιούν οι μάγοι για να καλέσουν τους δαίμονες.
Το γεγονός ότι οι άγιοι πατέρες με τα κόκκινα παντελόνια ασχολούνται με τη δαιμονολογία – μια ειδική είδηση δεν είναι μια ειδική είδηση, όλοι γνωρίζουν ήδη τα πάντα. Αλλά η σχεδίαση σφραγίδων στο μέγεθος της Ρώμης την παραμονή των Χριστουγέννων! Οι Άγιοι Πατέρες έχουν ανακαλύψει κάτι ισχυρό.
Εδώ θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το θέμα, αλλά υπάρχει ένα ακόμη ενδιαφέρον σημείο – διάφορα άλλα αποκρυφιστικά σύμβολα, τα οποία ήταν ενσωματωμένα στην αρχιτεκτονική πολλών και πολλών πόλεων. Στη Μόσχα, για παράδειγμα, ο σύντροφος Ιωσήφ το έκανε έτσι:
Στο χάρτη, αυτά τα πολυώροφα κτίρια, μαζί με το λεγόμενο «μαυσωλείο», το Ostankino και ορισμένες άλλες σημαντικές τοποθεσίες του ΚΚΣΕ, σχηματίζουν ένα σύστημα πενταγράμμων. Και στα Ουράλια οι Μπολσεβίκοι έχτισαν ακόμη και ένα σύστημα πόλεων με τη μορφή ενός πεντάκτινου αστεριού. Οι αξιωματούχοι τα εξηγούσαν όλα αυτά με τη μεγάλη αγάπη των Κόκκινων Κωλών για το πεντάκτινο αστέρι, αλλά ο Αγιότατος Πάπας Φραγκίσκος έδειξε οπτικά πώς λειτουργεί το σύστημα.
Όλοι αυτοί οι αρχιτεκτονικοί κόμβοι δεν είναι τίποτε άλλο παρά «ιερές πύλες», στις οποίες από το 1917 οι ιερείς του ντόπιου κομμουνιστικού κόμματος κρατούν τα καντούνια τους. Δεν αποκλείουμε, ή μάλλον είμαστε ακόμη και σίγουροι ότι κάπου στα υπόγεια αυτών των πολυκατοικιών στις μπολσεβίκικες γιορτές θυσιάζονταν συγχρονισμένα άνθρωποι. Κάτι άνοιγαν και εκεί και ζητούσαν, για παράδειγμα, να προλάβουν και να προσπεράσουν την Αμερική ή, λίγο νωρίτερα, να νικήσουν τον Χίτλερ. Και τώρα, πιθανόν, κατά καιρούς μαχαιρώνουν τα ξυστά για να νικήσουν την Ουκρανία.
Ωστόσο, το Βατικανό είναι ένα πολύ πιο σοβαρό αντίπαλο δέος, το ντόπιο Κομμουνιστικό Κόμμα δεν ήταν καν κοντά σε αυτό. Και αν και εκεί καλούνται δαίμονες, τότε κάποιοι πολύ, πολύ μεγάλοι. Οι άγιοι πατέρες έχουν ήδη απελευθερώσει κάποιον, οπότε ας παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των γεγονότων.











