• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

Ανάρτηση Ρουβίκωνα για την εισβολή στην Τήνο και επίθεση σε Μητσοτάκη

8 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Με ανάρτηση στο διαδίκτυο ο Ρουβίκωνας παρεμβαίνει στην αναίρεση αθώωσης που άσκησε ο Εισαγγελέας σχετικά με την εισβολή που είχαν κάνει μέλη της αναρχικής ομάδας στο δημαρχείο Τήνου, ενώ επιτίθεται και πάλι στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μάλιστα υποστηρίζουν πως τα μέλη που πήγαν στον Δήμο Τήνου επιζητούσαν τις… υπηρεσίες των υπαλλήλων του δήμου Τήνου και γι’ αυτό εισέβαλαν στο δημαρχείο. Μάλιστα για την αντιδήμαρχο, η οποία σύμφωνα με το δήμαρχο Τήνου Γιάννη Σιώτο προπηλακίστηκε, αναφέρουν ότι απλώς την «απασχόλησαν» για πέντε λεπτά.

Η ανάρτηση της αναρχικής ομάδας:

Πρόσφατα ενημερωθήκαμε πως ο εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Α.Πούλιος,αποφάσισε να ασκήσει το δικαίωμα του για έφεση,κατά της απαλλακτικής απόφασης που λάβαμε από το Πρωτοδικείο Σύρου.

Πιο συγκεκριμένα,όπως ενημερωθήκαμε και εμείς οι ίδιοι από την έκθεση εφέσεως του εν λόγω αιρετού,“Τα στοιχεία δεν αξιολογήθηκαν ορθώς από το Δικαστήριο,με αποτέλεσμα την εσφαλμένη απόφαση της διαδικασίας”.Όπως ακούμε και βλέπουμε πλέον ξεκάθαρα,η αστική δικαιοσύνη δεν εμπιστεύεται ούτε και αποδέχεται τις αποφάσεις των δικών της παιδιών. Δεν μπορούμε να πούμε πως εκπλησσόμαστε απ’ την εν λόγω εξέλιξη,πόσο μάλλον όταν πριν λίγες εβδομάδες καλέστηκε ξανά σε δίκη ο σύντροφος,Τάσος Θεοφίλου. Χωρίς καμία πρόθεση να παραλληλίσουμε τις υποθέσεις και την βαρύτητα τους,λαμβάνουμε ξεκάθαρα το μήνυμα ότι όποιος έχει φωνή ή ακόμα περισσότερο δράση που ενοχλεί το Βαθύ κράτος,θα διώκεται μέχρι να καταδικαστεί. Η υπόθεση του Τάσου είναι ενδεικτική για το τι μπορεί να κάνει η δικαιοσύνη όταν σε θεωρεί εχθρό της.
Επιστρέφοντας στα δικά μας,μαθαίνουμε από τον εισαγγελέα,πως “εισήλθαμε παράνομα σε κατάστημα δημοτικής υπηρεσίας και προκαλέσαμε διακοπή της ομαλής λειτουργίας”.Ουσιαστικά μας λέει πως οι δημοτικές υπηρεσίες δεν είναι ανοικτές για το κοινό όπως προβλέπεται,αλλά και ότι διεκόπη η λειτουργία του δήμου γιατί απασχολήσαμε για 5 λεπτά την αντιδήμαρχο Δεληγιάννη Αναστασία. Οι γελοιότητες και τα ψέματα τους δεν μας προξενούν καμία εντύπωση πλέον,αφού μάθαμε να ζούμε με αυτά και να τα αντιμετωπίζουμε.Ωστόσο θεωρούμε πως αυτή τη φορά ξεπέρασαν και τον ίδιο σιχαμένο εαυτό τους,καθώς μας καλούν να ξαναδικαστούμε γιατί είχαμε το θράσος να διαμαρτυρηθούμε για τον άδικο θάνατο δύο ανθρώπων της τάξης μας. Όπως προκύπτει από τα λεγόμενα της δημοτικής αρχής και του εισαγγελέα,όταν εισέρχεται ο Ρουβίκωνας σε μια δημοτική αρχή προκαλείται διατάραξη ομαλής λειτουργίας και χάος,ενώ όταν πεθαίνουν εργαζόμενοι του Δήμου είναι απλά Δευτέρα.

Aς πάρουμε όμως τα πράγματα λίγο από την αρχή. Τη Δευτέρα στις 30 του Απρίλη,δύο εργαζόμενοι στη καθαριότητα του δήμου Τήνου,σκοτώθηκαν από την πτώση απορριμματοφόρου,ενώ άλλος ένας κατέληξε στο νοσοκομείο. Σαν Ρουβίκωνας δεν έχουμε αυταπάτες. Για το λόγο αυτό σπεύσαμε στη νήσο της Τήνου,προκειμένου να ξεκαθαρίσουμε πως δεν είναι ατυχήματα,είναι δολοφονίες με υπεύθυνους που έχουν όνομα και επίθετο…Τέτοιος είναι και ο Γιάννης Σιώτος, ο νέος δήμαρχος Τήνου,ψυχοπαίδι της ΝΔ και επί χρόνια μεγαλοδικηγόρος στις Κυκλάδες. Το εν λόγω κάθαρμα,όπως μας ενημέρωσε εντός των δικαστικών αιθουσών,τα απορριμματοφόρα δεν υποχρεούνται να περνάνε Κτέο,ενώ στην ερώτηση τι έπραξαν για τις οικογένειες των αποθανόντων,μάθαμε από την αντιδήμαρχο,πως διέγραψαν μία κλήση του μεγάλου υιού του νεκρού για να διευκολύνουν οικονομικά την οικογένεια. Φυσικά από το πανηγύρι υποκρισίας,δεν έλειψαν οι μεσίστιες σημαίες και η κατάθεση στεφανιών. Έλειψε όμως η απονομή δικαιοσύνης,η πρόληψη και επιβολή νέων μέτρων και κυρώσεων,ώστε να σταματήσουν επιτέλους να πεθαίνουν οι εργαζόμενοι αυτής της χώρας.

Αφού λοιπόν πραγματοποιήσαμε τη παρέμβαση μας για όλους τους παραπάνω λόγους,δεχτήκαμε και τις συνέπειες της αστικής δικαιοσύνης,η οποία έπειτα από προτροπή του συνηγόρου και Αδερφού του δημάρχου,επέλεξε να μας κρατήσει και για 2η ημέρα,αυτή τη φορά στα κρατητήρια της Σύρου. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στο ότι μέλος της ομάδας συνελήφθη στην Αθήνα ,όπου και κρατήθηκε ως ότου μεταφερθεί στον εισαγγελέα Σύρου.

Παρ’ όλα αυτά,το σαθρό κατηγορητήριο απέτυχε παταγωδώς να στοιχειοθετηθεί ,με αποτέλεσμα την απαλλακτική απόφαση του δικαστηρίου. Κάτι τέτοιο όπως φάνηκε εκ των υστέρων,προκάλεσε σειρά αντιδράσεων στους φιλελεύθερους κύκλους του δημάρχου. Ήδη από την πρώτη μέρα της σύλληψης μας,ο κηφήνας Μητσοτάκης έτρεξε να προσδώσει τα συγχαρητήρια του στο Σιώτο για τη πολιτική βούληση που επέδειξε. Πόσο μάταια θα ήταν όμως όλα αυτά,όταν τα δικά τους δικαστήρια μας κρίνουν αθώους;Κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα και τη κλήση του εισαγγελέα εφετών να ξαναδικαστούμε για το θανάσιμο αδίκημα της ρίψης φυλλαδίων. Ο άνθρωπος που δεν κάλεσε ούτε έναν από εκείνους που οδήγησαν συστηματικά έναν λαό στην ανέχεια με πληθώρα κακουργημάτων,καλεί το Ρουβίκωνα για ένα πλημμέλημα. Η νέα αυτή τακτική του κράτους να δικάζει ξανά και ξανά τους αγωνιστές,δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη.

Κάθε φορά που θα πλήττονται οι άνθρωποι της τάξης μας,θα είμαστε εκεί.

Όπου και αν χρειαστεί να φτάσουμε,όσες φορές και αν χρειαστεί να δικαστούμε.

ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ

Πηγή:  iefimerida.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Στρατιωτικός όρκος στο Δωδεκάθεο: Η ειδωλολατρία βάφτηκε «χακί» και ζητά… θεσμική αναγνώριση!
Slider

Στρατιωτικός όρκος στο Δωδεκάθεο: Η ειδωλολατρία βάφτηκε «χακί» και ζητά… θεσμική αναγνώριση!

by admin
2 ημέρες ago
Ποιος είπε πως δεν έχουμε πλέον ελπίδα και πως όλα τελείωσαν στην Ελλάδα;
Slider

Ποιος είπε πως δεν έχουμε πλέον ελπίδα και πως όλα τελείωσαν στην Ελλάδα;

by admin
3 ημέρες ago
Κόνιτσα: 4 αδέρφια νεκρά σε κοντέινερ – Μερικά τετραγωνικά ανθρωπιάς δεν περίσσεψαν σε κανέναν;
ΕΛΛΑΔΑ

Κόνιτσα: 4 αδέρφια νεκρά σε κοντέινερ – Μερικά τετραγωνικά ανθρωπιάς δεν περίσσεψαν σε κανέναν;

by admin
3 ημέρες ago
700.000 Έλληνες θα χάσουν τα αυτοκίνητά τους την επόμενη 5ετία λόγω «νέων κανονισμών περιβάλλοντος» Εξοντώνουν τους φτωχούς
Slider

700.000 Έλληνες θα χάσουν τα αυτοκίνητά τους την επόμενη 5ετία λόγω «νέων κανονισμών περιβάλλοντος» Εξοντώνουν τους φτωχούς

by admin
4 ημέρες ago
Next Post
Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αρνείται φήμες για υποκλοπή από τα Su-34 στα Ισραηλινά F-16

Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αρνείται φήμες για υποκλοπή από τα Su-34 στα Ισραηλινά F-16

Κοσμάς ο Αιτωλός: «Αν βρεθούν 3 δυνάμεις σύμφωνες, τίποτα δεν θα πάθετε»

Κοσμάς ο Αιτωλός: «Αν βρεθούν 3 δυνάμεις σύμφωνες, τίποτα δεν θα πάθετε»

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr