• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση του κυρίου Γιώργου Παύλου στο άρθρο του κυρίου Αποστόλου : ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ

3 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
Απάντηση του κυρίου Γιώργου Παύλου στο άρθρο του κυρίου Αποστόλου : ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ
0
SHARES
23
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Οφείλω προσωπικά ως Γιώργος Παύλος να δώσω μια απάντηση στο ανώτερο κείμενο λίβελο  προς το Δικτυο Ελληνισμού (ΔΕ)και εμού προσωπικά, με θέμα  (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ – Triklopodia)  αφού ήμουν ο κύριος υπεύθυνος εκ μέρους του ΔΕ για την εν λόγω συνεργασία με τον κ. Αποστόλου και τους συνεργάτες του.

Όταν γνώρισα πριν περίπου έναν χρόνο τον κ. Αποστόλου και τους συνεργάτες του εντυπωσιάστηκα πραγματικά από τα εγκωμιαστικά του λόγια τόσο για το πρόσωπο μου όσο και για το ΔΕ. Ονόμαζε το ΔΕ θεόσταλτο. Έτσι μου κέρδισε την εμπιστοσύνη και έπεισα τα μέλη του ΔΕ να εγκρίνουν συνεργασία μαζί του προκειμένου να εργαστεί ο ίδιος στα πλαίσια ενός εννεαμελούς συμβουλίου για την ενότητα των πατριωτικών κομμάτων κάτω από το Εθνικό Συμβούλιο και το Εθνικό Ψηφοδέλτιο. Διότι αυτός ήταν ο ρόλος που αναθέσαμε στον κ. Αποστόλου.
Στην πορεία των πραγμάτων αντιληφθήκαμε πως ο κ. Αποστόλου όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκε στον σκοπό για τον οποίο του αναθέσαμε να παίξει τον ρόλο προέδρου αλλά κινήθηκε με πολύ ύπουλο τρόπο για να ελέγξει και να διαλύσει το ΔΕ. Έτσι αντίθετα από τον ρόλο που του αναθέσαμε, δηλαδή να ομιλεί με κόμματα πατριωτικά και να τα ενώσει στα πλαίσια του εθνικού ψηφοδελτίου, άρχισε αντί αυτού να ασχολείται με την εσωτερική οργανωση του ΔΕ και να επικοινωνεί με τα μέλη του προκειμένου να τα χειραγωγήσει. Μάλιστα άσκησε και εκβιαστικές μεθόδους πως αν δεν αλλάξετε αυτό και αυτό στα καταστατικά σας θα σας καταγγείλω δημόσια κλπ. Μάλιστα παρέσειρε κάποια λίγα μέλη του ΔΕ με τα οποία είχε όπως φάνηκε πολιτική σχέση, και προσπάθησε να μετατρέψει το ΔΕ σε κόμμα αντίθετα με όλη την φιλοσοφία του ΔΕ, ότι δεν είναι κόμμα και δεν θα μετατραπεί σε κόμμα. Αλλα και όταν οργάνωσε κάποιο συνέδριο στην  Αθήνα ένωσης πατριωτικών κομμάτων απεδείχθει ο ίδιος  πολύ ανεπαρκής. Διότι ουδέν σημαντικό επιτεύχθηκε. Μάλιστα οι πιο σημαντικοί ομιλητές στο συνέδριο αυτό εκπρόσωποι κομμάτων ήσαν ήδη συνεργάτες του ΔΕ.

Διαπιστώνοντας έτσι πως ο κ. Αποστόλου όχι μόνο δεν κατάφερε να ενώσει πατριωτικές δυνάμεις αλλά εργάστηκε και εναντίον του ΔΕ  προσπαθώντας εντελώς αυθαίρετα και αυταρχικά να το διαλύσει, να το αποπροσανατολίσει και να το  μετατρέψει σε κόμμα, καταλάβαμε πως έπρεπε να διακόψουμε κάθε συνεργασία μαζί του. Μάλιστα είναι ενδεικτικό το γεγονός πως σε συνάντηση του με γνωστό δημοσιογράφο όπου παρευρίσκετο, χωρίς να το γνωρίζει ο κ. Αποστόλου και μέλος του ΔΕ φιλος του εν λόγου δημοσιογράφου ,  ο κ. Αποστόλου αποκάλυψε τους δικούς του κρυφούς στόχους. Δηλαδή να αξιοποιήσει το ΔΕ για να δημιουργήσει έναν νέο δικό του κόμμα. Όταν μάλιστα ερωτήθει από τον εν λόγο δημοσιογράφο πως θα γίνει αυτό αφού το ΔΕ ακολουθεί τον  ιδρυτή του καθηγητή Γιώργο Παύλο ο κ. Αποστόλου απήντησε το εξής. Εγώ τώρα ελέγχω όλα τα μέλη του ΔΕ και θα ακολουθήσουν εμένα και θα δεχθούν να ιδρύσουμε ένα νέο κόμμα με μέλη του ΔΕ.

Το ότι βέβαια ο κ. Αποστόλου γυρνά παντού και εξαπολύει λίβελους εναντίον του ΔΕ και των ιδρυτών του επειδή δεν τον αφήσαμε να διαλύσει το ΔΕ και να το μετατρέψει σε ένα δικό του κόμμα αυτό δείχνει πως ο κ. Αποστόλου με τους συνεργάτες του είχαν άλλους κρυμμένους σκοπούς και όχι να υλοποιήσουν το σχέδιο του ΔΕ για την υπερκομματική ενότητα των Ελλήνων και την συνεργασία των πατριωτικών δυνάμεων.

Έτσι ο κ. Αποστόλου ας καθαρίσει την δίκη του φωλιά και ας μιλά μετά για το ΔΕ και εμάς προσωπικά. Διότι ο κ. Αποστόλου ως βασικο στέλεχος και γραμματέας του ΛΑΟΣ συνέβαλλε τα μέγιστα στα μνημόνια όσο και αν θέλει να απενοχοποιήσει το πρόσωπο του.  Όσο και αν λέει τώρα πως μετάνοιωσε και διεγράφη απο το ΛΑΟΣ διότι διαφώνησε, στην ουσία συνέβαλε να μπει στην Βουλή, όπως ο ίδιος το λέει με καμάρι, ένα κόμμα που έφερε τα μνημόνια. Διότι χωρίς το ΛΑΟΣ δεν θα μπορούσαν να έρθουν τα μνημόνια τουλάχιστον σε αυτή την φάση. Διότι μοιάζει ο κ. Αποστόλου με το ότι  ενώ βοηθάς κάποιους να ληστέψουν, μετά λες μετάνιωσα που τους βοήθησα. Όμως όχι μόνο δεν έχει πραγματικά μετανιώσει αλλά προσπαθεί να ελέγξει και να διαλύσει κάθε γνήσια πατριωτική κίνηση όπως το ΔΕ χωρίς να σέβεται αυτούς που τον τίμησαν και τον εμπιστεύθηκαν.  Δηλαδή ο κ. Αποστόλου είναι ένας πανέξυπνος και παμπόνηρος ρήτορας που παρουσιάζει το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο. Όμως παραμένει ο ίδιος μοιραίο πρόσωπο αφού ήταν ο κύριος αρχιτέκτονας, όπως ο ίδιος το παραδέχεται εγκωμιάζοντας τον εαυτό του ως ικανό πολιτικό,  ενός κόμματος που σαφώς  εγκλιμάτισε  εναντίον της Ελλάδας.
Λίγη αιδώς δεν βλάπτει …..

Με τιμή και φιλία\για το ΔΕ
Γιώργος Παύλος
Καθ. ΔΠΘ

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!… ΕΡΙΞΕ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ
Slider

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!… ΕΡΙΞΕ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

by admin
1 ημέρα ago
Ηλίας Κασιδιάρης: «Αποφυλακίζομαι τον Σεπτέμβριο – Επιστρέφω στην πολιτική με νέο κόμμα»
Slider

Ηλίας Κασιδιάρης: «Αποφυλακίζομαι τον Σεπτέμβριο – Επιστρέφω στην πολιτική με νέο κόμμα»

by admin
2 ημέρες ago
«BlackCore» και ισραηλινό «Dark Tech»: Μπορεί να υπάρξει παρέμβαση «ψηφιακών μισθοφόρων» στις ελληνικές εκλογές;
Slider

«BlackCore» και ισραηλινό «Dark Tech»: Μπορεί να υπάρξει παρέμβαση «ψηφιακών μισθοφόρων» στις ελληνικές εκλογές;

by admin
2 ημέρες ago
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ 21,  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΟΥΛΙΔΑΚΗ
Slider

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ 21, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΟΥΛΙΔΑΚΗ

by admin
4 ημέρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Ηλίας Κασιδιάρης: «Αποφυλακίζομαι τον Σεπτέμβριο – Επιστρέφω στην πολιτική με νέο κόμμα»

Ηλίας Κασιδιάρης: «Αποφυλακίζομαι τον Σεπτέμβριο – Επιστρέφω στην πολιτική με νέο κόμμα»

2 ημέρες ago
ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: Ακούστηκε για Ελλάδα τρόμος στην Τουρκία

ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: Ακούστηκε για Ελλάδα τρόμος στην Τουρκία

6 ημέρες ago
Αποκάλυψη βόμβα, ΗΠΑ – Τα εμβόλια για την Covid-19 σκότωσαν περισσότερους Αμερικανούς από όσους όλοι οι πόλεμοι μαζί

Αποκάλυψη βόμβα, ΗΠΑ – Τα εμβόλια για την Covid-19 σκότωσαν περισσότερους Αμερικανούς από όσους όλοι οι πόλεμοι μαζί

1 ημέρα ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”

    Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”

    24 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Voice to skull «Φωνή στο Κρανίο». Η τεχνολογία που εξηγεί τις μπαλκονίτιδες;

    22 shares
    Share 9 Tweet 6
  • ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΜΟΥΓΚΑ στα ΔΕΛΤΙΑ !! ΗΡΘΕ ο Νέος ΦΟΡΟΣ του ΑΕΡΑ που Αναπνέουμε

    28 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Κυανούς Ουρανός: Προφητείααα!!!!

    77 shares
    Share 31 Tweet 19
  • «ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ…»! Μήνυμα Μπόμπα από την Ειρήνη Μαρούπα! Άγριες Τάπες!

    17 shares
    Share 7 Tweet 4

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr