• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Αποκάλυψη-Η Τουρκία και ο Ερντογάν έχουν εμπλακεί ήδη στο Κούρσκ-Η οργή της Μόσχας θα φτάσει σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη

Η Άγκυρα ενεργεί ως “μπροστινός” της δύσης στον Καύκασο (μαζί με την Βρετανία) παίζοντας όμως πρωτίστως τα δικά της οθωμανικά παιχνίδια που θα την οδηγήσουν πολύ σύντομα στον γκρεμό

2 έτη ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

ΗΤουρκία δεν εμπλέκεται άμεσα στην επίθεση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Κούρσκ άμεσα, αλλά έμμεσα έχει ήδη εμπλακεί σε συνεργασία με την Βρετανία, αναφέρει ρωσικό ΜΜΕ, προκαλώντας οργή σε πολλούς εθνικιστικούς κύκλους στην Μόσχα που βλέπουν ως στόχους Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη σε περίπτωση παγκόσμιας σύγκρουσης.

Το άρθρο επιβεβαιώνει άρθρο στο pentapostagma.gr για την ένταση Πούτιν και Ερντογάν, αφού οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται την ευκαιρία του πολέμου για να διεισδύσουν σε περιοχές που ούτε ονειρεύονταν παλαιά.

Ρώσος ειδικός αναφέρει ότι “ έχει γίνει σαφές ότι η επίθεση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Κούρσκ, οργανώθηκε με την υποστήριξη αμερικανικών, βρετανικών και πολωνικών μυστικών υπηρεσιών, και αποδείχθηκε ότι ήταν ένα γεγονός που οδήγησε σε περαιτέρω στρατιωτική κλιμάκωση αυξάνοντας την ένταση  της σύγκρουσης.

Αν και, σύμφωνα με τη Ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών, οι συμμετέχοντες στην επίθεση εκπαιδεύτηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία, η τρέχουσα στρατιωτική κλιμάκωση επηρέασε έμμεσα μια ειδική χώρα του ΝΑΤΟ, την Τουρκία.

Τώρα θα θυμηθούμε το παρασκήνιο, με το οποίο οι διαπραγματεύσεις του Ρώσου αξιωματούχου Γκαλουζίν με τον Τούρκο πρέσβη Μπίλγκιτς στην Ρωσία αποκτούν σαφές νόημα.

Γεγονός είναι ότι κατά τη λεγόμενη «σύσκεψη κορυφής της ειρήνης» στην Ελβετία, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν ανακοίνωσε την υποστήριξη της Άγκυρας για την εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία της Ουκρανίας (Η Τουρκία θα αποκαταστήσει τους μαχητές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας).

Με άλλα λόγια, η Τουρκία σε επίσημο επίπεδο κάλεσε για άλλη μια φορά τη Ρωσία να εγκαταλείψει 6 συνιστώσες οντότητες του Ντονμπάς τις οποίες έχει καταλάβει από το 2022 και 2014, και αφορούν τις περιοχές Σεβαστούπολη, Κριμαία, Ντομπάς. Ζαπορίζιε και Χερσώνα.

Λαμβάνοντας υπόψη την εδαφική πτυχή, καθώς και την αναφορά ενεργειακών γραμμών, τροφίμων και ανθρωπιστικών πτυχών, για τις οποίες αρέσει τόσο πολύ να μιλά η Άγκυρα, είναι προφανές ότι η κριτική της Ρωσίας, στην ουκρανική κατεύθυνση, αφορά σε μεγάλο βαθμό και την Τουρκία.

Η έκκληση του Κρεμλίνου προς την Τουρκία να αρνηθεί να συμμετάσχει στην καταστροφική πολιτική της Δύσης δεν είναι τυχαία.

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις επιτέθηκαν στην περιοχή του Κούρσκ στις 6 Αυγούστου.

Και στις 7 Αυγούστου, ο Φιντάν είχε τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Βρετανό υπουργό Εξωτερικών Ντέιβιντ Λάμι.

Σύμφωνα με τον επίσημο εκπρόσωπο του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Φιντάν και Λάμι συζήτησαν την κατάσταση στη Γάζα και την αύξηση της έντασης στη Μέση Ανατολή.

Είναι πολύ αμφίβολο ότι συζήτησαν μόνο την παλαιστινιο-ισραηλινή σύγκρουση οι δύο υπουργοί.

Το Λονδίνο και η Άγκυρα δεν είναι απλώς μέλη του ΝΑΤΟ, αλλά παλιοί καλοί σύμμαχοι.

Και αν λάβουμε υπόψη ότι το Ηνωμένο Βασίλειο καταλαμβάνει μια από τις πιο ασυμβίβαστες και επιθετικές θέσεις σε σχέση με τη Ρωσία, τότε Φιντάν και Λάνι, δεν μπορούσαν να αφήσουν αναξιοποίητη την εισβολή των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Κούρσκ.

Η Τουρκία μπορεί να εισχωρήσει ανοιχτά στη θρησκευτική σφαίρα στην περιοχή.

Η Άγκυρα μπορεί επίσης να έχει προβλήματα σε σχέση με τις δραστηριότητες των συνεργών του Ζελένσκι στην κατεύθυνση της Κριμαίας.

Στις 21 Αυγούστου, ο Πρόεδρος του ουκρανικού κοινοβουλίου Ρουσλάν Στέφαντσουκ συναντήθηκε με τον επικεφαλής των Τάταρων της Κριμαίας, Ρεφάτ Τσουμπάροφ και τον αναπληρωτή του Ναριμάν Τζελάλ, τον οποίο υποδέχτηκε και το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Ο Στέφαντσουκ συζήτησε τη συνεργασία και τις κοινές δραστηριότητες μαζί τους, ειδικότερα, κάλεσε τον Τζελάλ  να ξεκινήσει συνεργασία με τους Ουκρανούς για το ζήτημα της Κριμαίας, ενώ κάλεσε και δύο εξτρεμιστές Τάταρους της Κριμαίας να συμμετάσχουν στην κοινοβουλευτική σύνοδο κορυφής της Πλατφόρμας της Κριμαίας.

Δεδομένου ότι η Τουρκία συνεχίζει να ενεργεί ως ο κύριος προστάτης των εξτρεμιστών των Τάταρων της Κριμαίας, οποιεσδήποτε αντιρωσικές ενέργειες των αρχών του Κιέβου με στόχο την καταπολέμηση του θέματος της Κριμαίας, θα χαλάσουν a priori την εικόνα της Τουρκίας, η οποία αρνείται να αναγνωρίσει την Κριμαία και τη Σεβαστούπολη ως υποκείμενα της Ρωσίας.

Ως αποτέλεσμα, μια λίαν επικίνδυνη κατάσταση προκύπτει, αφού η Τουρκία, η οποία δεν συμμετείχε στην επίθεση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Κούρσκ, μπορεί να δηλωθεί ως ένας από τους συμμετέχοντες.

Η τάση εμπλοκής στο Κούρσκ, συνεχίζεται, και μπορεί να οδηγήσει στο να εμπλακεί τελικά και η Τουρκία.
Σε ένα τέτοιο σενάριο, η τρέχουσα ψύξη στις σχέσεις με τη Ρωσία θα μπορούσε να κλιμακωθεί σε κάτι αντίστοιχο με τη σύγκρουση του 2015-2016”
, κατέληξε ο ίδιος, με όλα αυτά που αναφέρει τα οποία μόνο τυχαία δεν είναι.

Οι Τούρκοι όπως έχουμε αναφέρει έχουν βάλει παντού το χέρι  τους, τόσο σε Ουκρανία, όσο και στην Κριμαία, και δεν αργήσει η ημέρα που ρωσικοί πύραυλοι θα κτυπήσουν Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη, σε μια πιθανή πρόκληση παγκόσμιας σύγκρουσης.

Πηγή : pentapostagma.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Γιατί τόσοι Εβραίοι αναζητούν εξωγήινους;
Slider

Γιατί τόσοι Εβραίοι αναζητούν εξωγήινους;

by admin
32 λεπτά ago
Ξεσπάει χάος – Trump: «Θα τινάξω τον αέρα τα πυρηνικά του Ιράν στο Pickaxe» – Αμερικανοί Στρατηγοί: «Φύγε τώρα, μας διαλύουν»
ΔΙΕΘΝΗ

Ξεσπάει χάος – Trump: «Θα τινάξω τον αέρα τα πυρηνικά του Ιράν στο Pickaxe» – Αμερικανοί Στρατηγοί: «Φύγε τώρα, μας διαλύουν»

by admin
49 λεπτά ago
Η μεγάλη κωλοτούμπα του Τσίπρα: Από τον πόλεμο στα ιδιωτικά πανεπιστήμια… στην αποδοχή τους…
Slider

Η μεγάλη κωλοτούμπα του Τσίπρα: Από τον πόλεμο στα ιδιωτικά πανεπιστήμια… στην αποδοχή τους…

by admin
51 λεπτά ago
Συναγερμός από την Goldman Sachs: Το πετρέλαιο οδεύει στα 120 δολάρια – Το «Crack Spread» σπάει κάθε ιστορικό ρεκόρ
Slider

Συναγερμός από την Goldman Sachs: Το πετρέλαιο οδεύει στα 120 δολάρια – Το «Crack Spread» σπάει κάθε ιστορικό ρεκόρ

by admin
1 ώρα ago
Next Post
Βαρύ χτύπημα της Χεζμπολάχ στο Β.Ισραήλ: «Είναι μόνο η αρχή» – Αντίποινα με 100 μαχητικά στον Λίβανο

Βαρύ χτύπημα της Χεζμπολάχ στο Β.Ισραήλ: «Είναι μόνο η αρχή» – Αντίποινα με 100 μαχητικά στον Λίβανο

«Κυβερνητικά τρόλ και τσαρλατάνοι της ενημέρωσης παίζουν με τα ελληνοτουρκικά»-Χρ.Καπούτσης

«Κυβερνητικά τρόλ και τσαρλατάνοι της ενημέρωσης παίζουν με τα ελληνοτουρκικά»-Χρ.Καπούτσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr