• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 9 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αποκάλυψη! Καταδότης των Εβραίων ο Σόρος από τα 14 (video)

8 έτη ago
in ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
0
Αποκάλυψη! Καταδότης των Εβραίων ο Σόρος από τα 14 (video)
0
SHARES
8
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Όταν ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ήταν συνεργάτης των ΝΑΖΙ και βοηθούσε στις κατασχέσεις σπιτιών Εβραίων στη Βουδαπέστη

Το τελευταίο διάστημα ο γνωστός δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος έχει ξανάρθει στο επίκεντρο της επικαιρότητας, διεθνώς καθώς δέχεται τα πυρά από άκρο σε άκρο της γης.

Toυ Παντελή Ζήλου

Κυβερνήσεις κρατών, πρωθυπουργοί και πρόεδροι όπως ο Ντοναλντ Τράμπ των ΗΠΑ των κατηγορούν ότι παίζει περίεργα παιχνίδια σε βάρος των χωρών του; αλλά και των ιδίων.

Με την περίφημη Open society στην οποία ο Σόρος έχει μεταβιβάσει τμήμα της περιουσίας του κάνει παιχνίδια με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, δημιουργώντας προβλήματα σε όλες τις κυβερνήσεις.

Στην Ουγγαρία από την οποία προέρχεται θεωρείται «ανεπιθύμητο πρόσωπο» όπως και στο Ισραήλ παρότι είναι εβραϊκής καταγωγής. Τυχαίο; Όχι βέβαια, καθώς και οι δύο χώρες έχουν ιστορικά «ράμματα» για τη γούνα του.

Τελευταία, με αφορμή όσα έχουν πει σημερινοί αλλά και πρώην υπουργοί ο κ. Σόρος βρίσκεται στο επίκεντρο και της ελληνικής πολιτικής επικαιρότητας.

Ο κ. Καμμένος εντός του υπουργικού συμβουλίου ανέφερε ότι ο Σόρος έχει μοιράσει 50 εκατ στην ελληνική κυβέρνηση φωτογραφίζοντας τον κ. Κοτζιά, ο οποίος και παραιτήθηκε γιατί δεν τον στήριξε ο πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια ο κ. Βαρουφάκης για τον οποίον ο Π. Καμμένος είχε πει ότι ήταν υπάλληλος του Σόρος ,αποκάλυψε ότι πράγματι είχε εργαστεί με άλλους οικονομολόγους για κάποιους μήνες στον Σορος ρίχνοντας παράλληλα τη βόμβα ότι ο Σόρος πήρε τηλέφωνο τον κ. Τσίπρα και του ζήτησε να απολύσει από υπουργό το Βαρουφάκη.

Φυσικά από την αποκάλυψη αυτή προέκυψαν ουκ” ολίγα ερωτήματα, όπως: Πως ήξερε ο Σόρος τον κ. Τσίπρα; Με ποιο θάρρος πήρε έναν πρωθυπουργό τηλέφωνο και απαίτησε να απομακρύνει υπουργό;

Ερωτήματα που σύντομα θα απαντηθούν καθώς μέρα με την ημέρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, συνθέτοντας το παζλ, διάφορα γεγονότα αλλά και φωτογραφικό υλικό για το τι συμβαίνει τελικά σε αυτή τη χώρα.

Για το Σόρος βέβαια έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί πολλά, καθώς πρόκειται για μια περίεργη και αμφιλεγόμενη προσωπικότητα που έγινε δισεκατομμυριούχος πάνω σε «πτώματα» αφού μέρος της τεράστιας περιουσίας του έγινε αρχικά με την επίθεση στην βρετανική λίρα αλλά και σε άλλα νομίσματα αναπτυσσόμενων χωρών την δεκαετία του 1990.

Στο παρελθόν έχει γραφτεί ότι ήταν και μέλος των SS. Υπήρχε και μια φωτογραφία που τον έδειχνε. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι όπως ο ίδιος παραδέχθηκε στον δημοσιογράφο Κροφτ στην εκπομπή «εξήντα λεπτά» το 1998, ότι προκειμένου να επιβιώσει κατά τη γερμανική κατοχή της Βουδαπέστης,έγινε συνεργάτης των ΝΑΖΙ και βοηθούσε στην κατάσχεση ακινήτων των συμπατριωτών του Εβραίων, ακόμα και φίλων και γειτόνων. Ο Σόρος γεννήθηκε το 1930 και το 1944 ήταν μόλις 14 χρονών, ωστόσο αυτό δεν το εμπόδισε να γίνει συνεργάτης των ΝΑΖΙ και δοσίλογος των συμπατριωτών του, Εβραίων.

Διαβάστε και ακούστε μέρος από τη συνέντευξη που έδωσε το 1998 (το συγκεκριμένο απόσπασμα θα το ακούσετε απο το 07:20)

Κρόφτ: Όπως αντιλαμβάνομαι εγώ πήγατε, στην πραγματικότητα, και βοηθήσατε στην  κατάσχεση των περιουσιών Εβραίων

Σόρος: Ναι αυτό είναι σωστό.

Κρόφτ: Εννοώ, αυτή η εμπειρία ακούγεται σαν εμπειρία που θα έστελνε στο ψυχιατρείο πολλούς, σας ήταν δύσκολο;

Σόρος: Όχι καθόλου, όχι καθόλου, πιθανόν σαν παιδί δεν βλέπεις την σύνδεση. Αλλά ήταν – δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα

Κρόφτ: Δεν αισθανθήκατε ενοχή;

Σόρος: Οχι

Στην συνέχεια μάλιστα, ο Σόρος λέει ότι αυτό που έκανε τότε (δηλαδή να συμμετέχει στην κατάσχεση περιουσιών των Εβραίων) ήταν ακριβώς ότι συμβαίνει στις αγορές. Ξεδιάντροπα λέει «Αν δεν ήμουν εγώ εκεί θα το έκανε ούτως ή άλλως κάποιος άλλος».

Δείτε το βίντεο:

crashonline.gr

Tags: slide2
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Κατεπείγουσα έρευνα για τα 120 εκατ. ευρώ της Κεραμέως σε διαδραστικούς πίνακες
Slider

Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Κατεπείγουσα έρευνα για τα 120 εκατ. ευρώ της Κεραμέως σε διαδραστικούς πίνακες

by admin
3 εβδομάδες ago
«Βρέχει κάθε εβδομάδα»: Το Ιράν ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε μυστικό κέντρο ελέγχου καιρού των ΗΑΕ – Η συνωμοσία της «γεωμηχανικής» αποκαλύπτεται;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

«Βρέχει κάθε εβδομάδα»: Το Ιράν ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε μυστικό κέντρο ελέγχου καιρού των ΗΑΕ – Η συνωμοσία της «γεωμηχανικής» αποκαλύπτεται;

by admin
2 μήνες ago
«Η Ελλάδα συζητά να «φιλοξενήσει» γαλλικά πυρηνικά όπλα στο έδαφος της» αποκαλύπτει ο Μακρόν!
Slider

«Η Ελλάδα συζητά να «φιλοξενήσει» γαλλικά πυρηνικά όπλα στο έδαφος της» αποκαλύπτει ο Μακρόν!

by admin
3 μήνες ago
ΑΥΤΑ είναι ΟΛΑ τα ΟΝΟΜΑΤΑ της ΛΙΣΤΑΣ ΕΠΣΤΑΪΝ (Το Νº 124 θα σας ΣΟΚΑΡΕΙ)
Slider

ΑΥΤΑ είναι ΟΛΑ τα ΟΝΟΜΑΤΑ της ΛΙΣΤΑΣ ΕΠΣΤΑΪΝ (Το Νº 124 θα σας ΣΟΚΑΡΕΙ)

by admin
3 μήνες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Η Νέμεσις Έρχεται

Η Νέμεσις Έρχεται

7 ημέρες ago
Μήπως κρύβουν το πραγματικό μέγεθος της νέας επιδημίας Έμπολα;

Μήπως κρύβουν το πραγματικό μέγεθος της νέας επιδημίας Έμπολα;

5 ημέρες ago
Αιφνίδιος θάνατος 48χρονου στελέχους του ΠΝ

Αιφνίδιος θάνατος 48χρονου στελέχους του ΠΝ

6 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Σοκάρει ο Κινέζος Νοστράδαμος – Αποκαλύπτει το φρικτό σχέδιο των ΗΠΑ, μετά το Ιράν – Δεν έπεσε ποτέ έξω!

    Σοκάρει ο Κινέζος Νοστράδαμος – Αποκαλύπτει το φρικτό σχέδιο των ΗΠΑ, μετά το Ιράν – Δεν έπεσε ποτέ έξω!

    50 shares
    Share 20 Tweet 13
  • ΒΟΜΒΑ από ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ !! ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ οι 12 ΑΟΡΑΤΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ σε απλους προσκυνητές και…

    53 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Οι ΙRGC του Ιράν δημοσίευσαν κατά την εκτόξευση πυραύλων τους, το Ισραήλ ως Σατανά και το εξής μήνυμα: Στο όνομα του Θεού του Χριστού και του….

    22 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Θα γίνει ένα ΤΙΝΑΓΜΑ, Θα ΑΔΕΙΑΣΕΙ η Πατρίδα μας και θα μείνουν μόνο οι ΈΛΛΗΝΕΣ…

    22 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Ανακοίνωση κόλαφος από τη Θύρα 13: Όλοι παρών στις κάλπες να πέσει ο Μητσοτάκης – Αγκαζέ με τους ηλικιωμένους στα χωριά με…

    22 shares
    Share 9 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr