• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Αποστόλου : Ποιος είναι ο… “μπροστινός” του Κασιδιάρη;

3 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Μια άκρως εντυπωσιακή είδηση διαβάσαμε στο διαδικτυακό ειδησεογραφικό πόρταλ https://www.aftodioikisi.gr/ και την οποία σας γνωρίζουμε παρακάτω:

Μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών επανήλθε στη δημόσια συζήτηση τι θα γίνει με το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, εφόσον επιτρέψει ο Άρειος Πάγος τη συμμετοχή του πολιτικού σχηματισμού «Έλληνες – Εθνικό κόμμα» στις εκλογές της 21ης Μαΐου, αυτού θα ηγηθεί ο Καλαβρυτινός – πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, αντί δηλαδή του φυλακισμένου Ηλία Κασιδιάρη!

Ο καταγόμενος από την Κέρτεζη Αχαΐας – που έχει υπηρετήσει και στην Πάτρα – ίδρυσε πέρυσι τον Φεβρουάριο τον πολιτικό φορέα «ΕΑΝ», διακηρύσσοντας την αναγκαιότητα να ξαναγίνει η Ελλάδα κανονικό κράτος.

Το τελευταίο δίμηνο πύκνωσαν οι διαβουλεύσεις με το κόμμα «Κασιδιάρη» και έχει ήδη επέλθει συμφωνία προκειμένου ο κ. Κανελλόπουλος ν’ αναλάβει την ηγεσία των «Ελλήνων».

Οι ίδιες ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει τη μέρα που πρόκειται να διαλυθεί η Βουλή, πιθανότατα τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου.

Κύκλοι, άμεσα προσκείμενοι στον επικεφαλής, θεωρούν ότι ο Άρειος Πάγος θα επιτρέψει τη συμμετοχή των «Ελλήνων» στις εκλογές, διότι είναι «ακαταμάχητο το τεκμήριο αθωότητας του καταδικασθέντος «Χρυσαυγίτη Κασιδιάρη», μέχρις ότου αμετάκλητα κριθεί ο ρόλος του στην εγκληματική οργάνωση, με πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση. Επιπροσθέτως, τονίζεται ότι «σχετική Κοινοτική Οδηγία κατισχύει του ελληνικού Συντάγματος και ο αποκλεισμός των “Ελλήνων” από τις εκλογές θα συνιστά συνταγματικό πραξικόπημα, για πρώτη φορά από το 1864».

Αν επιβληθεί, παρά ταύτα, αποκλεισμός, επισημαίνουν ότι στις πιθανές δεύτερες εθνικές εκλογές θα δοθεί σίγουρα «το παρών», χωρίς να προσδιορίζεται ο τρόπος που θα επιτευχθεί κάτι τέτοιο.

Αν δεν είναι υποψήφιος βουλευτής με τους «Έλληνες» στις 21 Μαΐου ο Ηλίας Κασιδιάρης, διευκολύνεται πιθανώς η κάθοδος στις κάλπες. Ωστόσο, από το περιβάλλον του Αν. Κανελλόπουλου απορρίπτεται το ενδεχόμενο της… «θυσίας» του τέως βουλευτή!

Γ. Σγουρός: Παρανομείτε κ. Πατούλη. Θα συγκινηθεί κανείς σε αυτή την Κυβέρνηση;

Για μια ακόμη φορά, όλες οι δημοκρατικές παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, αποχωρήσαμε από τη χθεσινή συνεδρίαση.

Αιτία η συνεχιζόμενη παράνομη λειτουργία του κορυφαίου συλλογικού οργάνου της Περιφέρειας Αττικής.

Ο κύριος Πατούλης περιφρονώντας το νόμο και την κοινή λογική, επιμένει να συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο όχι σε κανονική συνεδρίαση δια ζώσης, όπως προβλέπεται, αλλά με τηλεδιάσκεψη, με πρόφαση τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Στις 26 Μαρτίου, βγήκε η τελευταία Υπουργική Απόφαση, που προβλέπει μέτρα μόνο σε υγειονομικές δομές. Παρόλα αυτά ο κύριος Πατούλης, αρνείται να συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο με τις κανονικές διαδικασίες.

Τον προειδοποιήσαμε ότι όλες οι αποφάσεις που λαμβάνουν μόνοι τους, χωρίς νόμιμη συνεδρίαση, είναι παράνομες. Εξακολουθεί να συνεδριάζει μόνος του. Φαίνεται πως ο φόβος να ξεφτιλιστεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο, επειδή δεν θα μπορεί να έχει πλειοψηφία δια ζώσης η παράταξη του μαζί με τους χρυσαυγίτες, για να περάσουν τα θέματα, είναι τόσο μεγάλος, που δεν μπορεί να τον ξεπεράσει.   Προτιμά να παρανομεί και να εκθέτει την Περιφέρεια με τις αντιδημοκρατικές του διαδικασίες.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής είναι ίσως το μοναδικό  συλλογικό σώμα στη χώρα που συνεδριάζει ακόμα με τα έκτακτα μέτρα του κορονοϊού που έχουν από προχθές και τυπικά λήξει. Και ο κύριος Πατούλης είναι ίσως ο μοναδικός Έλληνας που επιμένει να τα επικαλείται αυτά τα μέτρα και να τα αποζητά.

Αυτό εξηγείται. Τα έκτακτα αυτά μέτρα της πανδημίας, ήταν για αυτόν η καλύτερη πρόφαση για να κάνει τις απευθείας αναθέσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ που ήθελε, χωρίς να τηρεί καμία διαδικασία, αλλά και για να μπορεί να συνεδριάζουν τα όργανα της Περιφέρειας χωρίς στην ουσία να συνεδριάζουν, χωρίς να γίνεται διάλογος και δημοκρατικός έλεγχος των πεπραγμένων του.

Η ουσία παραμένει. Και το διάλογο φοβάται, και παρανομεί.

Και επειδή από την παρούσα Κυβέρνηση δεν περιμένουμε να ιδρώσει το αυτί κανενός αρμόδιου Υπουργού της για τις συνεχιζόμενες και πολλές παρανομίες του κυρίου Πατούλη, ρωτάμε:

Κανένας Εισαγγελέας δεν υπάρχει να ευαισθητοποιηθεί για το όργιο κακοδιαχείρισης και παρανομίας που γίνεται στην Περιφέρεια Αττικής από τον κύριο Πατούλη;;

Παιχνίδια Μαρινάκη στην Περιφέρεια Αττικής…

Διαβάσαμε στο διαδικτυακό ειδησεογραφικό πόρταλ https://www.newsbreak.gr/ και σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:

Το 2014 είχε στηρίξει την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου.

Το 2019 είχε συνταχθεί με τον «γαλάζιο» νυν περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, μέσω και της «δικής του» υποψηφιότητας της Αντιπεριφερειάρχου Πειραιά Σταυρούλας Αντωνάκου.

Και σήμερα κατεβάζει αμιγώς δικό του υποψήφιο: τον προερχόμενο από την Κεντροαριστερά αλλά με υπερκομματικό προφίλ, τουλάχιστον στα όρια του δήμου του (σ.σ.: το 2019 είχε στηριχτεί από Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝ.ΑΛ., Ποτάμι και ΑΝ.ΕΛ.), δήμαρχο Νίκαιας – Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη.

Ο λόγος για τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μετά τον Πειραιά και την απομάκρυνσή του, λόγω της υπόθεσης των σκουπιδιών, από τον νυν περιφερειάρχη, αποφάσισε να επεκταθεί με «μοντέλο Μώραλη» και στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας. Ίσως, μάλιστα, λένε ορισμένοι να είναι προάγγελος για την επέκτασή του και στη διακυβέρνηση της …Ελλάδας, μετά την πλήρη αποτυχία του εγχειρήματος Μητσοτάκη.

Ωστόσο, η στήριξη του επιχειρηματία Μαρινάκη στον δήμαρχο Νίκαιας – Ρέντη, τον οποίο πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κουμουνδούρου προτίθεται να στηρίξει μετά τις εθνικές εκλογές, προκαλεί ήδη αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι ενδεικτικό ότι την ερχόμενη Κυριακή 2 Απριλίου, δηλαδή μόλις πέντε ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας Ιωακειμίδη (σ.σ.: αύριο Τετάρτη), ο επί της ουσίας επικεφαλής λόγω της παντελούς απουσίας Δούρου επικεφαλής της Δύναμης Ζωής της παράταξης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Π. Αττικής Χρ. Καραμάνος πραγματοποιεί μαζί με τον «υπαρχηγό» της παράταξης Σγουρού Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής «εκδήλωση για τη σύγκλιση δυνάμεων του Δημοκρατικού και Προοδευτικού Χώρου για το μέλλον της Αττικής», όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση.

Μάλιστα, οι κ. Κατσικάρης και Καραμάνος σε προ ημερών άρθρο τους στην «Εφ.Συν.» κάνουν λόγο για «κοινό ενωτικό ψηφοδέλτιο με ένα μακρόπνοο σχέδιο για μια Αττική που θα αξίζει να ζούμε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παράταξη Δούρου είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από το γεγονός ότι το κόμμα σε κεντρικό επίπεδο κλείνει το μάτι στην υποψηφιότητα Ιωακειμίδη που, όπως λένε:

Πρώτον, ανακοινώθηκε από τα ΜΜΕ του ομίλου Μαρινάκη.

Δεύτερον, δεν προηγήθηκε κάποια επαφή μαζί τους ούτε από τον ίδιο τον δήμαρχο Νίκαιας – Ρέντη ούτε, κυρίως, από την Κουμουνδούρου!!

Tags: slide5
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Νεκτάριος Δαπέργολας- «Δεν Υπογράφουμε, Δεν Παραδιδόμαστε!»: Το Τελεσίγραφο για τις Ψηφιακές Ταυτότητες και η Απάντηση των Πιστών
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Νεκτάριος Δαπέργολας- «Δεν Υπογράφουμε, Δεν Παραδιδόμαστε!»: Το Τελεσίγραφο για τις Ψηφιακές Ταυτότητες και η Απάντηση των Πιστών

by admin
10 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Κάτι δεν πάει καλά και η σύγκρουση γίνεται προφητική στην Μέση Ανατολή και στο Αιγαίο… άσχημη εξέλιξη
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Κάτι δεν πάει καλά και η σύγκρουση γίνεται προφητική στην Μέση Ανατολή και στο Αιγαίο… άσχημη εξέλιξη

by admin
14 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (20/7/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (20/7/2026)

by admin
23 ώρες ago
Αποστόλου – Από τον “Αττίλα Ι” στο Αιγαίο: 52 χρόνια μετά, τι δεν μάθαμε ποτέ από την Κύπρο…
Slider

Αποστόλου – Από τον “Αττίλα Ι” στο Αιγαίο: 52 χρόνια μετά, τι δεν μάθαμε ποτέ από την Κύπρο…

by admin
23 ώρες ago
Next Post
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : “ΝΥΦΕΣ” ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : "ΝΥΦΕΣ" ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Σοκ! Επιτέθηκαν με μαχαίρι στην 12χρονη από τον Κολωνό – Θέλουν να της κλείσουν το στόμα

Σοκ! Επιτέθηκαν με μαχαίρι στην 12χρονη από τον Κολωνό – Θέλουν να της κλείσουν το στόμα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr