Αρχές Νοεμβρίου 2018 λοιπόν , κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο ένα άρθρο με θέμα «Μια παρακρατική οργάνωση (;) η Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης, διαμορφώνει νέο πολιτικό χάρτη στην Ελλάδα .Είναι δυνατόν;
Στις 9 Μαΐου 2019 , φίλος της ομάδας αυτής δημοσιεύει το άρθρο «Καλέστε την Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης . Κινδυνεύει η Πατρίδα εσωτερικά και απ έξω» Δυο εβδομάδες αργότερα , η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αναγκάζετε να προκηρύξει Εθνικές εκλογές .
Άρχισα λοιπόν να καταγράφω από περιέργεια , ό,τι έχει αναφορά σε αυτήν και τη δράση της .
Υπάρχουν αναφορές για αυτήν από το Σεπτέμβριο του 2013 , όπως τότε που με το άρθρο της « Η αλήθεια για τα ναρκωτικά-Ξυπνάτε ,γινόμαστε κοινωνία Ζόμπι» , προκάλεσε έντονους προβληματισμούς για την εξάπλωση των ναρκωτικών στην νεολαία.
Τώρα τελευταία όμως , φαίνεται ότι κλιμακώνει έχοντας δημιουργήσει πολλές υπο-ομάδες σ όλη την Ελλάδα ενώ , αξιοσημείωτο είναι ότι , φιλοξενείται σε πολλές Ιστοσελίδες , σε κάποιες εφημερίδες ενώ , αναφορές σε αυτήν έχουν κάνει πολλοί μικροί τηλεοπτική σταθμοί.
Χαρακτηριστική είναι η εξαγγελία της 22/11/2017 με θέμα « Αρκετά !! Ενεργοποιούμε παράλληλη δομή αστυνόμευσης» όπου ανακοινώνεται η δημιουργία υπο-ομάδων σ όλη την Ελλάδα , όπως των: «Ο.Υ.Α / Τ.Α.Κ » που Αντικαθιστά λένε , την ελληνοαμερικανική «αντιτρομοκρατική» ομάδα «Ειδική Απόρρητη Ομάδα Υψηλών Απαιτήσεων και Επικινδυνότητας» , διευρύνει τον τομέα ευθύνης του Σώματος ’ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ’ στα Βόρεια , ΒΑ και ΒΔ σύνορα , ιδρύει «Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας » με την μορφή νόμιμου σωματείου . την Ομάδα ΑΝΤΙ / Χ.Α.Α (που φέρει περιβραχιόνιο Ο.Υ.Α ) ,με δράση σε Αττική , Θεσσαλονίκη , Πάτρα για την Καταστολή και έλεγχο ομάδων , Χούλιγκαν ,Αναρχικών ( μπαχαλάκηδων ) , Αντιεξουσιαστών την ομάδα «Μάχιμης Αστυνόμευσης & άμυνας », την ομάδα M.A.A.K: Μάχιμοι και αδιάφθοροι αστυνομικοί Κρήτης, την ομάδα «ΔΙΚ.ΑΣΤΥ » Δικαστικής αστυνόμευσης και «Πολιτικής Επιθεώρησης » .
Πρόσφατα δε 3/2/2019 , ανακοινώνει την ίδρυση 5αμελής ομάδα «κυνηγών », την «Η.ΜΒ» βάση της εξαγγελίας της με θέμα «Κηρύσσουμε τον Πόλεμο σε Μασονία και λέσχη Μπίλντερμπεργκ », τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για την κλοπή του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .
Οι αναφορές σε αυτήν ( ειδικά μέσα στο 2019) , ξεπερνούν κάθε φαντασία και καλά θα κάνουν κάποιοι να δουν αυτό το φαινόμενο :
Δείτε μερικές από αυτές μέσα στο 2019 γκουγκλάρωντας τα παρακάτω άρθρα της :
2-Πως η συμφωνία των Πρεσπών οδηγεί σε πόλεμο στα Βαλκάνια μια ώρα αρχύτερα. Πλήρης ανάλυση.
6-Η Μεγάλη Αλήθεια ! Καθίστε καλά και δείτε ποιοι και γιατί ξεπούλησαν την Ιστορία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
11-Βόμβα η μήνυσή μας κατά των 153 για την Συμφωνία των Πρεσπών
12-Κατατέθηκε η μήνυση φωτιά σε βάρος των 153 , των «Πρεσπών»
13-Προς Ζόραν Ζάεφ . Η Βόρεια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι Ελληνική . Όσοι δεν είστε , θα γίνετε Έλληνες
22- Καλούμε τον Πρωθυπουργό να προκηρύξει εκλογές την 25η Μαρτίου. Δείτε γιατί
23-Πέντε λόγοι που απαγορεύουν την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών
25-Προειδοποιούμε . Θα υπάρξει μεγάλη αναταραχή εάν περάσει η συμφωνία των Πρεσπών .
26- Χάσαμε τη γεωπολιτική μας Πυξίδα . ΗΠΑ , Ρωσία και Κίνα διαλύουν την Ευρωζώνη.
28-Ιδού η παγίδα που μας έστησαν τα Σκόπια με την Συμφωνία των Πρεσπών
Στις 12/2/2019 αναφέρει σε σχετικό της άρθρο : Ιδρύεται «Συμβούλιο Εσωτερικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής »( I.S.C.S.C ) . Αναστέλλεται η δράση της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης (Ο.Υ.Α) . Τούτο όμως θεωρώ ότι ήταν στρατηγική με ξεκάθαρο σκοπό να επηρεάσει , με αιχμή του δόρατος το ΣΚΟΠΙΑΝΟ , το πολιτικό σκηνικό .
Παρακάτω παραθέτω μια χρονολογική περιγραφή της δράση της , προσπαθώντας να απαντήσω στο ερώτημα , εάν πράγματι τα μέλη της , δρουν καταλυτικά σε πολιτικά , γεωπολιτικά θέματα και θέματα εσωτερικής και εθνικής ασφάλειες και σε ποιο βαθμό , εάν πράγματι εκείνη καθορίζει το πολιτικό σκηνικό στη χώρα μας .
Από μια αναζήτηση της δράσης της στο διαδίκτυα (από το 2017), βλέπει κανείς , τα εξής :
Στις 2/10 /2017 , αναδιοργανώνει το σώμα ,¨ Φρουροί της Θράκης¨ . Το σώμα αυτό αναλαμβάνει δράση και τέλη Νοέμβρη 2018 , βλέπουμε στο κεντρικό δελτίο τoυ Star Channel ρεπορτάζ με θέμα “ Μια πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα που λέγεται «Φρουροί της Θράκης» ανέλαβαν ρόλο αστυνομίας στα ελληνοτουρκικά σύνορα”. Στις 14/10/2017 Προειδοποιεί « Με αφορμή τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου . Θα διαλύσουμε όπως εμείς ξέρουμε την Ελληνοαλβανική μαφία διακίνησης ναρκωτικών» . Ακολουθούν μπαράζ συλλήψεων έως την Χιμάρα. Λίγες ημέρες μετά αποκαλύπτει «Το Αμερικανικό πυρηνικό οπλοστάσιο του Ιντζιρλίκ , μεταφέρεται στην βάση της Σούδας με σχεδόν μηδενικά κέρδη για την Ελλάδα». Το ίδιο χρονικό διάστημα , αναφέρει πρώτη φορά για την έξοδο της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ : «Πετάξτε » την Τουρκία έξω από το ΝΑΤΟ για να ¨ησυχάσουμε¨ και να λυθεί το Κυπριακό . Αναλάβετε πρωτοβουλίες » , και βάζει φωτιά στη Μεγαλόνησο με τις αποκαλύψεις της « Κρήτη .Πυρηνικές δοκιμές μικρής ισχύος ; θερίζει ο Καρκίνος , απλησίαστες οι Αμερικανικές βάσεις που είναι αμερικανικό έδαφος (α μέρος)
24/10/2017, ακυρώνει τη σύσταση και δράση ομάδων αντι-χούλιγκαν που είχε συστήσει σε Αθήνα ( Εξάρχεια ) , μετά από δημοσιευμένο της ρεπορτάζ που αποκαλύπτει ότι οι ανίκητοι «μπαχαλάκηδες » , που εμπνέουν τρόμο στα ΜΑΤ ,είναι 15αρηδες κι ότι το πραγματικό πρόβλημα στα Εξάρχεια είναι η οργανωμένη εγκληματικότητα . Δυο ημέρες μετά τα βάζει με το Ρουβίκωνα . Ζητάει πληροφορίες για την επίθεση στο Α.Τ. Πεύκης και απειλεί να τον εξαφανίσει . Η παρέμβασή της αυτή φαίνεται ότι είχε κατάληξη την διαφοροποίηση του Ρουβίκωνα από τις άλλες αναρχικές ομάδες . Έτσι , τέλη του 2018 βλέπουμε έκπληκτοι ,να παρακινεί το Ρουβίκωνα να κλιμακώσει την δράση του .Είμαστε τέλη Οκτωβρίου 2017 και την βλέπουμε να προειδοποιεί «Η Ελλάδα μετατρέπεται στο μεγαλύτερο πολυπολιτισμικό έκτρωμα της Ευρώπης»
Τέλη Οκτωβρίου 2017 αναστέλλει τη δράση της , με το επιχείρημα ¨δεν μας χρειάζεστε άλλο ¨ . Είχε εμπλακεί στην υπόθεση Ζαφειρόπουλου , στην αποκάλυψη του 29χρονου αναρχικού Κωνσταντίνου Γ. από την αντιτρομοκρατική , υπαίτιο για την βόμβα πακέτο που παραλίγο να σκοτώσει τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και ηγετικό μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών, στην υπόθεση απαγωγής Λεμπιδάκη , στην σύλληψη του αστυνομικού διοικητή στη Χιμάρα που ήταν μπλεγμένος σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών όπως και πρώην υπουργού και στενού συνεργάτη του Ράμα και σε πολλά άλλα .
Η Ελπίδα μου είναι όλα αυτά να είναι αληθινά . Έχουμε ανάγκη σήμερα περισσότερο από ποτέ , από αληθινούς μαχητές , αληθινούς πατριώτες , από αληθινούς ζωντανούς θρύλους , και τούτοι , δρώντας ανώνυμα και σαν σκιές , φαίνεται να είναι .
Συνεχίζεται !!
ΧΡΙΣΤΙΝΑ Π ( πρώην μέλος της )
