• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 20 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Β.Πούτιν σε Γαλλία: «Κάντε αίτηση για να μπείτε στους BRICS και θα την εξετάσουμε»

3 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ο Ε.Μακρόν ήθελε να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής των BRICS προ λίγων μηνών αλλά είχε πάρει αρνητική απάντηση

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έφερε ξανά στην επικαιρότητα την πιθανότητα να ενταχθεί η Γαλλία στους BRICS, λίγους μήνες μετά το «κόκκινο» που είχε ανάψει η Μόσχα στην επίσκεψη του προέδρου Εμάνουελ Μακρόν στη Σύνοδο Κορυφής. 

Ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι θα εξέταζε το ενδεχόμενο ένταξης της Γαλλίας στις BRICS, αν δεχόταν τη σχετική αίτηση.

Να θυμίσουμε ότι ο Μακρόν είχε ζητήσει από τον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής Cyril Ramaphosa να του δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθήσει τη Σύνοδο Κορυφής των κρατών μελών της BRICS είχε γίνει τον Αύγουστο στο Γιοχάνεσμπουργκ, με την εκπρόσωπο του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Μαρία Ζαχάροβα να ζητά τότε εξηγήσεις.

Ο Β.Πούτιν αναφέρθηκε επίσης στις σχέσεις της Ρωσίας με την Ευρώπη, μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2022 και βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, λέγοντας πως η χώρα «δεν θέλει και δεν πρόκειται να σταματήσει τη συνεργασία» με τις χώρες της περιφέρειας αυτής.

«Δεν θέλουμε να διακόψουμε τις σχέσεις μας με κανέναν. Δεν χτυπάμε τίποτα, δεν κλείνουμε τίποτα: ούτε πόρτες, ούτε αεραγωγούς, ούτε παράθυρα. Αν κάποιος αποφασίσει να απομονωθεί, τότε αυτό είναι δική του δουλειά» σχολίασε ο Ρώσος πρόεδρος, προσθέτοντας πως η Ρωσία δεν έχει καμία σύγκρουση με την ευρωπαϊκή κοινωνία, «η οποία αντιλαμβάνεται όλο και περισσότερο τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα- ο χρόνος θα βάλει τα πάντα στη θέση τους».

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν παραδέχθηκε σήμερα, στη διάρκεια ομιλίας στο Πολιτιστικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, ότι μέχρι το 2014 δεν μπορούσε καν να σκεφτεί πως θα μπορούσε να υπάρξει σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας.

«Πολλοί άνθρωποι, μεταξύ τους και εγώ, μέχρι το 2014 δεν θα μπορούσε να μας περάσει από το μυαλό ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια τέτοια σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας» ανέφερε ο Ρώσος πρόεδρος για να προσθέσει: «Αν μου είχαν πει πριν από το 2014 ότι αυτό ήταν δυνατό, θα έλεγα: είστε τρελοί; Αλλά παραδέχομαι ότι οι άνθρωποι δεν παρακολουθούσαν, δεν καταλάβαιναν τι συνέβαινε και, φυσικά, μεταξύ άλλων, κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του θέση, τη δική του άποψη».

Σημείωσε, ακόμα, ότι η Ρωσία αντιμετωπίζει δυσκολίες στις σχέσεις της με τις ευρωπαϊκές ελίτ, οι οποίες έχουν χάσει την εθνική τους ταυτότητα και εξαρτώνται από τις ΗΠΑ. Ο Πούτιν χαρακτήρισε την κατάσταση αυτή τραγωδία για την Ευρώπη.

Η Ρωσία δεν σκοπεύει επίσης να διακόψει τις σχέσεις της με τους διεθνείς οργανισμούς, τον ΟΗΕ και την UNESCO, τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος. «Πρόκειται για μια πλατφόρμα όπου οι άνθρωποι επικοινωνούν μεταξύ τους και εργάζονται. Έχουμε αρκετά σοβαρά έργα που υλοποιούνται μέσω της UNESCO. Δεν βλέπω την ανάγκη για κάτι τέτοιο. Κάποιοι λένε ότι πρέπει να φύγουμε από τον ΟΗΕ. Λένε ανοησίες», δήλωσε ο Πούτιν.

pronews.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Τάκερ Κάρλσον: Οι Πληροφοριοδότες Αποκαλύπτουν την πιο  Μαζική Παρακολούθηση στην Ιστορία & το Επερχόμενο Ψηφιακό Κράτος-Δουλοκτησίας
Slider

Τάκερ Κάρλσον: Οι Πληροφοριοδότες Αποκαλύπτουν την πιο Μαζική Παρακολούθηση στην Ιστορία & το Επερχόμενο Ψηφιακό Κράτος-Δουλοκτησίας

by admin
2 ώρες ago
Snyder: Συναγερμός στην Παγκόσμια Αγορά Ενέργειας: Αποθέματα Πετρελαίου Σχεδόν Μηδενικά – Η Χειρότερη Κρίση στην Ιστορία Έφτασε
ΔΙΕΘΝΗ

Snyder: Συναγερμός στην Παγκόσμια Αγορά Ενέργειας: Αποθέματα Πετρελαίου Σχεδόν Μηδενικά – Η Χειρότερη Κρίση στην Ιστορία Έφτασε

by admin
3 ώρες ago
ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ στο ΙΡΑΝ; Η «ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ» που ΤΡΟΜΑΖΕΙ τον ΠΛΑΝΗΤΗ
ΔΙΕΘΝΗ

ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ στο ΙΡΑΝ; Η «ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ» που ΤΡΟΜΑΖΕΙ τον ΠΛΑΝΗΤΗ

by admin
3 ώρες ago
Γιατί οι tech billionaires ονομάζουν τα data centers από έκπτωτους αγγέλους και μυθολογικές οντότητες;
ΔΙΕΘΝΗ

Γιατί οι tech billionaires ονομάζουν τα data centers από έκπτωτους αγγέλους και μυθολογικές οντότητες;

by admin
4 ώρες ago
Next Post
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (17/11/2023)

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (17/11/2023)

Γέρων Γεώργιος: “Θα “ξεβρωμίσει” ο πλανήτης και σύντομα”

Γέρων Γεώργιος: “Θα “ξεβρωμίσει” ο πλανήτης και σύντομα”

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr