• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Δεν έχουν τελειώσει τα Τέμπη όπως ανακάλυψαν με τρόμο στην κυβέρνηση.

Τα Τέμπη προκαλούν οργή και γνωρίζουν πολύ καλά ότι η οργή είναι πάντα απρόβλεπτη και αργεί πολύ να σβήσει.

1 έτος ago
in Slider, ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Οι χθεσινές μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις για το έγκλημα των Τεμπών αιφνιδίασαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη γιατί έκαναν κατανοητό ότι παρά το γεγονός πως πέρασαν δύο χρόνια από τότε οι Έλληνες το θυμούνται ακόμα!

Και την ευθύνη για το ότι συνέβη αλλά και για το γεγονός ότι δεν έχει γίνει γνωστό πώς ακριβώς έγινε, η ελληνική κοινωνία την αποδίδει στην κυβέρνηση ακόμα και μεγάλο μέρος των πολιτών που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2023.

Θα πει κάποιος γιατί τότε την ψήφισαν. Γιατί θεωρούσαν και ενδεχομένως ίσως είχαν δίκιο, ότι την δεδομένη εκείνη στιγμή, δεν είχαν άλλη πολιτική επιλογή.

Το δυστύχημα των Τεμπών καταγραφεί στο συλλογικό ασυνείδητο και αυτό δεν αρέσει στην κυβέρνηση γιατί ξέρει ότι ανά πάσα στιγμή το ασυνείδητο μπορεί να κατευθύνει το συνειδητό.

Το συνειδητό είναι αυτό το οποίο παίρνει και την τελική απόφαση για το τι θα ψηφίσει ο πολίτης στην κάλπη.

Αυτό που έχει εξοργίσει άπαντες στην ελληνική κοινωνία και φάνηκε αυτό στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία πιστεύει πως υπάρχει συγκάλυψη και δεν έχει αποκαλυφθεί τι οδήγησε στο θάνατο 57 ανθρώπινες ψυχές.

Κανείς δεν πιστεύει ότι τόσοι άνθρωποι κάηκαν από φωτιές που ξέσπασαν λόγο… λαδιών και όλοι θεωρούν δεδομένο ότι η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε ξυλόλιο και τολουόλιο που χρησιμοποιούνται σε νοθεύσεις καυσίμων.

Επισήμως η κυβέρνηση και οι αρχές δεν το έχουν παραδεχτεί αλλά ο κόσμος αυτό πιστεύει και στο τέλος κυριαρχεί αυτό που πιστεύει η κοινωνία και όχι αυτό που θέλει η εκάστοτε κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση λοιπόν έχει δύο επιλογές:

Ή παραδέχεται ότι όντως αυτό συνέβη και αντιμετωπίζει τις συνέπειες όσο ακόμα έχει πολιτικό χρόνο (που φθίνει) ή δίνει στην δημοσιότητα αδιάψευστα αποδεικτικά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν το επίσημο αφήγημα για φωτιές και εκρήξεις από… λάδια μηχανής.

Άλλη επιλογή δεν υπάρχει.

Για το  δεύτερο θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα…

Τα τελευταία ηχητικά ντοκουμέντα που φέρεται ότι ανήκουν στα παιδιά που βρίσκονταν στο τρένο όταν αυτό είχε πάρει φωτιά, αλλά και η τελευταία έκθεση του τεχνικού συμβούλου των οικογενειών που μιλάει για εύφλεκτα υλικά στην εμπορική αμαξοστοιχία έχουν προκαλέσει οργή – όχι μόνο στους συγγενείς των θυμάτων αλλά και στην κοινωνία.

Οι γονείς των αδικοχαμένων παιδιών, κρατώντας στα χέρια τους πανό με τις λέξεις “δεν έχω οξυγόνο” που ακούγονται στα ηχητικά, κατέστησαν σαφές ότι δεν θα σταματήσουν τον δικαστικό αγώνα τους αλλά και την έρευνα, αν δεν μάθουν την αλήθεια.

Με λίγα λόγια θα συντηρήσουν το θέμα στην επικαιρότητα για όσο χρειαστεί. 

Οι συγκεκριμένοι θεωρούν σίγουρο, ότι αν δεν υπήρχαν εύφλεκτα και παράνομα υλικά που μεταφέρονταν στην εμπορική αμαξοστοιχία, οι νεκροί θα ήταν πολύ λιγότεροι από τους 57.

Βέβαια αυτό δεν αναιρεί τις ευθύνες της κυβέρνησης γιατί ακόμα και οκτώ να ήταν οι νεκροί, θα επρόκειτο και πάλι περί εγκλήματος καθώς μετά από 200 και βάλε δισκατομμύρια ευρώ που έχει λάβει η Ελλάδα από τα κοινοτικά πλαίσια στήριξης ακόμα δεν διαθέτει έναν σιδηρόδρομο της προκοπής.

Συν τοις άλλοις όταν έλαβε χώρα το έγκλημα των Τεμπών, είχαν ήδη περάσει περίπου 4 χρόνια διακυβέρνησης από την Νέα Δημοκρατία που υποτίθεται θα τα έκανε όλα καλύτερα από την πρότερη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και δεν είχε εγκαταστήσει και αυτή το σύστημα τηλεδιοίκησης.

Γι’ αυτό άλλωστε στην κοινωνική συνείδηση καταγράφηκε ως έγκλημα των Τεμπών και όχι ως δυστύχημα ή σιδηροδρομική τραγωδία.

Σημειώνεται επίσης ότι την οργή της κοινωνίας προκάλεσε και το “μπάζωμα” που ακολούθησε στην περιοχή του δυστυχήματος, το οποίο, όπως λογικά ισχυρίζονται οι συγγενείς των θυμάτων, έγινε για να σβηστούν ευθύνες και στοιχεία.

Κανείς δεν μπορεί να τούς πείσει ότι δεν έγινε κάτι διαφορετικό και γιατί να συμβεί άλλωστε.

Κανείς από αυτούς δεν μπορεί και δεν θέλει να πιστέψει ότι το «μπάζωμα» έγινε λόγω «χαζομάρας».

Ήδη, έρευνα πραγματοποιείται από το Μετσόβιο Πολυτεχνείο για τους λόγους που προκλήθηκε η φωτιά, με βάση το οποίο θα προχωρήσουν οι δικαστικές αρχές.

Έρευνα διενεργείται και στα ηχητικά ντοκουμέντα, προκειμένου να βεβαιωθεί εάν πράγματι λείπει ένα κρίσιμο 11λεπτο.

Σημειώνεται ότι το βιντεοληπτικό υλικό, που απεικονίζει την φόρτωση της εμπορικές αμαξοστοιχίας έχει σταλεί σε εργαστήρια του εξωτερικού για απαντήσεις.

Πάντως οι οικογένειες των θυμάτων ζητούν την αναβάθμιση των κατηγοριών και στηρίζονται στα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι δική τους ανεξάρτητοι πραγματογνώμονες.

Δεν έχουν τελειώσει τα Τέμπη όπως ανακάλυψαν με τρόμο στην κυβέρνηση.

Τα Τέμπη προκαλούν οργή και γνωρίζουν πολύ καλά ότι η οργή είναι πάντα απρόβλεπτη και αργεί πολύ να σβήσει.

pronews.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Snyder: «Στο Στόχαστρο το Όρος Pickaxe»: Η Απόφαση του Τραμπ που Μπορεί να Τινάξει τη Μέση Ανατολή στον Αέρα
Slider

Snyder: «Στο Στόχαστρο το Όρος Pickaxe»: Η Απόφαση του Τραμπ που Μπορεί να Τινάξει τη Μέση Ανατολή στον Αέρα

by admin
24 λεπτά ago
Προσχεδιασμένη Μείωση του Πληθυσμού: Ο Δρ. Α. Γουέικφιλντ Αποκαλύπτει τον Σκόπιμο Εμβολιασμό ως Όπλο για τον Αποπληθυσμό
Slider

Προσχεδιασμένη Μείωση του Πληθυσμού: Ο Δρ. Α. Γουέικφιλντ Αποκαλύπτει τον Σκόπιμο Εμβολιασμό ως Όπλο για τον Αποπληθυσμό

by admin
4 ώρες ago
ΘΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ: Ο νέος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου εγκαταλείπει το σχέδιο για την ψηφιακή ταυτότητα
Slider

ΘΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ: Ο νέος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου εγκαταλείπει το σχέδιο για την ψηφιακή ταυτότητα

by admin
4 ώρες ago
ΜΑΡΟΥΠΑ: «Μόνο ο λαός μπορεί να αποτρέψει την ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΔΑΦΩΝ!» | Κύπρος–Αιγαίο
Slider

ΜΑΡΟΥΠΑ: «Μόνο ο λαός μπορεί να αποτρέψει την ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΔΑΦΩΝ!» | Κύπρος–Αιγαίο

by admin
5 ώρες ago
Next Post
Η ζημιά που προκάλεσαν τα τέσσερα χρόνια του “Bidenomics” είναι τόσο τεράστια που είναι δύσκολο να περιγραφεί με λόγια.

Η ζημιά που προκάλεσαν τα τέσσερα χρόνια του "Bidenomics" είναι τόσο τεράστια που είναι δύσκολο να περιγραφεί με λόγια.

Κρινιώ Καλογερίδου : Από τον Μέγα Κωνσταντίνο στον Ιουλιανό τον Παραβάτη

Κρινιώ Καλογερίδου : Από τον Μέγα Κωνσταντίνο στον Ιουλιανό τον Παραβάτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr