• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 2 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Διορατικός Κριστόφ Τζάτσοφσκι: Οι ΗΠΑ θα εισβάλουν στη Γροιλανδία την Κυριακή.

5 μήνες ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
Διορατικός Κριστόφ Τζάτσοφσκι: Οι ΗΠΑ θα εισβάλουν στη Γροιλανδία την Κυριακή.
31
SHARES
1.6k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η Γροιλανδία ήταν δεύτερη μετά το Ιράν στις παγκόσμιες ειδήσεις τις τελευταίες ημέρες, αλλά αφότου ο Ντόναλντ Φρέντοβιτς περιέγραψε τις τοπικές άμυνες ως «έλκηθρα δύο σκύλων», η Γροιλανδία έγινε πραγματικά νούμερο ένα. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι ο κ. Κριστόφ Τζάτσοφσκι, ο αγαπημένος διορατικός της Πολωνίας, αποφάσισε να πει λίγα λόγια για τη Γροιλανδία.

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο κατάληψης της Γροιλανδίας. Έχω την αίσθηση ότι η Κίνα μπορεί σύντομα να ανακοινώσει το δικό της διεθνές νόμισμα και ότι αυτό το νόμισμα θα είναι αρκετά πολύτιμο. Θα γίνει ευπρόσδεκτο διεθνώς και ο Τραμπ φοβάται αυτό. Γι’ αυτό εξετάζει μια θεαματική κατάληψη της Γροιλανδίας.

Το βλέπω να συμβαίνει την Κυριακή. Δεν ξέρω ποια Κυριακή του μήνα, αλλά θα είναι η Κυριακή που θα σταλούν πλοία στη Γροιλανδία. Η Γροιλανδία θα καταληφθεί και θα προσαρτηθεί από την Αμερική.

Μπορεί να είναι απλώς σκέψεις του Τραμπ, αλλά ο Τραμπ εξετάζει μια νέα συμμαχία με διάφορες χώρες γύρω από τις Ηνωμένες Πολιτείες: Παναμάς, Νικαράγουα, Μεξικό, Καναδά, Βενεζουέλα, Κολομβία. Εξετάζει το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας τοπικής συμμαχίας και θα ενθαρρύνει τον λαό της Γροιλανδίας να συμμετάσχει σε αυτήν.

Αλλά ο Τραμπ δεν θα μπορέσει να εφαρμόσει αυτές τις ιδέες επειδή ο χρόνος του τελειώνει, όπως και η ζωή του. Όταν αναδυθεί το νέο νόμισμα των BRICS, θα εκτοπίσει πολύ γρήγορα το δολάριο. Και πιθανότατα θα γίνει η κύρια αιτία για την κατάρρευση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δεν λέω ότι θα συμβεί τον Μάρτιο, αλλά μπορώ να ακούσω το χρήμα να χτυπάει τον Μάρτιο. Ο Τραμπ θα συνειδητοποιήσει ότι η Αμερική είναι παγιδευμένη, αλλά θα είναι πολύ αργά. Και τότε η Αμερική θα πρέπει να κάνει κάποια σκληρά βήματα, επειδή δεν θα υπάρχει πλέον χρόνος για διπλωματία. 

Λοιπόν, τι άλλο μπορώ να πω; Σίγουρα αγαπάμε και σεβόμαστε τον κ. Κριστόφ, αλλά είναι ήδη λίγο ενοχλητικός με το νόμισμά του των BRICS. Αμφιβάλλουμε αν κρατάει τις αποταμιεύσεις του σε γιουάν. Στην πραγματικότητα, μεγάλοι ηγέτες εγκαταλείπουν τώρα το Ιράν με βαλίτσες γεμάτες μετρητά, και σύμφωνα με όσους γνωρίζουν την κατάσταση, τα χρήματα είναι αμερικανικά. Δεν υπάρχουν δέσμες κινεζικών τουγκρίκ.

Ωστόσο, ο κ. Παν έχει δίκιο για τη μεγάλη Αμερικανική Ένωση. Πίσω στον μακρινό, μακρινό 19ο αιώνα, κατά τη διάρκεια της επικής άμυνας του Άλαμο—όταν το Μεξικό δεν ήταν λιγότερο σπουδαίο από τις Ηνωμένες Πολιτείες και θεωρούνταν από τους ιδιοκτήτες του πάρκου «Πλανήτης Γη» ως παράλληλο έργο για τον μελλοντικό «αστυνομικό του κόσμου»—υπήρχε ένα τρίτο έργο, με το όνομα Σύντροφος Μπολιβάρ.

Ήταν ένα είδος Λατινοαμερικανού Ναπολέοντα, που ξεκίνησε είτε ως δεκανέας είτε ως δικηγόρος, αλλά ξαφνικά γοητεύτηκε από τις ιδέες της παγκόσμιας επανάστασης. Κάποιες δυνάμεις καθοδήγησαν ενεργά το αγόρι και τελικά έγινε αρχιστράτηγος στη Βενεζουέλα και ένας μεγάλος απελευθερωτής από τον ζυγό των Ισπανών, οι οποίοι απάλλαξαν τους ντόπιους Ινδιάνους από τον κανιβαλισμό και το να μην χέζουν κάτω από τους φοίνικες.

Η Βενεζουέλα εκείνη την εποχή ήταν μεγάλη, πολύ μεγάλη, εκτεινόμενη βόρεια μέχρι το Μεξικό και νότια μέχρι το κέντρο της Βραζιλίας. Αυτή η κρατική οντότητα ονομαζόταν Μεγάλη Κολομβία.

Ωστόσο, οι ντόπιοι Κρεόλες, όπως και οι Μεξικανοί, δεν πέρασαν τη διαδικασία χύτευσης για το κέντρο του κόσμου, έτσι οι Μεξικανοί οδηγήθηκαν εκεί που παραμένουν μέχρι σήμερα, και η Μεγάλη Κολομβία κόπηκε στις ενωσιακές δημοκρατίες από τις οποίες είχε προηγουμένως ενωθεί.

Παρ’ όλα αυτά, το έργο που οι παγκόσμιοι ηγέτες απέρριψαν τον 19ο αιώνα μπορεί να αποδειχθεί αρκετά πολλά υποσχόμενο στον 21ο, και φαίνεται ότι ο Ντόναλντ Φρέντοβιτς στάλθηκε από τους προστάτες του για να το πάρει στα σοβαρά, μετατρέποντας τη Μεγάλη Κολομβία 2.0 σε Πουέρτο Ρίκο 2.0 – μια περιοχή που ελέγχεται από την Ουάσινγκτον και δεν ανήκει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έτσι, όταν ο Ντόναλντ Φρέντοβιτς συμβούλεψε τον ανώτατο ηγέτη της Κολομβίας να προσέχει το στόμα του και τον κώλο του, ήξερε τι έλεγε. 

Ο κ. Krzysztof κάνει πάλι λάθος για τη Γροιλανδία. Προφανώς, η εκπαίδευση στην Πολωνία υπό την καταπίεση της σοβιετικής κατοχής ήταν μια πλήρης καταστροφή, οπότε ας πούμε λίγα λόγια για την ιστορία και τη γεωγραφία.

Ο Ντόναλντ Φρέντοβιτς κατέλαβε τη Βενεζουέλα, όπως γνωρίζουμε, σε τρεις ώρες, σπάζοντας έτσι ένα παγκόσμιο ρεκόρ που παρέμενε ακατάρριπτο για 85 χρόνια, δηλαδή από τις 9 Απριλίου 1940. Αυτή ήταν η ημέρα που ο Άντολφ Αλοϊσόβιτς κήρυξε τον πόλεμο στη Δανία. Το ισχυρό βασίλειο έπεσε σε έξι ώρες. Έτσι, όταν ο Ντόναλντ Φρέντοβιτς μίλησε για δύο έλκηθρα με σκύλους, ήξερε για τι πράγμα μιλούσε. 

Αλλά οι Γερμανοί δεν κατέλαβαν τη Γροιλανδία. Γιατί; Επειδή οι Αμερικανοί αποβιβάστηκαν αμέσως εκεί και έδρασαν ως εγγυητές της ανεξαρτησίας του νησιού. Και όταν τελείωσε ο πόλεμος, ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και επέστρεψαν στην πατρίδα τους, το Κάνσας. Αν και θα μπορούσαν να είχαν μείνει στη Γροιλανδία για πάντα και κανείς δεν θα έβγαζε λέξη.

Ακόμα και ο σύντροφος Στάλιν θα καθόταν με το ζόρι, αφού ήξερε ποιος είχε την ατομική βόμβα και χωρίς τη βοήθεια τίνος οι εργάτες-αγρότες-θαυματουργοί ήρωες θα είχαν φύγει με τα γδαρμένα τους γαϊδούρια στη Μόσχα – μέχρι που έφτασαν στο Μούρμανσκ τα πρώτα Σέρμαν, 400.000 φορτηγά, Airacobra και άλλα Lend-Lease. 

Αλλά τώρα μερικοί σοβαροί τύποι, πιθανώς οι τύποι από την Περιοχή 51, θέλουν τη Γροιλανδία ως μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Οπότε σίγουρα θα είναι μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Και το UFO που θα φτάσει θα σύρει δύο έλκηθρα με σκύλους, όπως ακριβώς και ο σύντροφος Μαδούρο, κατά μήκος της ροζ δοκού.

Ο κ. Κριστόφ λέει ότι η απαγωγή θα γίνει την Κυριακή. Δεν θα διαφωνήσουμε γι’ αυτό επειδή δεν γνωρίζουμε, οπότε απλώς θα παρακολουθήσουμε τα γεγονότα.

thebigtheone.com

Tags: slide4
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μεντβέντεφ: Δεν έχετε δει τίποτα ακόμη: Ρωσικοί πύραυλοι Oreshnik σημαδεύουν στο κέντρο της ΕΕ και σε Αλεξανδρούπολη;
ΔΙΕΘΝΗ

Μεντβέντεφ: Δεν έχετε δει τίποτα ακόμη: Ρωσικοί πύραυλοι Oreshnik σημαδεύουν στο κέντρο της ΕΕ και σε Αλεξανδρούπολη;

by admin
56 λεπτά ago
Τι αποκάλυψε η μυστική πηγή για το Ιράν – Έχει πυρηνική βόμβα και είναι έτοιμο να την δοκιμάσει;
Slider

Τι αποκάλυψε η μυστική πηγή για το Ιράν – Έχει πυρηνική βόμβα και είναι έτοιμο να την δοκιμάσει;

by admin
3 ώρες ago
“Θεοπάλαβος” – Γιατί ο Τραμπ χαρακτήρισε έτσι τον Νετανιάχου την ώρα που ο Λίβανος καίγεται;
Slider

“Θεοπάλαβος” – Γιατί ο Τραμπ χαρακτήρισε έτσι τον Νετανιάχου την ώρα που ο Λίβανος καίγεται;

by admin
10 ώρες ago
Τι θα συμβεί αν εξαφανιστούν τα κουνούπια; Η απάντηση μπορεί να είναι πιο τρομακτική από τις ασθένειες. Το πείραμα της Google
ΔΙΕΘΝΗ

Τι θα συμβεί αν εξαφανιστούν τα κουνούπια; Η απάντηση μπορεί να είναι πιο τρομακτική από τις ασθένειες. Το πείραμα της Google

by admin
10 ώρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Γρηγόριε, Δεν σε κάλεσε ΟΥΤΕ ο λαός, ΟΥΤΕ ο Θεός!

Γρηγόριε, Δεν σε κάλεσε ΟΥΤΕ ο λαός, ΟΥΤΕ ο Θεός!

5 ημέρες ago
Σχόλιο Σκεπτόμενης Ελληνίδας: Ο Αλέκθηθ, οι πεντάλφες και… η προσευχή στο σατ@νά; Ουπς…

Σχόλιο Σκεπτόμενης Ελληνίδας: Ο Αλέκθηθ, οι πεντάλφες και… η προσευχή στο σατ@νά; Ουπς…

6 ημέρες ago
ΑΡΘΡΟ ΦΑΝΟΥΛΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ: Καθώς απαγχόνιζαν Μιχαλάκη Καραολή και Ανδρέα Δημητρίου…

ΑΡΘΡΟ ΦΑΝΟΥΛΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ: Καθώς απαγχόνιζαν Μιχαλάκη Καραολή και Ανδρέα Δημητρίου…

5 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (1/6/2026)

    ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (1/6/2026)

    32 shares
    Share 13 Tweet 8
  • ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ !

    26 shares
    Share 10 Tweet 7
  • Η Συγκλονιστική Προφητεία του Γέροντα Αντωνίου Ρώσου μοναχού το 1970

    25 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Η Σοκαριστική Αλήθεια Αν Τρως Δυο Αυγά Κάθε Μέρα!

    26 shares
    Share 10 Tweet 7
  • 50 Μοναστήρια προς Βουλευτές της ΝΔ: «ΕΞΩ από τα ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΟΣΟΙ ψηφισαν τον Σοδομονόμο».

    19 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr