• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Δρ. Κ. Βαρδάκας : 2018 ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ” έρχεται μεγάλο κακό στον κόσμο”- 2021 ΤΩΡΑ ΑΔΕΛΦΟΊ ΜΕ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;

5 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΒΑΡΔΑΚΑΣ
0
Δρ. Κ. Βαρδάκας : 2018 ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ” έρχεται μεγάλο κακό στον κόσμο”- 2021 ΤΩΡΑ ΑΔΕΛΦΟΊ ΜΕ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;
0
SHARES
3
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google
ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΑΝ , ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΤΑΝ , ΑΛΛΟΙ ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΙΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΙΖΟΤΑΝ. 
 
Εμφανίστηκε ολοζώντανα τον Οκτώβριο του 2018 και μας προειδοποίησε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.
Από τον Οκτώβριο του 2018 που το ανακοινώσαμε έλεγαν κάποιοι « για ποιο κακό στον κόσμο  μας λέει ο ΑΓΙΟΣ τώρα;»  και φυσικά αμφισβητούσανε την παρουσία του.
Όμως ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ομίλησε για παγκόσμιο κακό σε όλη την οικουμένη. 
Τα γνώριζε όλα πολύ καλά και ήθελε πατρικά να μας προειδοποιήσει.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας  
Από τότε το παρακάτω συμβάν γράφτηκε και ξαναγράφτηκε. Σήμερα επαναλαμβάνεται σεβαστικά προς τιμή και μνήμη  του ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ του Έθνους που δεν μας άφησε ” στους πέντε δρόμους” , αλλά συνεχίζει παρόλο την αμετανοησία μας να τρέχει παρακλητικά στους δρόμους του Ουρανού και να επικαλείται το ΕΛΕΟΣ του ΑΓΙΟΥ  ΘΕΟΥ για εμάς.
Στις 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018, εμφανίζεται ολοζώντανος ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ  στο ΠΡΩΤΑΤΟ των  Καρυών  ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ  και μας ειδοποιεί για τα σημερινά «έρχεται μεγάλο ΚΑΚΟ στον κόσμο, η Ελλάδα θα σωθεί, αν μετανοήσει» 

Προς τις αρχές και τις εξουσίες , προς τους αρχιερείς μας , τον ευσεβή κλήρο και λαό , προς κάθε καλοπροαίρετη και δοκιμαζόμενη ψυχούλα των ημερών μας.
 ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
Δεν το λέμε εμείς οι ελάχιστοι και οι αμαρτωλοί , το διαλαλεί ο ουρανός.

Μας το είπε πριν πολύ καιρό ο ΑΓΙΟΣ   και αλλάξαμε πλευρό συνεχίζοντας να αδιαφορούμε και να αμαρτάνουμε.

Τι γράψαμε στις 
5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ του  2018  και σήμερα μετά τρία  χρόνια  με το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΚΟ αυτής της ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ και ότι άλλο θα φέρει αυτή βλ. και παρενέργειες εμβολίων (ήδη ετοιμάζεται να φέρει Λιμούς , Λοιμούς , πολέμους και κατατρεγμούς λαών το καζάνι των γεωπολιτικών που βράζει)  
Έχουμε  όμως ανατριχιάσει με την ΑΓΑΠΗ και την ΑΦΑΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ που μας προειδοποίησε  με το ΑΓΙΟ των ημερών μας.
5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 εμφανίζεται έξω από το ΠΡΩΤΑΤΟ στις Καρυές στο Άγιο Όρος και δίνει μήνυμα ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ 
Ακριβώς όπως τα περιγράψαμε:  

«Πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ και είπε «έρχεται μεγάλο ΚΑΚΟ στον κόσμο, η Ελλάδα θα σωθεί, αν μετανοήσει»
« Μεταδίδεται αυτή την στιγμή από χείλη σε χείλη μεταξύ Αγιορειτών πατέρων και προσκυνητών, το έκτακτο αυτό γεγονός της εμφάνισης του ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ σε προσκυνητή στο Περιβόλι της Παναγίας.
Η είδηση αυτή πρέπει να μεταδοθεί και φυσικά ο οποιοσδήποτε μπορεί να πιστέψει, να αμφιβάλλει και ακόμα να χλευάσει.
Οι Πατέρες είναι ανήσυχοι διότι ο ΑΓΙΟΣ ομίλησε για ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, τώρα.
Το γεγονός έχει ως εξής και θα προσπαθήσουμε όπως μας μεταφέρθηκε να το περιγράψουμε.
Πριν λίγες μέρες ένας συμπολίτης μας από τα μέρη της Στερεάς Ελλάδος αποφάσισε να πάει για πρώτη φορά να προσκυνήσει στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.
Η σύζυγος του προβληματισμένη από αυτά που λέγονται και γράφονται στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο σχετικά με τις προρρήσεις του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ, παρακάλεσε τον άνδρα της να ρωτήσει τους Αγιορείτες Πατέρες;
Με το που φτάνει ο προσκυνητής αυτός στις Καρυές, κάπου ξέκοψε από την παρέα των φίλων του που τον συνόδευαν.
Πιθανώς εκεί λίγο έξω από το ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ στο ΠΡΩΤΑΤΟ.
Εκεί συναπάντησε ένα μοναχό ηλικιωμένο, φυσικά άγνωστο του, που με οικειότητα τον χαιρέτισε και του είπε: 

«παιδί μου έρχεται μεγάλο ΚΑΚΟ στον κόσμο» 

«η Ελλάδα θα σωθεί, αν μετανοήσει»

Ο προσκυνητής του ανταπάντησε έκπληκτος:
 «Γέροντα μια στιγμή να φωνάξω την παρέα μου, να πείτε αυτά που μου είπατε και σε αυτούς»

Τότε έστρεψε το βλέμμα του για να φωνάξει τους φίλους του, αλλά μόλις το ξαναγύρισε στον άγνωστο του Γέροντα, αυτός είχε εξαφανιστεί.
Τέλος πάντων είπε .. δεν πειράζει και ανακοίνωσε στην παρέα του αυτά που άκουσε από τον Μοναχό.
 Όμως το φωτεινό πρόσωπο του άγνωστου ΓΕΡΟΝΤΑ αποτυπώθηκε στο μυαλό του.
Μπαινοβγαίνοντας ο προσκυνητής αυτός στα καταστήματα με τα εκκλησιαστικά είδη στις Καρυές , ξανα έβλεπε το πρόσωπο αυτό που το είχε φρέσκο πάνω στις εικόνες του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ που διέθεταν τα καταστήματα.

Και μονολογούσε «μπα ιδέα μου είναι»

Αλλά το μυαλό του δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από την απρόσμενη αυτή συνάντηση.

Φυσικά ούτε μπορούσε να αποκαλύψει τους λογισμούς του στους φίλους του για να μην τον πουν «πειραγμένο»

Όμως ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ, όπως μας είπαν οι Αγιορείτες δεν βράδυνε να αποκαλύψει σε αυτόν την αλήθεια του γεγονότος.

Την επόμενη ημέρα της διαμονής του στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ έλαβε ένα τηλεφώνημα από την θυγατέρα του που σπουδάζει σε Ελληνικό περιφερειακό Πανεπιστήμιο.

Η ίδια η κόρη του που δεν γνώριζε ότι ο πατέρας της έφυγε εκείνες τις ημέρες με την παρέα του στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ για προσκύνημα, του είπε στο τηλέφωνο:
«μπαμπά εχθές το βράδι παρακαλούσα στην προσευχή μου να λυθούν κάποια προβλήματα που έχω με την Σχολή» «όταν κοιμήθηκα είδα στον ύπνο μου ένα γλυκούλη παππούλη μοναχό και μου είπε:

Κόρη μου θα σε βοηθήσω, είμαι ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ, οι γονείς σου με επικαλούνται, άλλωστε σήμερα το πρωί συνάντησα τον πατέρα σου στις Καρυές»

Πάτερα αυτό που μου είπε ο ΑΓΙΟΣ αληθεύει;»

Πέρα από αυτό το Θαυμαστό γεγονός, οι Αγιορείτες Πατέρες ανησυχούν ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ και για αυτό τον λόγο προσκληθήκαμε να το ανακοινώσουμε, όπως μας μεταφέρθηκε πριν από λίγες ώρες. 
«ο ΟΥΡΑΝΟΣ μας καλεί με τον ΑΓΙΟ Γέροντα του ΕΘΝΟΥΣ μας, ΟΣΙΟ ΠΑΙΣΙΟ, στις κρίσιμες αυτές στιγμές που διερχόμαστε εις πραγματική ΜΕΤΑΝΟΙΑ, έστω και στο παρά πέντε»
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/
ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Δημήτριος Νικ. Δασκαλάκης: Τα ταραγμένα νερά του Αιγαίου – και στο βάθος εκλογικός αιφνιδιασμός;
Slider

Δημήτριος Νικ. Δασκαλάκης: Τα ταραγμένα νερά του Αιγαίου – και στο βάθος εκλογικός αιφνιδιασμός;

by admin
4 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (15/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (15/6/2026)

by admin
4 ώρες ago
Μακρυγιάννης: Η Αϊτή και η Πολωνία: Δύο λαοί που πολέμησαν για την Ελλάδα – Και τους ξεχάσαμε. Η FIFA τους λογοκρίνει.
Slider

Μακρυγιάννης: Η Αϊτή και η Πολωνία: Δύο λαοί που πολέμησαν για την Ελλάδα – Και τους ξεχάσαμε. Η FIFA τους λογοκρίνει.

by admin
5 ώρες ago
Δημήτριος Χατζηνικολάου: «Ἀντιοικουμενισταί» εἰς τήν ὑπηρεσίαν τοῦ Οἰκουμενισμοῦ! (Βελτιωμένη ἔκδοσις, Ἰούνιος 2026)
Slider

Δημήτριος Χατζηνικολάου: «Ἀντιοικουμενισταί» εἰς τήν ὑπηρεσίαν τοῦ Οἰκουμενισμοῦ! (Βελτιωμένη ἔκδοσις, Ἰούνιος 2026)

by admin
6 ώρες ago
  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr