Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Από το πρωί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκρίνουν το χθεσινό χαστούκι με το χαστούκι που έδωσε ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στον αιρετικό Άρειο μπροστά στον Αυτοκράτορα Μέγα Κωνσταντίνο σύμφωνα με το γνωστό συναξάρι .
Προσέξτε αδελφοί και μια παράδοξη συγκυρία ..το χαστούκι αυτό έπεσε μέσα σε Παρεκκλήσιο του Αγίου Κωνσταντίνου που εξυπηρετεί το Πουλίδειο Γηροκομείο στην ιδιαίτερη μου πατρίδα .
Επειδή γνωρίζουμε τοπογραφικά και ιστορικά την εν λόγω περιοχή να σας πούμε και κάτι χρήσιμο πέρα από τα χαστούκια .
Εκεί λίγα μέτρα πιο κάτω είναι η λιθόστρωτη ρωμαϊκή οδός , η γνωστή σε όλους μας Εγνατία οδός ( φυσικά όχι αυτή που πληρώνουμε διόδια)
Πάνω στους κυβόλιθους αυτής της ιστορικής οδού βημάτισαν τα γυμνά ποδαράκια τεσσάρων Αποστόλων , του Αποστόλου Παύλου , Λουκά , Τιμοθέου και Σύλα στην ανηφορική πορεία τους προς την σημερινή θέση της Μονής του Αγίου Σύλα για να συνεχίσουν προς τους Φιλίππους, ξεκινώντας το έργο της Αποστολής τους δηλ. να επανευαγγελίσουν την Ευρώπη μέσω της Ελληνικοτατης Μακεδονίας που εμείς αμαχητί την κάναμε βόρεια Μακεδονία και την δώσαμε ως ονοματολογία σε λαό ξένο .
Δείτε λοιπόν αδελφοί πόσα ” χαστούκια ” έπεσαν σύννεφο και κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε πέραν από το ξύλο που φάγαμε στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το Μακεδονικό .
Καλά τα λέει ο Ιερώνυμος αλλά όχι για όλα τα χαστούκια που τρώμε τόσα χρόνια και έχουν φέρει τον κόσμο στο σημείο να απηυδήσει .
Η χειροδικία είναι άσχημο πράγμα γιατί είναι τόσο πλούσια η Ελληνική γλώσσα που μπορεί να δώσει δυνατά ” χαστούκια ”
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Διαβάζουμε :
Στοπ Ιερώνυμου στις επιθέσεις μετά το χαστούκι στη βουλευτή: Η Εκκλησία δεν εκδικείται.
Θέση για το περιστατικό με το χαστούκι σε βουλευτή της ΝΔ κλήθηκε να πάρει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος όταν ερωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφο.
Σημείωσε ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν είναι σωστές και πρόσθεσε: «Η Εκκλησία είναι αγάπη.
Παραπονιέται, λέει τις θέσεις της, είναι σταθερή σε αυτές, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αγάπη είναι εκείνη η οποία είναι πάνω από όλα, καθώς, επίσης, η ευγένεια και η ανοχή».
Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τη βουλευτή της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη την οποία χαστούκισε υποψήφια της Νίκης στην Καβάλα, και η υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου δέχθηκε αφορισμούς και κατάρες από ιερέα στην Πάτρα.
Περισσότερα στο https://www.iefimerida.gr/
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2024/04/blog-post_887.html









Ο αγαπολογος Τζερόνιμο… λέει,η εκκλησία είναι αγάπη!!! ξεχνάει όμως ότι..ο Χριστός είναι αγάπη και δικαιοσύνη!!! κάτι που επιμελώς αποφεύγουν όλοι οι αγαπολογοι να αναφέρουν…. όμως ο Θεός ου μυκτηριζεται… και ο νοων νοητω!!!
κακοποίηση είναι ένα χαστούκι συμμορφωτικό;;από πότε;;
εδώ τό κράτος μάς κακοποιεί παντοιοτρόπως,καί κανένας δέν μιλά κατά τής βίας του, τό εύστοχο χαστούκι
μάς φταίει;;
δεν εχετε δει τον ιερονυμο να κανει το σταυρο του ; κανει το συμβολο του αναποδου σταυρου
κοιμαστε ορθιοι
το ψεμα ειναι επιστιμη τους , ξεχνατε πιον υπηρετουν;
Προχτές αυτοί με την πολύχρωμη σημαία πήγαν με ντεσιμπελόμετρο στην εξαρχία του Πανάγιου Τάφου και τους ανάγκασαν να χαμηλώσουν τα ηχεία στον περίβολο! Ρε παλουκάρια θα κάνατε τέτοιες μαγκιές σε κανένα τζαμί;
https://twitter.com/dstefanos/status/1782342690903847037
ΓΙ` ΑΥΤΟ…ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ?????? ΤΖΕΡΟΝΥΜΕ.