• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας : «στην Αθήνα και στις μεγαλουπόλεις δεν θα προλαβαίνουν να γεμίζουν οι σκουπιδοτενεκέδες γιατί θα αδειάζουν αμέσως από τους πεινασμένους»

2 έτη ago
in Slider, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΒΑΡΔΑΚΑΣ
0
Δρ. Κ. Βαρδάκας : «στην Αθήνα και στις μεγαλουπόλεις δεν θα προλαβαίνουν να γεμίζουν οι σκουπιδοτενεκέδες γιατί θα αδειάζουν αμέσως από τους πεινασμένους»
31
SHARES
1.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Δημόσιες σχέσεις με τον Ουρανό και τους ΑΓΙΟΥΣ του ή με τα καταχθόνια που σέρνονται πιά πάνω στην γη.

Εμείς όμως επιλέξαμε δημόσιες σχέσεις επί της γης και με τα καταχθόνια για αυτό και τα αξεπέραστα αδιέξοδα των ημερών μας. Η αγωνία είναι έκδηλη και μειώνει στο ελάχιστο την χαρά της ζωής και της δημιουργίας.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Η εκδοχή που λέγεται νέο- Ελλάδα ή αλλιώς το ψευτορωμαίικο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού δεν έχει μέλλον.

Απομένουν ακόμη κάποιες ελάχιστες μαύρες σελίδες ώστε να συμπληρωθεί το μαύρο έργο της.

Η σημερινή πολιτική θεώρηση της ανάπτυξης και της ευημερίας προσκρούει στην κοινή λογική.

Να το πούμε κάπως αλλιώς, ο πεινασμένος από τα μνημόνια Έλληνας ονειρεύεται βελτίωση του βιοτικού επιπέδου αλλά πως;

Με ένα τούρκο λυσσασμένο δίπλα του;

Με ένα βουνό χρέος παραδίπλα του;

Με χιλιάδες πρόσφυγες που περικυκλώνουν τα νησιά και τις πόλεις του;

Με τόσους μνηστήρες που εποφθαλμιούν τους ενεργειακούς θησαυρούς στο υπέδαφος του και είναι έτοιμοι για όλα;

Και όμως για τα καταχθόνια που θέλουν να μας απομυρώσουν με την τεχνολογία τους υπάρχει λύση για ανάπτυξη ραγδαία σε τούτο το μικρό αλλά πανάκριβο αλωνάκι.

Ποια η λύση;

Να μην κυκλοφορεί στα άγια αυτά μποστάνια το ευώδες θυμίαμα του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού . Στην καλύτερη περίπτωση να είναι ανακατωμένο με τις δυσωδίες των ακάθαρτων πνευμάτων που κατά κόρον εισέρχονται από όλες τις πνευματικές θύρες.

Σήμερα τα καταχθόνια με τα οποία μας αρέσει να κάνουμε δημόσιες σχέσεις φτιάχνουν τις ειδήσεις, φτιάχνουν τις εξελίξεις , φτιάχνουν τους ήρωες , φτιάχνουν τους κατηγορούμενους και εμείς νομίζουμε ότι όλα γίνονται αυθόρμητα. Αν θέταμε σε πραγματική λειτουργία ένα μικρό ποσοστό της εγκεφαλικής λειτουργίας μας θα φρίτταμε.

Προαναγγέλλονται παγκόσμιες συγκρούσεις ,οικονομικές αναστατώσεις , οικολογικές και κλιματικές καταστροφές (καθότι σε όλα αυτά υπάρχει το αιτιογενές υπόστρωμα) ώστε η ανθρωπότητα να βρίσκεται σε διαρκή ΑΓΩΝΙΑ.

Αυτή η παγκόσμια αγωνία σήμερα είναι ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ψυχοτρονικών επεμβάσεων εναντίον της ανθρωπότητας. Και είναι μια αγωνία άνευ ουσίας σε σχέση με την ΑΓΩΝΙΑ της δυστυχίας που θα υπάρξει με τα τρομαχτικά επερχόμενα, όταν ξεφύγει το σχέδιο των καταχθονίων.

Ομιλούμε για νέα εποχή ,ομιλούμε για σκοτεινές λέσχες αλλά όλα αυτά δεν είναι τίποτε άλλο παρά σύναψη δημοσίων σχέσεων με τον κόσμο των καταχθονίων.

Αναρωτιούνται πολλοί εξ ημών πόσο θα πάει αυτή η κατάσταση;

Θα πάει μέχρι να δώσουμε όλοι εξετάσεις, μικροί και μεγάλοι, άσημοι και διάσημοι , πολιτικοί και απολίτιστοι.

Είναι ακριβώς σαν τις πανελλήνιες που τα αποτελέσματα βγαίνουν στο γραπτό καθενός.

Όμως να πάμε στην ουσία.

Δεκαετία του 90 όταν η αμαρτία , εξαχρείωση , η λαμογιά οργίαζε.

Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις διήγαν ερωτική αμαρτωλή περίοδο ( οι μεγαλύτεροι ας φέρουν αντίστοιχες εικόνες και ας διδάξουν τους μικρότερους από τα πάθη εκείνης της εποχής, ώστε να μην επαναληφθούν )

Τίποτε δεν προδίκαζε από την σημερινή ένταση που υπάρχει στο ΑΙΓΑΙΟ.

Επισκεφτήκαμε χάριν προσκυνήματος μια αγία γερόντισσα που το από το παραθύρι της ατένιζε το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας και του Ουρανού του ΑΙΓΑΙΟΥ αρχιπελάγους.

-« χθες το βράδι είδα τον ΚΥΡΙΟ, μας είπε»

-« ήταν πολύ θυμωμένος και είχε αποστρέψει το ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ από την Ελλάδα»

– « ΆΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ μου εμφανίστηκε και είπε:

-« αλλοίμονο όταν στρέψει το ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ και σας δει κατάματα, τότε είναι η ώρα της ΟΡΓΗΣ»

ΚΑΙ συνέχισε η γερόντισσα
« θα έρθουν και θα χωνέψουν στην Ελλάδα όλες οι φυλές της γης» ( μέχρι τότε μόνο Αλβανοί ερχόταν και δεν μπορούσα να κατανοήσω τα λεγόμενα της)

« στην Αθήνα και στις μεγαλουπόλεις δεν θα προλαβαίνουν να γεμίζουν οι σκουπιδοτενεκέδες γιατί θα αδειάζουν αμέσως από τους πεινασμένους»

Όταν μας τα έλεγε αυτά στην περίοδο των παχέων αγελάδων και των πακέτων της ΕΕ φαινόταν άπιαστα και γραφικά.

Τολμήσαμε να πούμε « πότε θα γίνουν αυτά, αν θα γίνουν»
Και η απάντηση της ήταν
« Όταν στρέψει το ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ και μας δει κατάματα , όταν τελειώσει ο χρόνος της ανοχής , αρχίζει ο χρόνος της ΟΡΓΗΣ του ΚΥΡΙΟΥ»

Τα έλεγε και το πρόσωπο της άστραπτε
Και τι κάνουμε εμείς είπα ανήσυχος;
« δημόσιες σχέσεις με τον ΟΥΡΑΝΟ, την ΠΑΝΑΓΙΑ και τους ΑΓΙΟΥΣ μας να μεσιτέψουν γρήγορα για να μην χάσουμε το ΑΙΓΑΙΟ»
Αυτά αδελφοί.

Το ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ εκτυλίσσεται έμπροσθεν μας είτε με την μετάνοια μας ή δίχως αυτήν.

ΟΣΙΑ ΣΟΦΙΑ της Κλεισούρας « αν μετανοήσετε ο ΘΕΟΣ θα σας δώσει την ΠΟΛΗ με χαρές, αν δεν μετανοήσετε θα την πάρετε με κλάματα»

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.!
Slider

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.!

by admin
5 ώρες ago
«ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ χτίζεται τώρα!» – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΡΟΥΠΑ
Slider

«ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ χτίζεται τώρα!» – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΡΟΥΠΑ

by admin
5 ώρες ago
Εφιαλτική έκθεση του ΟΟΣΑ! Έρχεται παγκόσμιο κραχ και “πάγωμα” της τεχνητής νοημοσύνης λόγω της ενέργειας
Slider

Εφιαλτική έκθεση του ΟΟΣΑ! Έρχεται παγκόσμιο κραχ και “πάγωμα” της τεχνητής νοημοσύνης λόγω της ενέργειας

by admin
5 ώρες ago
ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ
Slider

ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

by admin
5 ώρες ago

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Τρέχουν και δεν φτάνουν οι Τούρκοι: Οι Ινδοί ήρθαν στο Αιγαίο και την Μεσόγειο και δεν ήρθαν για καλό

Τρέχουν και δεν φτάνουν οι Τούρκοι: Οι Ινδοί ήρθαν στο Αιγαίο και την Μεσόγειο και δεν ήρθαν για καλό

1 ημέρα ago
Όποιο κόμμα και πολιτικός δεν είναι κατά της υποχρεωτικότητας της ψηφιοποίησης της ταυτοποίησής μας και όχι μόνο, θα το μαυρίσουμε!

Όποιο κόμμα και πολιτικός δεν είναι κατά της υποχρεωτικότητας της ψηφιοποίησης της ταυτοποίησής μας και όχι μόνο, θα το μαυρίσουμε!

3 ημέρες ago
«Το επόμενο κεφάλαιο του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου ξέσπασε – Γιατί ο Σνάιντερ λέει ότι κανείς δεν μπορεί να σταματήσει το χάος»

«Το επόμενο κεφάλαιο του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου ξέσπασε – Γιατί ο Σνάιντερ λέει ότι κανείς δεν μπορεί να σταματήσει το χάος»

1 ημέρα ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    51 shares
    Share 20 Tweet 13
  • Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον Αντίχριστο: Έθνος, Καταγωγή & η έλευση του Σατανά

    26 shares
    Share 10 Tweet 7
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    25 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    32 shares
    Share 13 Tweet 8
  • Βάλτο άμεσα στην διατροφή σου – Ρίχνει το ζάχαρο & ελέγχει τους θρόμβους

    23 shares
    Share 9 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr