• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 31 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Δόμνα Μιχαηλίδου: Βγήκε στην ΕΡΤ να μαζέψει τα αμάζευτα μετά το «δεν υπάρχει ελληνική οικογένεια του μέλλοντος»

Σε...μισή απολογία για τις τραγικές δηλώσεις της προχώρησε η υπ. Οικογένειας - «Είμαι παιδί πυρηνικής οικογένειας και είμαι ευγνώμων»

2 ώρες ago
in Slider, ΕΛΛΑΔΑ
0
1
SHARES
31
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Παντελής Λαμψιώτης

Να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα προσπάθησε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνα Μιχαηλίδου, μετά το viral βίντεο από το συνέδριο του Fortune GREECE όπου στις 14 Μαΐου δήλωσε ότι «δεν υπάρχει η ελληνική οικογένεια του μέλλοντος και γι’ αυτό ακριβώς είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για inclusion και διαφορετικότητα».

Η σοκαριστική κυνικότητα με την οποία η υπουργός – ουσιαστικά – παραδέχτηκε την αποτυχία της χωρίς να το συνειδητοποιεί, προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στα ΜΚΔ. Αυτό που σχολιάστηκε έντονα ήταν η ακατανόητη… χαλαρότητα με την οποία σχολίασε η κα Μιχαηλίδου ότι η παραδοσιακή ελληνική οικογένεια είναι είδος υπό εξαφάνιση. Σαν να είναι ένα αυθύπαρκτο φαινόμενο για το οποίο η υπουργός Οικογένειας δεν ευθύνεται καθόλου και απλά το αποδέχεται ως ευκαιρία για «inclusion και διαφορετικότητα».

«Δεν υπάρχει η ελληνική οικογένεια του μέλλοντος και γι’ αυτό ακριβώς είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για inclusion και διαφορετικότητα. Δηλαδή, δεν μπορείς να πεις ότι η τυπική οικογένεια του μέλλοντος είναι μια οικογένεια με δύο γονείς και τρία παιδιά. Έχουμε πολυδιάσπαση των οικογενειών οπότε έχουμε πάρα πολλές οικογένειες που δυστυχώς έχουν και μηδέν παιδιά», ήταν ολόκληρη η δήλωση της υπουργού που προκάλεσε σάλο.

Με λίγα λόγια η κα Μιχαηλίδου εμφάνισε το δημογραφικό θάνατο της χώρας μας ως πολιτική επένδυση για να προωθηθούν woke «οικογένειες» και άτεκνα ζευγάρια. Προφανώς η γκάφα της υπουργού δεν άρεσε καθόλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη που τον τελευταίο καιρό θέλει να δείχνει συντηρητικό προφίλ, παρότι έχει εφαρμόσει τις πιο woke πολιτικές της πολιτικής ιστορίας.

Ίσως αυτός ήταν και ο λόγος που η Δ.Μιχαηλίδου βγήκε άρον άρον στην ΕΡΤ το πρωί της Πέμπτης για να μισο-ανασκευάσει τα λόγια της. «Είμαι παιδί πυρηνικής οικογένειας και διάλεξα να κάνω τη δική μου πυρηνική οικογένεια, τον άνδρα μου, το παιδί μου, είμαι βαθιά ευγνώμων στην ελληνική πυρηνική οικογένεια», σχολίασε, προσθέτοντας ότι «η πρόοδος που έχουμε ως έθνος σε μεγάλο βαθμό στηρίζεται στις αξίες της ελληνικής πυρηνικής οικογένειας».

Ωστόσο θόλωσε και πάλι τα νερά συμπληρώνοντας: «εγώ δεν είμαι υπουργός μόνο της δικής μου οικογένειας, ούτε μιας οικογένειας. Είμαι υπουργός κάθε οικογένειας και την αξία της οικογένειας σηματοδότησε ο πρωθυπουργός φτιάχνοντας αυτό το υπουργείο».

Εφόσον η κα Μιχαηλίδου παραδέχεται όψιμα ότι η ελληνική πυρηνική οικογένεια είναι εκείνη που εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την πρόοδο του έθνους μας, τότε πώς εξηγείται η απαθέστατη διαπίστωση της ότι στο μέλλον αυτός ο θεσμός θα εξαφανιστεί; Δεν ενδιαφέρεται για την οπισθοδρόμηση της χώρας ή απλά δηλώνει ανίκανη να την αποτρέψει; Η άποψη ότι «δεν υπάρχει η ελληνική οικογένεια του μέλλοντος» εκφράζει το Μαξίμου ή όχι; Αν ναι, γιατί δεν το εκφράζει ανοιχτά και αν όχι, γιατί δεν απομακρύνει την κα Μιχαηλίδου από τη θέση της.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη πολιτικός προβαίνει σε προκλητικές δηλώσεις για την παραδοσιακή οικογένεια. Σε παλαιότερες τοποθετήσεις της είχε πει ότι «οι οικογένειες που κάνουν περισσότερα παιδιά είναι πιο φτωχές οικογένειες. Δηλαδή δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν χαμηλό εισόδημα; Προφανώς και το καταλαβαίνουν…».

Επομένως η πολυτεκνία για την υπουργό Οικογένειας είναι δείκτης φτώχειας και μάλιστα όχι επειδή η κυβέρνηση Μητσοτάκη φτωχοποιεί τους πολύτεκνους, αλλά για ένα ανεξήγητο… χούι των φτωχών να κάνουν περισσότερα παιδιά. Καμία επαφή με την ιερή αξία της πολυτεκνίας. Για την κυρία υπουργό τα λίγα (ή καθόλου) παιδιά, προφανώς είναι ένδειξη οικονομικής… άνεσης. Πραγματικά ό,τι να’ ναι. Το συγκεκριμένο υπουργείο θα έπρεπε να ονομάζεται πιο σωστά υπουργείο Αποδόμησης της Οικογένειας…

 

@fortunegreece Η οικογένεια του μέλλοντος δεν έχει μία μορφή. Xρειάζεται χώρο, χρόνο και ουσιαστική στήριξη για να επιλέξει τη δική της διαδρομή. Η Δόμνα Μιχαηλίδου, Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, βρέθηκε και μίλησε στο Most Powerful Women Summit του Fortune Greece, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Μαΐου στον Ελληνικό Κόσμο, φέρνοντας στο επίκεντρο τις σύγχρονες ανάγκες της οικογένειας και τις πολιτικές που απαιτούνται για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής. #FortuneGreece #MPWGreece #MostPowerfulWomen #Leadership #Family ♬ πρωτότυπος ήχος – Fortune Greece

sportime.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος: Τα 6 Σημάδια που Δείχνουν ότι θα Γίνει Ακόμα Μεγαλύτερος
Slider

Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος: Τα 6 Σημάδια που Δείχνουν ότι θα Γίνει Ακόμα Μεγαλύτερος

by admin
43 λεπτά ago
Στη φόρα τα ιατρικά μας μυστικά! Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για ελεύθερη πρόσβαση στα δεδομένα της υγείας μας
ΕΛΛΑΔΑ

Στη φόρα τα ιατρικά μας μυστικά! Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για ελεύθερη πρόσβαση στα δεδομένα της υγείας μας

by admin
44 λεπτά ago
ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ! ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΗΝΑΣ ΦΩΤΙΑ!
Slider

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ! ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΗΝΑΣ ΦΩΤΙΑ!

by admin
54 λεπτά ago
«Η Κύπρος κινδυνεύει να γίνει Συρία και να την μοιράζονται Τουρκία-Ισραήλ»! Δημ. Κωνσταντακόπουλος
Slider

«Η Κύπρος κινδυνεύει να γίνει Συρία και να την μοιράζονται Τουρκία-Ισραήλ»! Δημ. Κωνσταντακόπουλος

by admin
1 ώρα ago
Next Post
Σοκ – Εφιαλτική απειλή από Ιράν προς Ελλάδα, Κύπρο: «Είστε συνένοχοι και θα χτυπηθείτε»

Σοκ - Εφιαλτική απειλή από Ιράν προς Ελλάδα, Κύπρο: «Είστε συνένοχοι και θα χτυπηθείτε»

Τρόμος – Σενάρια ενεργοποίησης του σχεδίου «Octopus» της Μossad

Τρόμος – Σενάρια ενεργοποίησης του σχεδίου «Octopus» της Μossad

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr