• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 24 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δώσαμε Patriot παίρνουμε στήριξη για το τουρκο-λιβυκό μνημόνιο από τη Σαουδική Αραβία

6 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Την κοινή πεποίθηση της Ελλάδας και της Σαουδικής Αραβίας ότι τα μνημόνια Τουρκίας-Σαράτζ είναι άκυρα και ανύπαρκτα, καθώς και το μήνυμα πως η Αθήνα και το Ριάντ λειτουργούν από κοινού ως σταθεροποιητικός παράγοντας στην περιοχή, εξέφρασε μετά τη συνάντηση με τον Σαουδάραβα ομόλογό του, πρίγκηπα Φάισαλ μπιν Φαρχάν αλ Σαούντ στην Αθήνα, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Η απόφαση για αποστολή ελληνικών Patriot στη Σαουδική Αραβία, έχει φέρει πιο κοντά τις δύο χώρες…

«Όσον αφορά τη Λιβύη οι χώρες μας συμμερίζονται τις ίδιες ανησυχίες. Έχουμε και οι δύο την αντίληψη ότι τα δύο μνημόνια, τα οποία υπεγράφησαν από τον κ. Σαράτζ και την Τουρκία είναι άκυρα και ανύπαρκτα. Επίσης, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα για την κατάσταση τόσο για τη Λιβύη όσο και για την ευρύτερη περιοχή» ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Δένδιας. Επικαλούμενος τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, από το Νταβός, είπε πως τα μνημόνια είναι εξωφρενικά τόσο από νομική όσο από γεωγραφική άποψη.

Σε αυτό το πλαίσιο, έκανε γνωστό πως οι δύο υπουργοί Εξωτερικών συμφώνησαν να μείνουν σε διαρκή επαφή και να λειτουργούν από κοινού ως σταθεροποιητικοί παράγοντες στην περιοχή.
Επίσης, ο υπουργός Εξωτερικών στάθηκε στο γεγονός ότι η σημερινή συνάντησή τους ήταν η δεύτερη που πραγματοποιείται περίπου σε ένα μήνα και σημείωσε πως είχε την ευκαιρία να ανταποδώσει τη φιλοξενία που του είχε επιφυλάξει ο πρίγκηπας Φάισαλ μπιν Φαρχάν αλ Σαούντ όταν είχε επισκεφτεί το Ριάντ, στις 17 Δεκεμβρίου. «Είναι κι αυτό ένα βήμα στη διαρκή επικοινωνία μας με το βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας» υπογράμμισε περαιτέρω.

Εστιάζοντας στις διμερείς σχέσεις, ο κ. Δένδιας τόνισε πως έχουν αποκτήσει μια ιδιαίτερη δυναμική και επισήμανε ότι αυτό για την Ελλάδα είναι μια στρατηγική επιλογή, δεδομένου ότι η Σαουδική Αραβία είναι μια ιδιαίτερα σημαντική χώρα, όχι μόνο στην αραβική χερσόνησο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Ερωτώμενος σχετικά με τη γνωμάτευση της Νομικής Υπηρεσίας του γερμανικού Κοινοβουλίου για τα μνημόνια Τουρκίας-κυβέρνησης Τρίπολης, ο κ. Δένδιας είπε πως αναδεικνύει με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο τον αποσταθεροποιητικό τους ρόλο στην ασφάλεια και στη σταθερότητα στην περιοχή. «Δεν είναι μόνο δύο νομικά κείμενα που είναι ανύπαρκτα και επιβλαβή. Δημιουργούν μια αποσταθεροποιητική πραγματικότητα» τόνισε και προσέθεσε: «Η άποψη της Νομικής Υπηρεσίας του γερμανικού Κοινοβουλίου είναι μία ακόμα πέτρα στο οικοδόμημα που προσπαθούμε να χτίσουμε για να πείσουμε τη διεθνή κοινή γνώμη για την επικινδυνότητα αυτών των δραστηριοτήτων στην περιοχή μας».

Τέλος, ερωτηθείς για τις τουρκικές προκλήσεις, ο υπουργός Εξωτερικών ανέφερε πως η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα που αντιμάχεται την Τουρκία, αλλά είναι μια χώρα που στηρίζει την ειρήνη, τη σταθερότητα και την εφαρμογή του διεθνούς Δικαίου. Αυτό θα συνεχίσει να κάνει η Ελλάδα, διαμήνυσε και σημείωσε: «Εμείς θα θέλαμε να έχουμε ένα γείτονα που ευημερεί, που συμμερίζεται τον τρόπο που εμείς και η Ευρώπη βλέπει τα πράγματα».

militaire.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Καρυστιανού: Σφοδρή επίθεση με βαριές κατηγορίες κατά Κοκοτσάκη και Παπανικολάου στον απόηχο των παραιτήσεων
Slider

Καρυστιανού: Σφοδρή επίθεση με βαριές κατηγορίες κατά Κοκοτσάκη και Παπανικολάου στον απόηχο των παραιτήσεων

by admin
1 ώρα ago
Προσπαθούν να ξεφορτωθούν τον Ντίλιαν και ψάχνουν για… ετεροδικία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσπαθούν να ξεφορτωθούν τον Ντίλιαν και ψάχνουν για… ετεροδικία

by admin
7 ώρες ago
Αυτοί Είναι οι 7 Έλληνες Ευρωβουλευτές που Ψήφισαν Κρυφά Μεταλλαγμένα!
Slider

Αυτοί Είναι οι 7 Έλληνες Ευρωβουλευτές που Ψήφισαν Κρυφά Μεταλλαγμένα!

by admin
13 ώρες ago
Το πρόγραμμα της “Εθνεγερσία” καταρτίστηκε με γνώμονα την επιβίωση του ελληνικού λαού και της Ελλάδας.
Slider

Το πρόγραμμα της “Εθνεγερσία” καταρτίστηκε με γνώμονα την επιβίωση του ελληνικού λαού και της Ελλάδας.

by admin
23 ώρες ago
Next Post
ΜΟΡΦΟΥ: ΘΑ ΣΤΕΝΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ! Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΘΑ… Δείτε το βίντεο

ΜΟΡΦΟΥ: ΘΑ ΣΤΕΝΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ! Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΘΑ... Δείτε το βίντεο

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ …

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr