• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Διαδηλωτές έσπασαν την πόρτα της αμερικανικής πρεσβείας στον Λίβανο! – Φλέγεται η Μέση Ανατολή (φωτό, βίντεο)

9 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Σε «καζάνι που βράζει» έχει μετατραπεί η Μέση Ανατολή μετά την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόνανλτ Τραμπ, ν΄ αναγνωρίσει ως επίσημη πρωτεύουσα του Ισραήλ την Ιερουσαλήμ και να προχωρήσει στην μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίβ εντός 6 μηνών.

Το πρωί της Κυριακής ξέσπασαν επεισόδια έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λίβανο

κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας υποστηρικτών των Παλαιστινίων που αντιτίθενται σ’ αυτήν την κίνηση των ΗΠΑ.

Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο RT ομάδες υποστηρικτών των Παλαιστινίων έσπασαν την πύλη της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Βηρυτό.

Οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα προς το κτίριο στη Βηρυτό με τις λιβανέζικες αρχές να απαντούν με χρήση χημικών και «κανόνια νερού».

Το Σάββατο η Φάταχ του προέδρου Μαχμούντ Αμπάς κάλεσε τους Παλαιστίνιους να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους κατά της απόφασης των ΗΠΑ να αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Σε μια ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα αργά χθες Σάββατο το βράδυ έπειτα από τρεις ημέρες βίαιων επεισοδίων στη διάρκεια των οποίων τέσσερις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν, η Φάταχ ζητεί «να συνεχιστεί η σύγκρουση και να επεκταθεί σε όλα τα σημεία που είναι παρών ο ισραηλινός στρατός».

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της Ουάσιγκτον, ο Αμπάς αποφάσισε να μην συναντηθεί με τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Μάικ Πενς όταν αυτός επισκεφθεί το Ισραήλ και τη Δυτική Όχθη στα μέσα Δεκεμβρίου, όπως δήλωσε ο σύμβουλός του Μάζντι αλ Χαλίντι.

Στο μεταξύ οι υπουργοί Εξωτερικών του Αραβικού Συνδέσμου, που συνεδρίασαν χθες στο Κάιρο, κάλεσαν τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να ανακαλέσει την απόφασή του.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν νωρίς σήμερα το πρωί οι Άραβες υπουργοί εκτιμούν ότι οι ΗΠΑ «χάνουν τον ρόλο τους του μεσολαβητή και του ανάδοχου στη διαδικασία ειρήνευσης» μεταξύ Ισραηλινών και Αράβων και ζητούν «να ανακαλέσουν την απόφασή τους για την Ιερουσαλήμ».

Χθες Παλαιστίνιοι βγήκαν ξανά στους δρόμους στην Ανατολική Ιερουσαλήμ και την κατεχόμενη Δυτική όχθη, όπως και στη Λωρίδα της Γάζας. Έριξαν πέτρες εναντίον των Ισραηλινών στρατιωτών, οι οποίοι απάντησαν με πλαστικές ή πραγματικές σφαίρες και δακρυγόνα, σύμφωνα με τον στρατό. Στην Ανατολική Ιερουσαλήμ η αστυνομία διέλυσε τους διαδηλωτές με βομβίδες κρότου.

Σύμφωνα με την Ερυθρά Ημισέληνο, 171 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν στη Δυτική Όχθη και 60 στη Λωρίδα της Γάζας χθες. Επιπλέον δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στα επεισόδια της Παρασκευής και ακόμη δύο στις αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσε το Ισραήλ εναντίον της Λωρίδας της Γάζας, σε απάντηση για τις ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν από τον παλαιστινιακό θύλακα.

Ανώτερος αξιωματικός του ισραηλινού στρατού, ο στρατηγός Γιόαβ Μορντεχάι, προειδοποίησε χθες ότι αν συνεχιστούν οι εκτοξεύσεις ρουκετών από την Γάζα, το Ισραήλ θα απαντήσει με «επώδυνο» τρόπο.

Σε ένδειξη υποστήριξης προς τους Παλαιστίνιους δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σε διάφορες χώρες: Συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη, το Κουβέιτ και το Παρίσι.

إطلاق قنابل الغاز المسيل للدموع والمياه العادمة على المحتجين أمام مقر السفارة الأمريكية في بيروت. pic.twitter.com/u2GsHmeA3g

— Abu Youssef (@AbuYous66822348) December 10, 2017

Tear gas and small clashes outside US embassy in Beirut as protesters throw rocks at police following Trump’s Jerusalem decision. Several young men being carried out. pic.twitter.com/KmzSghJ7BL

— Louisa Loveluck (@leloveluck) December 10, 2017

Islamic groups hold protest outside US embassy in Beirut – they denounce Arab leaders for lack of action; support the intifada & call on PA to declare peace process dead pic.twitter.com/EfheLYx8YX

— Zeina Khodr (@ZeinakhodrAljaz) December 10, 2017

الأمن اللبناني يقمع مظاهرة في محيط السفارة الأمريكية ببيرت تنديدا بقرار ترامب الاعتراف بالقدس المحتلة عاصمة للكيان #القدس_عاصمة_فلسطين#بيروت#عربي21تصوير الزميل عامر معروف pic.twitter.com/DxfPE0bLEH

— Izzadeen Ahmad (@IzzadeenAhmad) December 10, 2017

#VideoMarch in front of the US embassy in #Beirut, rejecting the recognition of Trump occupied Jerusalem as the capital of the Israeli occupation#JerusalemIsTheCapitalofPalestine #TuerkiyeKuduesİcinAyakta pic.twitter.com/8tBkof1wZr

— Izzadeen Ahmad (@IzzadeenAhmad) December 10, 2017

pronews.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Η Ρωσία ετοιμάζει κάτι τρομακτικό μετά τα πλήγματα στη Μόσχα
Slider

Η Ρωσία ετοιμάζει κάτι τρομακτικό μετά τα πλήγματα στη Μόσχα

by admin
2 λεπτά ago
Μακ Γκρέγκορ: Ο Τραμπ Βρίσκεται στα Πρόθυρα της Εξόντωσης; – Προειδοποιεί ότι Τραμπ Κινδυνεύει με Δολοφονία & Τεκτονική Μετατόπιση της Εξουσίας
Slider

Μακ Γκρέγκορ: Ο Τραμπ Βρίσκεται στα Πρόθυρα της Εξόντωσης; – Προειδοποιεί ότι Τραμπ Κινδυνεύει με Δολοφονία & Τεκτονική Μετατόπιση της Εξουσίας

by admin
7 ώρες ago
ΝΤΟΥΓΚΙΝ: Στην Ρωσία Δρα 6η Φάλαγγα Προδοσίας. Πρέπει να Παραδεχτούμε την Ασθένεια & να Αρχίσουμε την Θεραπεία
Slider

ΝΤΟΥΓΚΙΝ: Στην Ρωσία Δρα 6η Φάλαγγα Προδοσίας. Πρέπει να Παραδεχτούμε την Ασθένεια & να Αρχίσουμε την Θεραπεία

by admin
8 ώρες ago
Βιολογικά Εργαστήρια, Δείγματα DNA & Τεχνητή Νοημοσύνη: Γιατί η Μόσχα Κρούει τον Κώδωνα του Κινδύνου
Slider

Βιολογικά Εργαστήρια, Δείγματα DNA & Τεχνητή Νοημοσύνη: Γιατί η Μόσχα Κρούει τον Κώδωνα του Κινδύνου

by admin
12 ώρες ago
Next Post
“Προσοχή το πρόβλημά μας με τα Σκόπια δεν είναι μόνο το όνομα”!

“Προσοχή το πρόβλημά μας με τα Σκόπια δεν είναι μόνο το όνομα”!

264 πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων παιδιά, έφτασαν στην Κρήτη … Έχουν μισθωθεί σπίτια για να μείνουν

264 πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων παιδιά, έφτασαν στην Κρήτη ... Έχουν μισθωθεί σπίτια για να μείνουν

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr