Το τέλος της Ελλάδας και των Ελλήνων έρχεται και θέλουν να είναι φρικτό, γιατί έτσι αποφάσισαν οι παγκοσμιοποιητές και εκτελούν οι εντός της Ελλάδας υπηρέτες τους το σατανικό τους σχέδιο.
Το αίμα των ηρώων αγωνιστών του 1821, που χύθηκε στο όνομα της ελευθερίας και του Χριστού της πίστης της αγίας, κοχλάζει μέσα στην ευλογημένη γη που τους δέχτηκε!
Παρακολουθούμε καθημερινά να εξελίσσεται η τραγωδία του λαθροεποικισμού, από εξαγριωμένους, ασεβείς ισλαμολαθροεισβολείς που απαιτούν την πατρίδα μας. Άμεση προτεραιότητα η αφύπνιση και η ενεργοποίηση μηχανισμών υπεράσπισης του πατρίου εδάφους.
Αν δεν αφυπνιστούμε και οργανωθούμε μεταξύ μας σε επίπεδο γειτονιάς στις πόλεις και στα χωριά, ώστε να μπορούμε να αμυνθούμε και να αποκρούσουμε τους λαθροεισβολείς, θα μας σφάξουν την ώρα του ύπνου!
Η Κυβέρνηση των “Ελλήνων”, σίγουρα δεν ακούει και δεν πρέπει να έχουμε καμία εμπιστοσύνη σε κανέναν πολιτικάντη από αυτούς.
Μόνο εμείς οι απλοί πολίτες μπορούμε να ανατρέψουμε τα σχέδια τους και να επαναφέρουμε την εθνική μας ανεξαρτησία.
Μόνο εμείς οι πολίτες αγαπάμε την Ελλάδα και τους Έλληνες και μόνο σε εμάς ελπίζει η Πατρίδα!
Με κάθε μέσο αντιδράμε στα σχέδια τους και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τα υγιή πατριωτικά στοιχεία που αγωνίζονται για την ελευθερία!
Οφείλουμε στην πατρίδα και τη ζωή μας ακόμη! Τα φλογερά και γεμάτα πατριωτισμό λόγια του Ρήγα Φεραίου ας δονήσουν ακόμη μια φορά την ψυχή μας: «Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή»!
Η ζωή μας επεφύλαξε την υπέρτατη τιμή, να είμαστε και εμείς που θα αγωνιστούμε, να πολεμήσουμε και να πεθάνουμε αν χρειαστεί για την υπέρτατη ιδέα. Ας φανούμε αντάξιοι των ηρώων μας, αντάξιοι της εθνικής μας κληρονομιάς μας!
Μιχαήλ Καϊκουνίδης, τ. υποψήφιος Ευρωβουλευτής, μέλος Κεντρικής Επιτροπής Παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.








