• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΘΝΙΚΑ

Ενα άρθρο που πρέπει να διαβάσει κάθε Ελληνας – Ποιος συντηρεί την Πέμπτη Φάλαγγα στη Θράκη;

8 έτη ago
in ΕΘΝΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Του Κώστα Καραΐσκου από την Ρήξη φ. 144

Μία τεράστια προσβολή δέχθηκε η τοπική ελληνική κοινωνία στις 9/5/2018 στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αν. Μακεδονίας – Θράκης: Οι δέκα μουσουλμάνοι σύμβουλοι των δύο μεγάλων παρατάξεων απουσίασαν (για δεύτερη φορά!) επιδεικτικά από τη συνεδρίαση και απέφυγαν πάλι να τοποθετηθούν επί του ψηφίσματος υπέρ των δύο στρατιωτικών μας που κρατούνται στην Τουρκία!

Αδιανόητο κι όμως αληθινό: για ένα θέμα τόσο απλό και αυτονόητο (για το οποίο ήδη δύο τουλάχιστον από τους μουσουλμάνους βουλευτές μας έχουν, προς τιμήν τους, τοποθετηθεί σωστά) δεν τόλμησαν να πουν έστω μια κουβέντα από ανθρωπιστική σκοπιά! Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι κύριοι που φοβήθηκαν ότι, αν διατυπώσουν μιαν ευχή για την απελευθέρωση των ομήρων, θα θιγόταν κάποιος; Είναι οι Κατραντζή Μουσταφά, Ιμπράμ Αχμέτ, Χουσέ Μουσταφά Ισμαήλ, Χατζηγκενέ Ιρφάν, Μουσταφά Μετίν, Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά, Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ (παράταξη Μέτιου – ΝΔ), Κοτζά Μουμίν Ριτβάν, Μεχμέτ Ουστά Χουσεΐν (παράταξη Καραλίδη-ΠαΣοΚ) και Μουμίν Οντέρ (ανεξαρτητοποιημένος). Όλοι λοιπόν αυτοί οι «Έλληνες μουσουλμάνοι» –εκτός ίσως κάποιου δικαιολογημένα απόντος– τι δηλώνουν με την άθλια στάση τους; Ότι είναι έτοιμοι να πουλήσουν τον τόπο μ’ ένα νεύμα του Τούρκου προξένου; Κι επειδή δεν είμαστε από άλλον πλανήτη, ας δούμε λίγα από όσα έχει καταγράψει η μοναδική στο είδος της ιστοσελίδα tourkikanea.gr σχετικά με την πολιτική πρακτική των πιο προβεβλημένων εξ αυτών.
Ο αντιπεριφερειάρχης Μουσταφά Κατραντζή είναι γραμματέας στην ΠΕΚΕΜ, στον φορέα που έστησε το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής για τον συστηματικό εκτουρκισμό στον χώρο του πολιτισμού και της εκπαίδευσης και η οποία είναι πάντα παρούσα για συκοφαντίες κατά της Ελλάδος στα διεθνή φόρουμ ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Και, βεβαίως, στα χρόνια που ο Μ.Κ. ήταν πρόεδρος στον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας, η λειτουργία των παράνομων νηπιαγωγείων από τον σύλλογο πήγαινε σύννεφο.
Ο Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά είχε φωτογραφηθεί πριν έναν χρόνο να κάνει το σήμα των Γκρίζων Λύκων. Όταν κλήθηκε να το δικαιολογήσει, μίλησε για «ειρωνία» και «αστείο». Εφόσον όμως στο διαδικτυακό προφίλ του ανεβάζει φωτογραφίες του με τον Μπαχτσελί (!) και φράσεις του ιστορικού ηγέτη των Γκρίζων Λύκων Αρπασλάν Τουρκές, αυτό μάλλον δείχνει πως αστείοι είναι όσοι τον πιστεύουν.
Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Οντέρ Μουμίν, ως νέος σχετικά πολιτικός, ακολουθεί προσεκτικά κάθε προξενική γραμμή και εκδήλωση, μιλά πάντα για την τουρκική μειονότητα, παρεμβαίνει συχνά όπου χρειάζεται τον λόγο του η Άγκυρα και ταυτοχρόνως φιγουράρει ως πολύφερνος υποψήφιος βουλευτής της …ΝΔ!
Ο Χατζηγκενέ Ιρφάν, αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης, μετέχει από χρόνια στα κοινά, πάνω στη γνωστή γραμμή. Μία τουλάχιστον φορά, τον Δεκέμβριο του 2012, συνόδευσε τον τότε βουλευτή (ΠαΣοΚ) Αχμέτ Χατζηοσμάν στην Προύσσα, όπου όλοι ευτυχείς φωτογραφήθηκαν κάτω από τη σημαία της «Ανεξάρτητης Δ. Θράκης» και τα πορτραίτα του θανόντος φασίστα Σαδίκ.
Δεν χρειάζονται μάλλον περισσότερα παραδείγματα. Η ευθύνη ανήκει στο λεγόμενο πολιτικό σύστημα της πατρίδας μας, το οποίο οφείλει επιτέλους να επανακαθορίσει τους όρους του παιχνιδιού στη Θράκη. Από χρόνια επισημαίνουμε ότι κάθε πολιτευτής πρέπει να ξεκαθαρίζει προεκλογικά και με τρόπο δεσμευτικό ότι θα υπηρετεί την κοινή μας πατρίδα, τη χώρα όπου ζούμε και τις κοινές ανθρώπινες αξίες, διαφορετικά δεν θα έχει θέση σε κανένα ψηφοδέλτιο. Ιδίως ΠαΣοΚ και Νέα Δημοκρατία δεν μπορούν να συνεχίζουν να παριστάνουν τους απατημένους συζύγους που πέφτουν από τα σύννεφα, όταν όλη η κοινωνία γνωρίζει τα ελαφρά ήθη της εκάστοτε συμβίας τους. Η Τουρκία δεν θέλει να ακουστεί ειδικά από τη Θράκη μια ενιαία φωνή υπέρ των ελληνικών δικαίων σε οποιοδήποτε θέμα, είναι σαφές. Στην πολιτική εκπροσώπηση της μειονοτικής κοινωνίας βρίσκει ευήκοα ώτα κι αυτό –για άλλη μια φορά– ξεκαθάρισε. Όσον δε αφορά εμάς, που βρισκόμαστε ίσως στο παρά πέντε μιας σύγκρουσης με την εχθρική, πειρατική γείτονα, τα χάδια στην Πέμπτη Φάλαγγα δεν μπορούμε παρά να τα αντιμετωπίσουμε ως εγκληματική ενέργεια.

ardin-rixi.gr

Tags: slide8
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Πώς Ελλάδα και Κύπρος κινδυνεύουν να στοχοποιηθούν από το Ιράν
Slider

Πώς Ελλάδα και Κύπρος κινδυνεύουν να στοχοποιηθούν από το Ιράν

by admin
1 εβδομάδα ago
Η Χαμάς ετοίμαζε για πρώτη φορά μαζικό τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνικό έδαφος! Πόσοι άλλοι κρύβονται εδώ;
Slider

Η Χαμάς ετοίμαζε για πρώτη φορά μαζικό τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνικό έδαφος! Πόσοι άλλοι κρύβονται εδώ;

by admin
2 εβδομάδες ago
Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Π.Χέγκσεθ: «Πότε θα κάνει κάτι η Ελλάδα για να αποτρέψει την είσοδο παράνομων μεταναστών;»
Slider

Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Π.Χέγκσεθ: «Πότε θα κάνει κάτι η Ελλάδα για να αποτρέψει την είσοδο παράνομων μεταναστών;»

by admin
2 εβδομάδες ago
Στρατηγός Ταμουρίδης: «Έργα και ημέρες» του «Σουλτάνου» Ερντογάν!
Slider

Στρατηγός Ταμουρίδης: «Έργα και ημέρες» του «Σουλτάνου» Ερντογάν!

by admin
2 εβδομάδες ago
Next Post
Σεισμός στην Ευρώπη: Διάλυση της Ευρωζώνης βλέπει ο Sentix – Απειλούν την Ιταλία οι διεθνείς οίκοι

Σεισμός στην Ευρώπη: Διάλυση της Ευρωζώνης βλέπει ο Sentix – Απειλούν την Ιταλία οι διεθνείς οίκοι

Kokpit.Aero: H Αμερικανική Διοίκηση ψάχνει φόρμουλα για την παράδοση των τουρκικών F-35A

Kokpit.Aero: H Αμερικανική Διοίκηση ψάχνει φόρμουλα για την παράδοση των τουρκικών F-35A

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr