• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Η ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΛΑΣΤΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ A

9 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
0
Η ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΛΑΣΤΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ A
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

[email protected]

www.apostoloupanos.gr

Προ λίγων ημερών στην Αθήνα η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής σε συνεργασία με τη Europol εξάρθρωσε πολυμελές δίκτυο πλαστογράφων διαβατηρίων – διακινητών, που διοχέτευαν αυτά τα διαβατήρια έναντι αδράς αμοιβής για να εισέλθουν στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της ΕΕ. Ο κωδικός αριθμός της επιχείρησης ήταν “Ερμής”. Ως εγκέφαλος της επιχείρησης φέρεται ένας υπήκοος του Μπαγκλαντές και ω του θαύματος, έχει στην ιδιοκτησία του εμπορικά καταστήματα στην οδό Γερανίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτά τα πλαστογραφημένα διαβατήρια τα έστελναν με courier σε αλλοδαπούς σε όλο τον κόσμο με προορισμό κυρίως την Ελλάδα. Οι Αστυνομικές Αρχές εκτιμούν ότι μέσα σε ένα έτος έφυγαν από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” τουλάχιστον πεντακόσια (500) πακέτα με πλαστογραφημένα διαβατήρια.

Όταν οι πηγές μας επαληθεύονται στο ακέραιο.

Έχοντας αυτή την πληροφορία από αξιόπιστη πηγή μας, πολλές φορές κατά το παρελθόν σε άρθρα μου στην Ελεύθερη Ώρα – τα οποία δημοσιεύτηκαν σε πολλά σάιτ στο διαδίκτυο – επισημαίναμε αυτήν την εγκληματική δραστηριότητα εις βάρος της Πατρίδος μας, που σκοπό είχε την ισλαμοποίησή της.

Παρακάτω θα σας επισημάνω κάποιες από τις αναφορές μας, αισθανόμενοι δικαιωμένοι για άλλη μια φορά…

Η Ελλάδα είναι έρμαιο των Διεθνών εξελίξεων.

Με τον παραπάνω τίτλο δημοσιεύθηκε το άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα της Παρασκευής 4 Νοεμβρίου 2016, όπου μεταξύ των άλλων ανέφερα:

“Όπως επίσης, θα πρέπει να μας απαντήσουν στην καταγγελία που μας έκανε αξιόπιστη πηγή μας:

Υπάρχουν επιτήδειοι – διάφοροι περίεργοι που συνεργάζονται με ΜΚΟ στη Χίο και τη Μυτιλήνη εκδίδοντας Συριακά διαβατήρια τα οποία πωλούν σε Αφγανούς, Μαροκινούς, Πακιστανούς, Αλγερινούς κ.α. έναντι αδράς τιμής προκειμένου να χαρακτηρισθούν ως πρόσφυγες από εμπόλεμη ζώνη;

Γιατί, αν συμβαίνει αυτό ποιος μπορεί να μας εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχουν μεταξύ τους τζιχαντιστές που θα ταχθούν στο πλευρό του εχθρού την ώρα της πολεμικής επιχείρησης;

Ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί ότι οι Χιώτες και οι Μυτιληνιοί μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι;

Ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί ότι η Ελλάδα μπορεί να ησυχάζει;”.

Γκριζάρουν το Αιγαίο ΗΠΑ και Γερμανία.

Με τον παραπάνω τίτλο δημοσιεύθηκε το άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής 6 Νοεμβρίου 2016, όπου μεταξύ των άλλων ανέφερα:

“Άλλωστε, υπάρχει η πίεση της Καγκελαρίου Μέρκελ προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό για να μην μετακινηθεί ο υπεράριθμος πληθυσμός λαθροεισβολέων από τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου μας προς το εσωτερικό της Ηπειρωτικής Ελλάδος. Αυτό από μόνο του βρωμάει!! Όταν όλοι αυτοί, φθάνουν τον πληθυσμό των Ελλήνων σ΄ αυτά τα νησιά.

Γνωρίζοντας επίσης, ότι στα βόρεια σύνορά μας έχουν δημιουργηθεί Hot Spots που “φιλοξενούν” χιλιάδες “πρόσφυγες – μετανάστες” και οι οποίοι όταν φθάσει η ώρα θα δημιουργήσουν μια χαώδη κατάσταση.

Από εκεί και μετά οι πληροφορίες μας, κάνουν λόγο για διαίρεση της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, σε μικρές περιοχές δράσης. Όπου θα υπάρχει έλεγχος από υποσταθμούς διοίκησης. Αυτοί οι πυρήνες έχουν εφοδιασθεί με πλαστά Συριακά διαβατήρια καθώς και με ταυτότητες δημοσιογράφων – ανταποκριτών ξένων πρακτορείων ειδήσεων. Καθώς και τηλεοπτικών σταθμών, προκειμένου όταν θα δημιουργηθεί η ανωμαλία, αυτοί να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι σε όλη τη χώρα. Επιπρόσθετη αναγνώριση μεταξύ τους θα είναι συγκεκριμένο αντικείμενο στα χέρια τους.

Επιπλέον, ο πληροφοριοδότης μας, μας είπε ότι όλα αυτά γίνονται με τη διάθεση μεγάλων χρηματικών ποσών σε ευρώ και δολάρια που διακινούν εγκέφαλοι αυτών των επιχειρήσεων. Αυτοί έχουν αναλάβει και την εκπαίδευση των νέων στρατολογημένων μελών. Στις διαβιβάσεις, στην ψυχολογική ανάκριση, στην κωδικοποίηση μηνυμάτων. Που μένουν σε νοικιασμένα διαμερίσματα”.

Η “κουτσή χήνα” των ΗΠΑ φέρνει μήνυμα Τραμπ.

Με τον παραπάνω τίτλο δημοσιεύθηκε το άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα της Τρίτης 15 Νοεμβρίου 2016, όπου μεταξύ των άλλων ανέφερα:

“Πόσες φορές δεν έχω γράψει ότι χιλιάδες λαθραίοι που έφυγαν από τον καταυλισμό της Ειδομένης, έχουν “φωλιάσει” στα ορεινά συγκροτήματα της Ανατολικής και Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και της Ηπείρου; Τους οποίους εντοπίζουν αστυνομικοί περίπολοι, από τη στιγμή που στις εκεί αστυνομικές διευθύνσεις έχει σημάνει γενικός συναγερμός!!

Πόσες φορές δεν έχω γράψει ότι στα νησιά μας περνούν με πλαστά συριακά διαβατήρια “πρόσφυγες – μετανάστες” και ουδείς γνωρίζει εάν σε αυτούς υπάρχουν τζιχαντιστές; Από τη στιγμή που προσωπικά το θεωρούσα και το θεωρώ δεδομένο και γι΄ αυτό ανέφερα στα κείμενά μου ότι δημιουργούνται θύλακες τζιχαντιστών, προκειμένου να “χρησιμεύσουν” όταν φθάσει η κατάλληλη ώρα δράσης τους. Από εκείνους που σχεδιάζουν τη δημιουργία μιας ανωμαλίας στην Πατρίδα μας.

Και η επιβεβαίωση έρχεται – και σε αυτό το θέμα – από τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, προχθές σε συνέντευξή του. Ο οποίος είπε συγκεκριμένα: “μέσα στα κύματα προσφύγων που έχουν μπει στη χώρα μας, καταφέραμε να εξαρθρώσουμε 2 κυκλώματα τζιχαντιστών και η κυβέρνηση είναι συνέχεια πάνω στο θέμα αυτό”.

Δεν νομίζετε, ότι είναι η απόλυτη επιβεβαίωση;”.

Αυτά για την ώρα, από κάποιους που σέβονται το αναγνωστικό τους κοινό και δεν μασούν τα λόγια τους.

Γι΄ αυτό σύντομα, επανέρχομαι…

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Αποστόλου Από τη Μόρια στο Μπέλφαστ: Πώς η αθρόα λαθρομετανάστευση άλλαξε την Ελλάδα και αφύπνισε την Ευρώπη…
Slider

Αποστόλου Από τη Μόρια στο Μπέλφαστ: Πώς η αθρόα λαθρομετανάστευση άλλαξε την Ελλάδα και αφύπνισε την Ευρώπη…

by admin
8 ώρες ago
ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΚ για Μητσοτάκη τον αποτελείωσε ο μέγας Εφοπλιστής
Slider

ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΚ για Μητσοτάκη τον αποτελείωσε ο μέγας Εφοπλιστής

by admin
9 ώρες ago
Άρης Τάτσης Δικηγόρος. Ενδοοικογενειακή βία: τσακίστε τη woke προπαγάνδα
Slider

Άρης Τάτσης Δικηγόρος. Ενδοοικογενειακή βία: τσακίστε τη woke προπαγάνδα

by admin
10 ώρες ago
«ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ…»! Μήνυμα Μπόμπα από την Ειρήνη Μαρούπα! Άγριες Τάπες!
Slider

«ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ…»! Μήνυμα Μπόμπα από την Ειρήνη Μαρούπα! Άγριες Τάπες!

by admin
19 ώρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

«Πυρηνικό ολοκαύτωμα προ των πυλών: “Το Ιράν έχει ήδη τη βόμβα – οι τρελοί παίζουν με τη φωτιά”» Ο Άνταμς προειδοποιεί!

«Πυρηνικό ολοκαύτωμα προ των πυλών: “Το Ιράν έχει ήδη τη βόμβα – οι τρελοί παίζουν με τη φωτιά”» Ο Άνταμς προειδοποιεί!

2 ημέρες ago
Παναγόπουλος Αλέξιος: Το «American Dream» ως αλλοίωση της εθνικής υπόστασης ενός Έθνους.

Παναγόπουλος Αλέξιος: Το «American Dream» ως αλλοίωση της εθνικής υπόστασης ενός Έθνους.

5 ημέρες ago
Μοναστηράκι: 20χρονο κορίτσι πήδηξε από τον 6ο όροφο

Μοναστηράκι: 20χρονο κορίτσι πήδηξε από τον 6ο όροφο

5 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”

    Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”

    26 shares
    Share 10 Tweet 7
  • Voice to skull «Φωνή στο Κρανίο». Η τεχνολογία που εξηγεί τις μπαλκονίτιδες;

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Το βρώμικο αναψυκτικό που σας σκοτώνει – 70 γραμμάρια ζάχαρη ανά μερίδα, “ισοδύναμο με 19 ντόνατς”

    20 shares
    Share 8 Tweet 5
  • «ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ…»! Μήνυμα Μπόμπα από την Ειρήνη Μαρούπα! Άγριες Τάπες!

    17 shares
    Share 7 Tweet 4
  • Εκτός από τους αεροψεκασμούς, σύννεφα, ίσως και σκόνη απο τα βουνά μας!!!

    17 shares
    Share 7 Tweet 4

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr