• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 31 Μαΐου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Η Ηamas μας διέταξε να πατήσουμε τα κεφάλια τους και να τους τα κόψουμε…Όποιος φέρει όμηρο παίρνει ένα διαμέρισμα και 10.000 $

3 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
Η Ηamas μας διέταξε να πατήσουμε τα κεφάλια τους και να τους τα κόψουμε…Όποιος φέρει όμηρο παίρνει ένα διαμέρισμα και 10.000 $
37
SHARES
1.9k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

-Υπήρχε ένα σώμα πεσμένο στο πάτωμα, την πυροβόλησα. Ο διοικητής μου φώναξε γιατί σπαταλάω σφαίρες στο σώμα της

Ακόμη και η λέξη Ολοκαύτωμα ίσως να μην χωράει τις θηριωδίες των Ναζί της Hamas.

Ο IDF έστειλε στους δημοσιογράφους video που δείχνει έναν τρομοκράτη της Ηamas που συμμετείχε στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου στο νότιο Ισραήλ να παραδέχεται, στη διάρκεια ανάκρισης, ότι είχε διαταγεί να εκτελέσει φρικαλεότητες.

Στη διάρκεια της ανάκρισης (στο video το πρόσωπο του τρομοκράτη είναι ελαφρώς θολό), λέει ότι οι ένοπλοι έλαβαν οδηγίες για να σκοτώσουν όλους όσους συναντήσουν συμπεριλαμβανομένου του αποκεφαλισμού των θυμάτων και της αποκοπής των ποδιών τους.

Λέει επίσης ότι τους δόθηκε η άδεια να βιάσουν το πτώμα ενός κοριτσιού.

-Πυροβόλησα το σώμα της. Όποιος φέρει όμηρο παίρνει ένα διαμέρισμα και 10.000 $!

-Η Ηamas μας διέταξε να πατήσουμε τα κεφάλια τους και να τους τα κόψουμε…

Ο τρομοκράτης καταγράφηκε κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης στο Kibbutz Alumim, σύμφωνα με τον IDF.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, η τοπική ομάδα ασφαλείας του Kibbutz κατάφερε να αποκρούσει τους τρομοκράτες, αν και είχαν ήδη καταφέρει να διεισδύσουν σε ένα μέρος του Kibbutz όπου ζούσαν αλλοδαποί εργαζόμενοι, σκοτώνοντας 16 υπήκοους της Ταϊλάνδης και του Νεπάλ εκεί και απήγαγαν οκτώ άλλους στη Γάζα.

Οι IDF, Shin Bet και η Ισραηλινή Αστυνομία αφού έδειξαν στους ξένους ρεπόρτερ μια ειδική ταινία διάρκειας 40 λεπτών που περιελάμβανε τις θηριωδίες των τρομοκρατών της Ηamas, αποκάλυψαν αποσπάσματα από έρευνες που διεξήχθησαν με τρομοκράτες που συμμετείχαν στη σφαγή.

Η Shin Bet και η αστυνομία δημοσίευσαν ένα video με έξι τρομοκράτες της Χαμάς από τη δύναμη Nohva, οι οποίοι συμμετείχαν στη σφαγή στους οικισμούς Otaf.

Στις έρευνες, οι τρομοκράτες περιέγραψαν τις θηριωδίες που διέπραξαν την ημέρα της σφαγής: «Το σκυλί της βγήκε, το πυροβόλησα»·

«Βγάλαμε μια 15χρονη, βγάλαμε μια selfie μαζί της»

-Υπήρχε ένα σώμα πεσμένο στο πάτωμα, την πυροβόλησα. Ο διοικητής μου φώναξε γιατί σπαταλάω σφαίρες στο σώμα της”. «Τελειώσαμε, μετά κάψαμε δύο σπίτια».

Ένας από τους τρομοκράτες συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση στο Kibbutz Alumim και συνελήφθη από τις δυνάμεις ασφαλείας. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, αποκάλυψε στους ανακριτές τη συγκατάθεση που έλαβαν οι τρομοκράτες, συμπεριλαμβανομένης της θρησκευτικής νομικής καθοδήγησης, για να διαπράξουν τις φρικαλεότητες.

«Το σχέδιο ήταν να πηγαίνω από σπίτι σε σπίτι, από δωμάτιο σε δωμάτιο, να πετάω χειροβομβίδες και να σκοτώνω όλους εκεί, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών», είπε στην έρευνά του. «Η Hamas μας διέταξε να κάνουμε τα εξής: να τους πατήσουμε τα κεφάλια και να τους τα κόψουμε, να τους κόψουμε τα πόδια».

[ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO]

      

Στο μεταξύ δύο εβδομάδες μετά την επίθεση της Hamas στο Ισραήλ, το Ισραηλινό Εθνικό Κέντρο Ιαδικής Ιατρικής αγωνίζεται με πρωτοφανείς προκλήσεις στον εντοπισμό των θυμάτων-σύμφωνα με το ΥΠΕΞ του Ισραήλ.

Το Ισραηλινό Εθνικό Κέντρο Ιατροδικαστικής Ιατρικής του Υπουργείου Υγείας λειτουργεί ακούραστα τις τελευταίες δύο εβδομάδες, καθώς οι ειδικοί της αντιμετωπίζουν τους συντριπτικούς αριθμούς, τη σκληρότητα και τη βιαιότητα των συμβάντων  που προκύπτουν από την επίθεση των τρομοκρατών της Ηamas από τη λωρίδα της Γάζας.

Από την έναρξη των εχθροπραξιών, το κέντρο έχει ταυτοποιήσει 870 σώματα, ενώ εκατοντάδες ακόμη παραμένουν εν αναμονή της ταυτοποίησης.

Το πεδίο εφαρμογής αυτού του έργου, απαράμιλλο στην κλίμακα και την πολυπλοκότητά του, έχει ωθήσει τις δυνατότητες του κέντρου στο όριο.  Εκτός από το κανονικό προσωπικό του κέντρου, οι εθελοντές εγκληματολογικοί εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ, τη Νέα Ζηλανδία και την Ελβετία εργάζονται επτά ημέρες την εβδομάδα για να εντοπίσουν τα πάνω από 1.400 θύματα που δολοφονήθηκαν βάναυσα στην επίθεση που η τρομοκρατική οργάνωση της Hamas ξεκίνησε στις πόλεις του Ισραήλ το Σάββατο, το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου.

Εκτός από τον τεράστιο αριθμό απώλειας, η φύση των δολοφονιών έχει αποτελέσει σημαντική πρόκληση για την ταυτοποίηση. Οι τρομοκράτες της Ηamas χρησιμοποίησαν διάφορες φρικιαστικές μεθόδους, όπως η καύση, το μαχαίρωμα, ο ακρωτηριασμός, ο αποκεφαλισμός και άλλα μέσα, καθιστώντας την αναγνώριση εξαιρετικά δύσκολη. Ορισμένα σώματα ήταν τόσο σοβαρά και βίαια  ακρωτηριασμένα που δεν μπορούσαν να ταυτοποιηθούν.

Ο Δρ Hagar Mizrahi, επικεφαλής της ιατρικής διαίρεσης στο Υπουργείο Υγείας, ολοκληρώνει τις δύο πρώτες εβδομάδες του πιο αποθαρρυντικού καθήκοντος του κέντρου από το άνοιγμά του: «Είμαι γιατρός και χειρουργός για πάνω από είκοσι χρόνια, έχω δει δύσκολες σκηνές. Στην επαγγελματική μου ζωή, αντιμετώπισα τους τραυματίες από τρομοκρατικές επιθέσεις, αλλά ποτέ δεν αντιμετώπισα τέτοιες σοβαρές φρίκες όπως έχω συναντήσει από το περιστατικό στις 7 Οκτωβρίου. Η ανθρώπινη ψυχή δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν. Είναι σαφές για μένα ότι εμείς, ως έθνος που επιβίωσε από τις στάχτες των στρατοπέδων εξόντωσης στο Ολοκαύτωμα, θα πετύχουμε να επιβιώσουμε ακόμα και τώρα. Θα θάψουμε τους νεκρούς, θα φροντίσουμε εκείνους που τραυματίστηκαν τόσο διανοητικά όσο και σωματικά, θα κάνουμε ό, τι χρειάζεται επειδή αυτό είναι το μόνο εβραϊκό κράτος “.

Ο Δρ Chen Kugel, διευθυντής του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής, πρόσθεσε: “Δεκάδες εθελοντές από το Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο ήρθαν στο Εθνικό Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών από την Ελβετία, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τη Νέα Ζηλανδία. Είναι παρήγορο να βλέπουμε την κινητοποίηση πολλών εμπειρογνωμόνων για να βοηθήσουν στο εθνικό καθήκον της φροντίδας και του εντοπισμού των θυμάτων στο Εθνικό Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής. Η διαδικασία αναγνώρισης των θυμάτων είναι λυπηρή και πολύ περίπλοκη. Οι ιστορίες είναι ακόμα πιο δύσκολες. Βλέπουμε νέους και ηλικιωμένους, γυναίκες και παιδιά να έχουν πυροβοληθεί σε όλα τα μέρη του σώματός τους, πολλοί σφαγμένοι, άλλοι κάηκαν ζωντανοί, άλλα σώματα αλληλένδετα καθώς είχαν αγκαλιάσει το παιδί τους. Μερικοί από αυτούς έμειναν μόνο στάχτη και μικροσκοπικά θραύσματα. Τα οστά τους. Ποτέ, σε όλη μου την επαγγελματική ζωή, έχω δει τόσο μεγάλη σκληρότητα και αδιανόητο κακό. ”

Ο Δρ Nurit Bobalil, διευθυντής του ιατροδικαστικού εργαστηρίου στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής, περιέγραψε τις προκλήσεις: “Το βιολογικό εργαστήριο στο Εθνικό Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής έχει μέχρι στιγμής λάβει περίπου 900 δείγματα που προέρχονται από σώματα ή τμήματα των σωμάτων, δείγματα από αθώους Ισραηλινούς πολίτες που είναι αδελφοί και αδελφές μας, γονείς και παιδιά, και για τα οποία απαιτείται ταυτοποίηση DNA. Η διαδικασία εργασίας είναι μακρά και πολύπλοκη επειδή το πεδίο εφαρμογής των δειγμάτων και η κατάσταση των σωμάτων, τα οποία χειροτερεύουν μόνο με το χρόνο καθιστά δύσκολο σε ορισμένες περιπτώσεις να αποκτήσουν αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στην εγκληματολογική εργαστηριακή ομάδα στο Εθνικό Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής Ιατρικής προσλαμβάνονται εθελοντές από τον τομέα της κλινικής γενετικής που, σε συνδυασμό με προηγμένες τεχνολογίες, επιτρέπουν την επέκταση των ιδρυμάτων του Ινστιτούτου , και χάρη σε αυτό, το εργαστήριο καταφέρνει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις, χωρίς καθυστέρηση και είναι σε θέση να παράσχει τα δεδομένα προφίλ που θα μεταφερθούν για σύγκριση με τα δείγματα των μελών της οικογένειας. Ποτέ δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να απαντήσουμε σε ένα τέτοιο γεγονός. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι τα ισραηλινά παιδιά θα βρεθούν δεμένα και πυροβολημένα στα κρεβάτια τους, ποτέ δεν φαντάστηκα ότι τα δεμένα και καμμένα σώματα θα έφταναν σε μεγάλες ποσότητες στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής και ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έβλεπα εικόνες από παραβάτες, serial killers, τα τέρατα απολαμβάνουν τον εορτασμό του θανάτου που μας προκάλεσαν ”

Στο πλαίσιο αυτών των τραγικών γεγονότων, το Ισραήλ αντιμετωπίζει επί του παρόντος μια πολύπλευρη πρόκληση ασφαλείας.

kourdistoportocali.com

Tags: slide1
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Εντυπωσιακό Βίντεο από την επίθεση ουκρανικού drone σε ρωσική φρεγάτα στη ναυτική βάση του Νοβοροσίσκ
Slider

Εντυπωσιακό Βίντεο από την επίθεση ουκρανικού drone σε ρωσική φρεγάτα στη ναυτική βάση του Νοβοροσίσκ

by admin
6 ώρες ago
Μήνυμα τρόμου Medvedev σε Ευρώπη: Τέλος ο ήσυχος ύπνος – Πάμε σε πόλεμο, εγκλήματα von der Leyen – Κάτι άλλαξε στη Ρωσία
ΔΙΕΘΝΗ

Μήνυμα τρόμου Medvedev σε Ευρώπη: Τέλος ο ήσυχος ύπνος – Πάμε σε πόλεμο, εγκλήματα von der Leyen – Κάτι άλλαξε στη Ρωσία

by admin
7 ώρες ago
Τι φοβάται ο δισεκατομμυριούχος Thiel και εγκαταλείπει την Αμερική για να ζήσει με την οικογένειά του στην Αργεντινή;
ΔΙΕΘΝΗ

Τι φοβάται ο δισεκατομμυριούχος Thiel και εγκαταλείπει την Αμερική για να ζήσει με την οικογένειά του στην Αργεντινή;

by admin
8 ώρες ago
Ρίχνουν τον Merz Ουκρανία, Zelensky – Εφιαλτικό παρασκήνιο για ανατροπή ή καθαίρεση του Γερμανού καγκελάριου
Slider

Ρίχνουν τον Merz Ουκρανία, Zelensky – Εφιαλτικό παρασκήνιο για ανατροπή ή καθαίρεση του Γερμανού καγκελάριου

by admin
9 ώρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Τσιμπούρια ως βιολογικό όπλο; Πώς ο φόβος για τα μεταλλαγμένα τσιμπούρια προωθεί εμβόλια, αποκρύπτει πραγματικές αιτίες…

Τσιμπούρια ως βιολογικό όπλο; Πώς ο φόβος για τα μεταλλαγμένα τσιμπούρια προωθεί εμβόλια, αποκρύπτει πραγματικές αιτίες…

2 ημέρες ago
Γέρων Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης: Οι Τούρκοι θα χτυπήσουν αυτά τα τρία νησιά…

Γέρων Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης: Οι Τούρκοι θα χτυπήσουν αυτά τα τρία νησιά…

3 ημέρες ago
Η λίστα Τραμπ: Τα Στενά χωρίς διόδια, οι νάρκες έξω, το ουράνιο στα χέρια των ΗΠΑ – Η αινιγματική αναφορά στην Κίνα και το τελεσίγραφο στο Ιράν

Η λίστα Τραμπ: Τα Στενά χωρίς διόδια, οι νάρκες έξω, το ουράνιο στα χέρια των ΗΠΑ – Η αινιγματική αναφορά στην Κίνα και το τελεσίγραφο στο Ιράν

2 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • ΒΙΝΤΕΟ – πάμε σε πρόωρες εκλογές για αιτία που δεν φανταζόμαστε;

    ΒΙΝΤΕΟ – πάμε σε πρόωρες εκλογές για αιτία που δεν φανταζόμαστε;

    37 shares
    Share 15 Tweet 9
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (30/5/2026)

    20 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Ο πόλεμος της Big Pharma κατά της φυσικής ιατρικής – 8 υπερτροφές που σιωπούν γιατί θεραπεύουν, αντί να κερδοσκοπούν

    20 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Δρ. Κ. Βαρδάκας: Μην ρωτάτε για την αψυχολόγητη συμπεριφορά του Τράμπ ρωτήστε για την δαιμονική ακίδα του Covid -19 που πλημμύρισε το μυαλό μας.

    18 shares
    Share 7 Tweet 5
  • Αίσχος! Κινητοποίηση μαμούθ για να συλλάβουν έναν ευλαβή πολύτεκνο ιερέα επειδή δεν μνημονεύει τον Φλωρίνης Ειρηναίο !!!

    20 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr