Ένας νέος χρόνος ξεκίνησε με ελπίδα, όραμα αισιοδοξία για κάτι καλύτερο. Για καλύτερες μέρες τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό και εθνικό επίπεδο.
Όμως η όλη κατάσταση στην ελληνική κοινωνία και φυσικά στην οικονομία μας δεν είναι η καλύτερη, προοπτική δεν δείχνει να υπάρχει, όλα είναι πραγματικά στον αέρα. Επενδύσεις δεν υπάρχουν, ούτε θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον με αυτούς που «υποκυβερνούν» την Πατρίδα μας. Όλα δείχνουν ότι ούτε νέες θέσεις εργασίας θα γεννηθούν και φυσικά καμία ώθηση στην οικονομία δεν θα έρθει …. Καμία άνοδος σε κανέναν τομέα δεν έρχεται με τέτοια φτώχια που επικρατεί, αλλά και την μάστιγα της υπερφορολόγησης που θανατώνει ότι απέμεινε ζωντανό 8 χρόνια κατοχής.
Από την άλλη το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα τηρεί τις εντολές των λεγομένων Δανειστών (*Τοκογλύφων) που θέλουν την ΕΛΛΑΔΑ μας στο περιθώριο της Ευρώπης και της Παγκόσμιας Οικονομίας και το σύνολο του Ελληνικού λαού με την
ταφόπλακα επάνω του. Έτσι βολεύουν τα σχεδία τους για πλήρη υποταγή – πλήρη κατοχή.
Η μόνη ελπίδα είναι να τους σταματήσουμε Εδώ και Τώρα είναι ο Ελληνικός λαός να σηκωθεί ξανά όρθιος και να αντισταθεί. Να ανατρέψει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και μπει εμπόδιο σε μια Ευρώπη που θέλει την Ελλάδα στο περιθώριο.
Αφύπνιση και Ανατροπή μαζικά από την κοινωνία ώστε να αναγεννηθεί το όραμα και η αναπτυξιακή προοπτική χώρα…..
Όλοι μαζί με την ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑΣ μπορούμε να πάρουμε πίσω την Ελλάδα που μας ανήκει. Να απελευθερωθούμε από τα δεσμά των μνημονίων και τις πολιτικές φτωχοποίησης. Να πάρουμε πίσω τον Δημόσιο πλούτο που μας έκλεψαν.
Ήρθε η ώρα του μεγάλου Δημοκρατικού Πατριωτικού Κεντρώου Ξεσηκωμού. Για να περάσει η εξουσία στα χέρια του ίδιου του Κυρίαρχου Ελληνικού λαού!
Ο Γραμματέας του κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας, Δημοσιογράφος Γιάννης Βερώνης.






