• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ισραηλινό τηλεοπτικό κανάλι αποκάλυψε στρατόπεδο εκπαίδευσης της ISIS στα σύνορα του Ισραήλ – Διεθνής σιωπή

9 έτη ago
in ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Το στρατόπεδο του Ισλαμικού Κράτους (στιγμιότυπο από το Channel 2).

Τον περασμένο Νοέμβριο ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, είπε ότι η χώρα του “δεν θα επιτρέψει στο Ισλαμικό Κράτος ή σε άλλα εχθρικά άτομα, κάτω από την κάλυψη του πολέμου στη Συρία, να εγκατασταθούν δίπλα στα σύνορά μας”, αλλά φαίνεται ότι αυτό συνέβη ήδη, στο σημείο που ένα αρκετά μεγάλο στρατόπεδο εκπαίδευσης της

ISIS έχει εγκατασταθεί ακριβώς κατά μήκος των συνόρων με το Ισραήλ στα Υψίπεδα του Γκολάν.

Παρόλο που η Συριακή Αλ Κάιντα υπήρξε από πολύ καιρό στήριγμα στη νότια Συρία κατά μήκος των συνόρων του Ισραήλ, αυτό αποτελεί την πρώτη διαδεδομένη δημόσια αναγνώριση και επιβεβαίωση μιας σημαντικής βάσης της ISIS στην περιοχή του Γκολάν.

Τα Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αυτή την εβδομάδα αναφέρουν τα νέα για το στρατόπεδο αφού τοChannel 2 του Ισραήλ δημοσίευσε μια εκτεταμένη έκθεση με βίντεο και φωτογραφικές αποδείξεις για αυτό που περιγράφεται ως κέντρο εκπαίδευσης και στρατολόγησης που έχει ήδη προσελκύσει εκατοντάδες νέους τρομοκράτες. Το Channel 2 είναι ένα από τα πιο καταξιωμένα κανάλια ειδήσεων του Ισραήλ και λειτουργεί υπό τη “Δεύτερη Αρχή Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου” με άδεια της Κνεσέτ και του Υπουργείου Επικοινωνιών.

Σύμφωνα με τους Times of Israel:

”Το Channel 2 του Ισραήλ είπε ότι οι διοικητές έχουν φτάσει σε ένα θύλακα ελεγχόμενο από το Ισλαμικό Κράτος “κοντά στα σύνορα” με το Ισραήλ. Έχουν δημιουργήσει ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης στο οποίο έχουν στρατολογήσει 300 ντόπιους νέους, δήλωσε το ρεπορτάζ, το οποίο έδειξε υλικό προφανώς του στρατοπέδου και των εκπαιδεύσεων.

Μεταξύ των διοικητών είναι ένας από τους πιο γνωστούς στρατολόγους του Ισλαμικού Κράτους, ο AbuHamam Jazrawi, είπε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.
 
Οι διοικητές διεξάγουν επίσης τώρα εκστρατείες διαδικτυακής προπαγάνδας του Ισλαμικού Κράτους από τη νέα βάση τους, αντί της πρώην έδρας εκστρατείας τους στην Ράκα, την πρώην ντε φάκτο πρωτεύουσα των εξτρεμιστών στη βορειοδυτική Συρία, όπου η μάχη για την εξάλειψή τους εισήλθε σε αυτό που φαίνεται να είναι τελικά στάδια.”

Το στρατόπεδο του Ισλαμικού Κράτους (στιγμιότυπο από το Channel 2).

Η αποκάλυψη του Channel 2 σημειώνει περαιτέρω την παρουσία πολλών ανώτερων διοικητών του Ισλαμικού Κράτους στο στρατόπεδο, γεγονός που υποδηλώνει ότι η τρομοκρατική ομάδα θα μπορούσε να επιχειρήσει να μεταφέρει τα περιουσιακά της στοιχεία στη νότια πλευρά της Συρίας, καθώς φαίνεται να καταρρέει με την έφοδο του SDF, του Συριακού Στρατού, και των Ρωσικών δυνάμεων στο ανατολικό τμήμα της χώρας.

Οι Times of Israel αναγνωρίζουν ένα άλλο συγκλονιστικό γεγονός, το οποίο έχει γίνει από μόνο του έναανοιχτό μυστικό μεταξύ των αξιωματούχων πολιτικής και Ισραηλινής άμυνας: αυτό που αποκαλεί μακροχρόνια σχέση “ζήσε και άσε να πεθάνουν” με την Αλ Κάιντα στην περιοχή. Οι Times of Israel εξηγούν:

”Τόσο ο σχετιζόμενος με την ISIS στρατός Khalid ibn al-Walid, όσο και ο Jabhat Fateh al-Sham, πρώην Μέτωπο Αλ Νούσρα, ο οποίος συνδέεται με την Αλ Κάιντα, έχουν εγκατασταθεί επί πολλά χρόνια στα σύνορα του Ισραήλ.
 
Παρά μια σχετικά μακρόχρονη σχέση “ζήσε και άσε να πεθάνουν” με αυτές τις ομάδες, ο Ισραηλινός Στρατός (IDF) προειδοποίησε για μια πιθανή – μερικοί λένε αναπόφευκτη – σύγκρουση με αυτούς και προετοιμάζεται να ανταποκριθεί στις διασυνοριακές επιθέσεις.”

Το στρατόπεδο του Ισλαμικού Κράτους (στιγμιότυπο από το Channel 2).

Αν και ο Ισραηλινός Στρατός «προειδοποίησε» για κάποια «πιθανή» άμεση δράση εναντίον των πιο διαβόητων τρομοκρατικών ομάδων στον κόσμο, οι οποίες φαίνεται να είναι άνετα τοποθετημένες στο οπτικό πεδίο των Ισραηλινών συνοριακών σταθμών, δεν έχει ποτέ αναλάβει άμεση δράση εναντίον αυτών των ομάδων, αντιθέτως στοχεύει τακτικά τον Συριακό στρατό, πολιτοφυλακές που συνδέονται με το Ιράν και την Χεζμπολάχ με αεροσκάφη. Αυτή είναι μια γενική εικόνα της Ισραηλινής στρατηγικής της αλλαγής καθεστώτος στη Συρία, η οποία έχει οδηγήσει σε μια καλά τεκμηριωμένη ιστορία παροχής βοήθειας στις ομάδες ανταρτών της Αλ Κάιντα.

Μια έρευνα της Wall Street Journal διαπίστωσε ότι αυτή η σχέση περιελάμβανε μεταφορές όπλων, πληρωμές μισθών σε μαχητές κατά του Άσαντ και θεραπεία τραυματισμένων τζιχαντιστών στα Ισραηλινά νοσοκομεία, με το τελευταίο να προωθείται ευρέως σε φωτογραφίες που απεικόνιζαν τον ίδιο τον Νετανιάχου χαιρετώντας τους μαχητές. Όπως είπε κάποτε μιά φορά ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της CIA, Michael Morell απευθείας στο Ισραηλινό κοινό, το ”επικίνδυνο παιχνίδι” του Ισραήλ στη Συρία συνίσταται στο να πέσει στο κρεβάτι με την Αλ Κάιντα για την καταπολέμηση του Σιιτικού Ιράν.

Το Channel 2 News και οι Times of Israel παρουσίασαν επίσης μια εικόνα από ένα προηγούμενο βίντεο ενός μαχητή της ISIS που κρατούσε Ισλαμική σημαία με την Ισραηλινή πλευρά των συνόρων του Γκολάν σε καθαρή θέα.

Τα τελευταία χρόνια, πολλοί σημερινοί και πρώην Ισραηλινοί αξιωματικοί άμυνας έχουν προχωρήσει τόσο πολύ ώστε να λένε ότι η ISIS είναι τελικά προτιμότερη από το Ιράν και τον Άσαντ. Για παράδειγμα, ο πρώην πρεσβευτής του Ισραήλ στις ΗΠΑ, Michael Oren, το 2014 εξέπληξε το κοινό στο Φεστιβάλ Aspen Ideas του Κολοράντο όταν είπε σε σχόλια σχετικά με την ISIS ότι «το μικρότερο κακό είναι οι Σουνίτες πάνω από τους Σιίτες». Ο Oren, ενώ διατυπώνει την Ισραηλινή αμυντική πολιτική, αναγνώρισε πλήρως ότι σκέφτηκε ότι η ISIS ήταν “το μικρότερο κακό”.

Ομοίως, για τον Νετανιάχου και άλλους Ισραηλινούς αξιωματούχους, η κύρια ανησυχία δεν ήταν ποτέ η μαύρη θρησκεία θανάτου που είχε κινηματογραφήσει να ακρωτηριάζει Αμερικανούς και να καίει ανθρώπους ζωντανούς, αλλά η πιθανότητα, με τα λόγια του Χένρι Κίσινγκερ, ”μιας Σιιτικής και υπέρ του Ιράν ζώνης από την Τεχεράνη ως τη Βηρυτό “και την ίδρυση ”μιας Ιρανικής ριζοσπαστικής αυτοκρατορίας”.

Με τα Ισραηλινά μέσα μαζικής ενημέρωσης να αναφέρουν ευρέως την παρουσία του Ισλαμικού Κράτους κατά μήκος των συνόρων του Ισραήλ αναρωτιόμαστε γιατί ένα τέτοιο σαφές και τεκμηριωμένο γεγονός δεν αποτελεί αιτία για μεγαλύτερη οργή. Αν και η έκθεση βόμβα του Channel 2 του Ισραήλ προβλήθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, υπήρξε ηχηρή σιωπή στον διεθνή Τύπο.

Η ISIS κατασκηνώνει κατά μήκος των συνόρων του Ισραήλ, όμως το μόνο που ακούμε συνεχώς είναι η υποτιθέμενη «Ιρανική απειλή» για την ύπαρξη του Ισραήλ.

Πηγή:

http://www.zerohedge.com/news/2017-10-13/israeli-tv-shows-footage-isis-training-camp-israels-border

offtherecord.net.gr

Tags: slide7
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Άνταμς: Η ειρήνη πέθανε – Το Ισραήλ σαμποτάρει τα πάντα, το Ιράν κλείνει τα Στενά, η παγκόσμια κατάρρευση έρχεται
Slider

Άνταμς: Η ειρήνη πέθανε – Το Ισραήλ σαμποτάρει τα πάντα, το Ιράν κλείνει τα Στενά, η παγκόσμια κατάρρευση έρχεται

by admin
3 λεπτά ago
Ο Κόσμος Εκτροχιάζεται… Οι Ουκρανοί Διέσχισαν τον Ρουβίκωνα – Προ των θυρών Ρωσικό Τελεσίγραφο & μετά Χρήση Πυρηνικών
Slider

Ο Κόσμος Εκτροχιάζεται… Οι Ουκρανοί Διέσχισαν τον Ρουβίκωνα – Προ των θυρών Ρωσικό Τελεσίγραφο & μετά Χρήση Πυρηνικών

by admin
4 ώρες ago
Μακ Γκρέγκορ: Ο Τραμπ Βρίσκεται στα Πρόθυρα της Εξόντωσης; – Προειδοποιεί ότι Τραμπ Κινδυνεύει με Δολοφονία & Τεκτονική Μετατόπιση της Εξουσίας
ΔΙΕΘΝΗ

Μακ Γκρέγκορ: Ο Τραμπ Βρίσκεται στα Πρόθυρα της Εξόντωσης; – Προειδοποιεί ότι Τραμπ Κινδυνεύει με Δολοφονία & Τεκτονική Μετατόπιση της Εξουσίας

by admin
4 ώρες ago
ΝΤΟΥΓΚΙΝ: Στην Ρωσία Δρα 6η Φάλαγγα Προδοσίας. Πρέπει να Παραδεχτούμε την Ασθένεια & να Αρχίσουμε την Θεραπεία
ΔΙΕΘΝΗ

ΝΤΟΥΓΚΙΝ: Στην Ρωσία Δρα 6η Φάλαγγα Προδοσίας. Πρέπει να Παραδεχτούμε την Ασθένεια & να Αρχίσουμε την Θεραπεία

by admin
5 ώρες ago
Next Post
Πρωθυπουργός Αλβανίας: Οι Αλβανοί απηύδησαν με την Ευρωπαϊκή Ένωση

Πρωθυπουργός Αλβανίας: Οι Αλβανοί απηύδησαν με την Ευρωπαϊκή Ένωση

Ο μητροπολίτης Αμβρόσιος έδωσε εντολή να χτυπούν πένθιμα οι καμπάνες ως διαμαρτυρία για την ταυτότητα φύλου

Ο μητροπολίτης Αμβρόσιος έδωσε εντολή να χτυπούν πένθιμα οι καμπάνες ως διαμαρτυρία για την ταυτότητα φύλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr