• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ : ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

3 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ
0
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ : ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;
0
SHARES
9
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Μετά την γνωστή φράση: <<το καλοκαίρι καιγόμαστε και τον χειμώνα πνιγόμαστε>>λόγω ανοργανωσιάς, ήρθε να προστεθεί το ανήκουστο, ότι είμαστε και εγκληματίες!

Που ακούστηκε στο 1ο λιμάνι της χώρας μας, στον Πειραιά και ενόσω διαρκεί ακόμη η θερινή περίοδος, ν΄αναχωρεί πλοίο της γραμμής για Κρήτη, χωρίς την παρουσία Λιμενικού ή Λιμε- νικών!

Που ακούστηκε να ξεκινάει το ταξίδι με τον καταπέλτη του πλοίου ανοιχτό!

Που ακούστηκε και σε ποιό λιμάνι, άνθρωπος καθυστερημένος και με το εισιτήριο στο χέρι να εμποδίζεται κακήν κακώς και με τη βία να ταξιδέψει!

Που ξανακούστηκε και σε ποιό παγκόσμιο λιμάνι, να πετάνε τον επιβάτη στη θάλασσα!

Που και σε ποιό λιμάνι ξανασυνέβη, ενώ έριξαν με την βία τον επιβάτη στη θάλασσα, έδωσαν εντολή αναχώρησης του πλοίου, με την περιδίνηση των προπελών του πλοίου στα ύψη, με αποτέλεσμα τον σίγουρο θάνατο του επιβάτη!

Που και σε ποιό λιμάνι του κόσμου και ενώ ο επιβάτης ήταν στη θάλασσα, συνέχισαν τον απόπλου, χωρίς να προσφέρουν από το πλήρωμα τις πρώτες βοήθειες!

Που ξανακούστηκε επαγγελματίες ναυτικοί να παρουσιάζουν μπροστά σε εκατοντάδες κόσμο αυτή την εγκληματική συμπεριφορά!

Τελικά βρισκόμαστε στην Ελλάδα; Είναι η χώρα που γέννησε τον πολιτισμό και κατέβασε τον άνθρωπο από τα δέντρα και από τις σπηλιές;

Είμαστε και γεννηθήκαμε στην Αγιοτόκο αυτή χώρα που η ανθρωπιά και το φως του πολιτισμό ήταν η κύρια επιδίωξη τον προγόνων μας;

Αξιότιμε κε Πρωθυπουργέ, κ. Υπουργέ της Ναυτιλίας,κ.Αρχηγέ του Λιμενικού, κ.κ. Εισαγγελείς και γενικά εσείς οι κ.κ. της εξου- σίας, πόσο παρακάτω θα πάμε; Ο Έλληνας και ο κάτοικος αυτής της ταλαιπωρημένης και πανέμορφης χώρας, ξεχώριζε για ένα πράγμα από τα 7,5 δις κατοίκων του κόσμου, την ανθρωπιά!

Γιατί τόση εξαχρείωση των ηθών για το κέρδος; Που είναι η κατανόηση, η συνεννόηση, η φιλοξενία και η ανθρωπιά που χαρακτήριζε τον Έλληνα διαχρονικά; Τόση φθηνή είναι η ζωή; Δεν βλέπετε ότι κάποιοι είναι βαλτοί να εκθέτουν τη χώρα διαχρονικά και παγκοσμίως, μία με τις φωτιές, μία τα ειδεχθή εγκλήματα, μία με την αμέλειά τους και τα σκουριασμένα μυαλά και την εν γένει συμπεριφορά τους!

Αν στο πρώτο λιμάνι της χώρας και μπροστά σε κάμερες και σε εκατοντάδες μάτια του κόσμου συμβαίνουν αυτά τα πολύ άσχημα γεγονότα, τι μπορεί να συμβαίνει στην υπόλοιπη χώρα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας;

Μήπως κάποιοι σε αυτή τη χώρα που ανθεί φαιδρά η πορτοκαλέα χαίρουν εγκληματικής ασιλείας και ασυδοσίας;

Μήπως κάποιοι υψηλά ιστάμενοι δεν σέβονται απολύτως τίποτα μπροστά στο κέρδος; Ούτε τη ζωή ενός 36χρονου!

Τόσο πολυτέλεια στις πολλές γεννήσεις έχουμε, που μετά το ναυάγιο στη Πάρο, και τα συμβάντα στη Μάντρα, το Μάτι, τα Τέμπη με τις εκατόμβες θυμάτων, τις φωτιές και τις πλημμύρες και τα δυστυχήματα, θυσιάζουμε έτσι απλά συνήθως νέους!

Και ενώ η ανασφάλεια στη χώρα μαζί με την ακρίβεια έχουν πιάσει ταβάνι, η έχοντες την εξουσία περί άλλα τυρβά- ζουν!

Ο Ελληνικός λαός σας ψήφισε να εμπεδώσετε την ασφάλεια, την ηρεμία, τη οργάνωση και τον πολιτισμό,όπως αρμόζει στη ιστορία αυτής της πολύπαθης χώρας. Αν μερικοί, είτε από το σπίτι τους, είτε από την εργοδοσία τους, είτε από τον χαρακτή- ρα τους δεν εννοούν να το καταλάβουν και να ενταχθούν στη σύγχρονη κοινωνία, να τους υποχρεώσετε να αλλάξουν επάγγελμα. Είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι να συναλλάσσονται με κόσμο. Είναι εντελώς άχρηστοι και αχρείαστοι για την τέτοιο επάγγελμα που έχει απαιτήσεις! Ίσως στο χωριό τους είναι πιο χρήσιμοι και ικανοί!

Κ.κ. φτάνει πια,

Όχι άλλες συμφορές και παγκόσμιες ξεφτίλες! Ο νόμος να εφαρμοστεί προς κάθε κατεύθυνση, όσο ψηλά και αν είναι! Δεν υπάρχει δικός μου και δικός σου. Είμαστε όλοι κάτοικοι σε αυτή τη χώρα και πρέπει επιτέλους να κάνουμε πράξη: την αγάπη, τον σεβασμό,την αξιοκρατία, την ηρεμία,το χαμόγελο, την ασφάλεια μεταξύ των πολιτών, όλης της χώρας και των μεταναστών, που φιλοξενούμε.

Εξοντωτικές ποινές, εκεί που χρειάζεται και είναι αναγκαίο, μήπως και μερικοί μοχθηροί και κατά συρροή παραβάτες συ- νέλθουν. Δεν μπορεί κάποιοι, ευτυχώς λίγοι να καταστρέφουν διεθνώς την εικόνα της χώρας! Οι συναισθηματισμοί να εκλεί- ψουν.

Έχουμε ανάγκη τα έθιμα και νοσταλγούμε τις εποχές και τις στιγμές των πατέρων και των παππούδων μας που έζησαν σε αυτή τη χώρα κάποτε!

Είστε υποχρεωμένοι στο 42% του λαού που σας εμπιστεύτηκε, αλλά και σε όλους τους Έλληνες……!

Σεπτέμβριος 2023    Ιωάννης  Καλάκος

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

by admin
21 ώρες ago
Παρασκευή Σιδέρη: Οι Hell’s angels, ο φιλόσοφος και ο σκηνοθέτης, η “σχεδιασμένη” πνευματικότητα της Δηλου, η “κάθαρση” των παραβατικών Ελλήνων
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή Σιδέρη: Οι Hell’s angels, ο φιλόσοφος και ο σκηνοθέτης, η “σχεδιασμένη” πνευματικότητα της Δηλου, η “κάθαρση” των παραβατικών Ελλήνων

by admin
22 ώρες ago
Αποστόλου: Τεκτονικές δονήσεις στη ΝΔ: Γιατί το Μαξίμου τρέμει μόνο τον Σαμαρά;
Slider

Αποστόλου: Τεκτονικές δονήσεις στη ΝΔ: Γιατί το Μαξίμου τρέμει μόνο τον Σαμαρά;

by admin
1 ημέρα ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: ήρθε ο θερισμός – αν τόσοι επώνυμοι φεύγουν, τότε πόσοι ανώνυμοι αναχωρούν;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: ήρθε ο θερισμός – αν τόσοι επώνυμοι φεύγουν, τότε πόσοι ανώνυμοι αναχωρούν;

by admin
2 ημέρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Κύπρος, 1974: “Ο Αραπάκης μιλούσε με τον Καραμανλή, ο οποίος ενέκρινε την επιστολή του Μακαρίου προς Γκιζίκη!”….

Κύπρος, 1974: “Ο Αραπάκης μιλούσε με τον Καραμανλή, ο οποίος ενέκρινε την επιστολή του Μακαρίου προς Γκιζίκη!”….

3 ημέρες ago
Η λίστα Τραμπ: Τα Στενά χωρίς διόδια, οι νάρκες έξω, το ουράνιο στα χέρια των ΗΠΑ – Η αινιγματική αναφορά στην Κίνα και το τελεσίγραφο στο Ιράν

Η λίστα Τραμπ: Τα Στενά χωρίς διόδια, οι νάρκες έξω, το ουράνιο στα χέρια των ΗΠΑ – Η αινιγματική αναφορά στην Κίνα και το τελεσίγραφο στο Ιράν

6 ημέρες ago
Ο πόλεμος της Big Pharma κατά της φυσικής ιατρικής – 8 υπερτροφές που σιωπούν γιατί θεραπεύουν, αντί να κερδοσκοπούν

Ο πόλεμος της Big Pharma κατά της φυσικής ιατρικής – 8 υπερτροφές που σιωπούν γιατί θεραπεύουν, αντί να κερδοσκοπούν

5 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον Αντίχριστο: Έθνος, Καταγωγή & η έλευση του Σατανά

    Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον Αντίχριστο: Έθνος, Καταγωγή & η έλευση του Σατανά

    33 shares
    Share 13 Tweet 8
  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    28 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Δρ. Κ. Βαρδάκας: Στο πίσω μέρος του διεστραμμένου εγκεφάλου τους σχεδιάζουν, αλλά …

    18 shares
    Share 7 Tweet 5
  • Μετά τον Τραμπ η Αμερική τελειώνει. Πώς και γιατί…

    18 shares
    Share 7 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr