• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Και το Ιράν προειδοποιεί το Ισραήλ να μην κάνει συναγωγή εντός του αλ Άκσα! Τελικά αυτή θα είναι η κόκκινη γραμμή για Ιράν;.. Θα πιαστούν για Αντίχριστο;

2 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
Και το Ιράν προειδοποιεί το Ισραήλ να μην κάνει συναγωγή εντός του αλ Άκσα! Τελικά αυτή θα είναι η κόκκινη γραμμή για Ιράν;.. Θα πιαστούν για Αντίχριστο;
13
SHARES
634
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Το Ιράν προειδοποιεί το Ισραήλ να μην κάνει συναγωγή εντός του αλ Άκσα.

Δυο αμερικάνικα αεροπλανοφόρα στις ακτές Ιράν. Ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου ο Γκίμπρι είπε ότι το Ιράν ετοιμάζει επίθεση κατά του Ισραήλ και σε αυτήν περίπτωση οι ΗΠΑ θα υπεραμυνθούν του Ισραήλ. Ισραηλινές δυνάμεις μαζεύονται στο Γκολάν..

Η ισραηλινή κατοχή προτείνει σχέδια για την ανέγερση συναγωγής εντός του τζαμιού al-Aqsa, προκαλώντας σοκ σε όλη την περιοχή.

Μόνο οι χριστιανοί δεν σοκάρονται αν και ξέρουν ότι αυτό θα σηματοδοτεί την έλευση του Αντιχρίστου. Ολοσχερής πνευματική παράδοση και πλήρης αποστασία.

” στόμα ἔχουσι, καὶ οὐ λαλήσουσιν, ὀφθαλμοὺς ἔχουσι, καὶ οὐκ ὄψονται,(εθελοτυφλούντες) 14 ὦτα ἔχουσι, καὶ οὐκ ἀκούσονται, («πνεύμα άλαλον και κωφόν») ρῖνας ἔχουσι, καὶ οὐκ ὀσφρανθήσονται, (δεν πήραν μυρουδιά και καλά) 15 χεῖρας ἔχουσι, καὶ οὐ ψηλαφήσουσι, πόδας ἔχουσι καὶ οὐ περιπατήσουσιν , οὐ φωνήσουσιν ἐν τῷ λάρυγγι αὐτῶν”. 
Το Ιράν εξέδωσε αυστηρή προειδοποίηση προς την ισραηλινή κατοχή σχετικά με οποιεσδήποτε ενέργειες θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την ιερότητα του ιερού τζαμιού al-Aqsa.

Η ιρανική κυβέρνηση προειδοποίησε ενάντια σε αυτό που περιέγραψε ως νέο κύμα προκλήσεων από την ισραηλινή πλευρά, οι οποίες, όπως ισχυρίζεται, ξεπερνούν τα όρια της υπομονής του ισλαμικού κόσμου.

Σε δήλωση την Τρίτη, ο Νάσερ Καναάνι, εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών, καταδίκασε τα πρόσφατα σχόλια Ισραηλινών αξιωματούχων σχετικά με το μέλλον του τζαμιού αλ Άκσα.

«Το υπουργικό συμβούλιο του εγκληματικού σιωνιστικού καθεστώτος προσπαθεί να εφαρμόσει τα κακόβουλα σχέδιά του σχετικά με το τζαμί al-Aqsa· στο βαθμό που ξεδιάντροπα διακηρύσσει την κακόβουλη πρόθεση να χτίσει μια συναγωγή στο τέμενος al-Aqsa», έγραψε ο Kanaani στο X, παλαιότερα γνωστό ως twitter.

Αυτή η Συναγωγή εντός αλ Ακσά όπου τα ερείπια Α και Β Ναού Σολομώντα θα επέχει θέση Τρίτου Ναού δηλ. θρονιάζουν τον Αντίχριστο.

Ο Καναάνι τόνισε την έντονη αντίθεση του Ιράν σε οποιαδήποτε τέτοια σχέδια, αποκαλώντας τα ως άμεση πρόκληση για την Ισλαμική Ούμα θα έπρεπε να είναι πρωτίστως για την χριστιανική Εκκλησία αλλά αυτή αντάλλαξε το Θεό Λόγο με τον υπόθεο Σιωπή. Προειδοποίησε ότι οποιαδήποτε καταπάτηση στον ιερό χώρο θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρές επιπτώσεις, προσθέτοντας ότι αυτές οι ενέργειες θα θεωρηθούν ως υπέρβαση «των κόκκινων γραμμών της ισλαμικής Ούμμα».

Τα σχόλια του Ιρανού αξιωματούχου ήρθαν ως απάντηση σε δηλώσεις του Ισραηλινού εξτρεμιστή υπουργού Itamar Ben-Gvir τη Δευτέρα.
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε την Τρίτη ότι η πρόσφατη έκκληση του Ισραηλινού υπουργού Εθνικής Ασφάλειας Itamar Ben-Gvir για κατασκευή συναγωγής στο τέμενος Al-Aqsa αποτελεί απειλή για την περιφερειακή και διεθνή σταθερότητα.

Τελικά που πήγαν όλοι οι χριστιανοί είναι σκηνές πνευματικής Άλωσης! Πιο κάτω δεν πάει γιατί πιο κάτω είναι η Κόλαση.

«Οι δηλώσεις του Ισραηλινού Υπουργού Εθνικής Ασφάλειας, Itamar Ben-Gvir, σχετικά με την κατασκευή συναγωγής στο τέμενος Al-Aqsa είναι ένα νέο και εξαιρετικά επικίνδυνο παράδειγμα των προσπαθειών του Ισραήλ να αλλάξει το καθεστώς και την ταυτότητα της Ιερουσαλήμ και των Ιερών Τόπων στην Ιερουσαλήμ… Οι επιθέσεις της ισραηλινής κυβέρνησης στον παλαιστινιακό λαό απειλούν την περιφερειακή και παγκόσμια σταθερότητα όλο και περισσότερο κάθε μέρα», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

Επιπλέον, η Άγκυρα προέτρεψε τη διεθνή κοινότητα να δράσει για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων και να θέσει τέλος στις ισραηλινές δραστηριότητες στη Λωρίδα της Γάζας.

Η ισραηλινή κυβέρνηση θα χρηματοδοτήσει πρώτα την εισβολή στο al-Aqsa
Ο Μπεν-Γκβίρ, γνωστός για τις ακροδεξιές απόψεις του, υποστήριξε ότι οι Ισραηλινοί έποικοι έχουν το δικαίωμα να προσεύχονται στο τζαμί al-Aqsa και πρότεινε την κατασκευή συναγωγής στο συγκρότημα του τζαμιού – μια κίνηση που έχει προκαλέσει οργή σε όλο τον μουσουλμανικό κόσμο. Ενώ η χριστιανόσφαιρα συναινεί σιωπηλά στη ανέγερση Τρίτου Ναού…

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας Ισραηλινός υπουργός πρότεινε ανοιχτά την οικοδόμηση μιας συναγωγής μέσα στο Τζαμί al-Aqsa, μια τοποθεσία που τιμάται από τους μουσουλμάνους ως η τρίτη πιο ιερή στο Ισλάμ.

Η πρόταση έχει αντιμετωπιστεί με ευρεία καταδίκη από μουσουλμάνους ηγέτες και κοινότητες παγκοσμίως, οι οποίοι τη θεωρούν άμεση απειλή για την ιερότητα του τζαμιού και πιθανό καταλύτη για περαιτέρω αναταραχές στην περιοχή.

Ο Kanaani ολοκλήρωσε τη δήλωσή του εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στην παλαιστινιακή υπόθεση, δηλώνοντας ότι οι μουσουλμάνοι και οι αναζητητές της ελευθερίας σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να στηρίζουν την Παλαιστίνη και να απαιτούν δικαιοσύνη για αυτούς που περιέγραψε ως «σιωνιστές εγκληματίες».

Επιπλέον, η ισραηλινή κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να χρηματοδοτήσει την εισβολή στο τέμενος al-Aqsa από παράνομους Ισραηλινούς εποίκους, σύμφωνα με δημοσιεύματα ισραηλινών μέσων ενημέρωσης τη Δευτέρα, σηματοδοτώντας μια εμπρηστική πρώτη για το ισραηλινό καθεστώς.

Ο ισραηλινός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός KAN11 αποκάλυψε ότι το γραφείο του υπουργού «Κληρονομιάς» Amichai Eliyahu, ενός εξτρεμιστή γνωστού για την αντιπαλαιστινιακή του στάση, θα διαθέσει 2 εκατομμύρια NIS (περίπου 545.000 δολάρια) για αυτό το αμφιλεγόμενο project που έχει προγραμματιστεί να υλοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Το KAN11 ανέφερε περαιτέρω ότι το Υπουργείο «Κληρονομιάς» έχει έρθει σε επαφή με το Υπουργείο Αστυνομίας, με επικεφαλής τον ακροδεξιό Itamar Ben-Gvir, για να εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες από την ισραηλινή αστυνομία για τις χρηματοδοτούμενες εισβολές των εποίκων στο al-Aqsa.

Επαναλαμβανόμενες εισβολές
Οι δηλώσεις του Ben-Gvir έρχονται μερικές εβδομάδες αφότου εκατοντάδες έποικοι, συμπεριλαμβανομένου του ισραηλινού υπουργού αστυνομίας, εισέβαλαν στις αυλές του τζαμιού Al-Aqsa υπό την προστασία των δυνάμεων της αστυνομίας κατοχής.

Το Τμήμα Ισλαμικών Κληροδοτημάτων στο Αλ Κουντς ανέφερε ότι 2.200 άποικοι εισέβαλαν στο τέμενος Αλ Άκσα από το πρωί, σηματοδοτώντας τη γνωστή ως επέτειο της «καταστροφής του Ναού». ( με πληροφορίες από almayadeen )..

Αναζοπύρωση του κλίματος και με Χαμάς για αλ Ακσά..

Ο Zaher Jabareen, επικεφαλής της Χαμάς στη Δυτική Όχθη, είπε στο Al Jazeera:

▪️ «Ο παλαιστινιακός λαός έχει αποδείξει ότι δεν πτοείται από τις σιωνιστικές απειλές».

▪️ «Η μεγάλη μάχη θα γίνει για το Τζαμί Αλ Άκσα και την Ιερουσαλήμ».

▪️ «Ας ξέρει ο Μπεν-Γκβίρ ότι η μοίρα του θα είναι η ίδια με εκείνη όλων των εξτρεμιστών που επιτέθηκαν στα ιερά μας μέρη». Τα ισραηλινά μέσα λένε ότι είπε ότι θα έχει την τύχη του Γκάντι (kann)

▪️ «Καλώ το κίνημα της Φατάχ, ιδιαίτερα τις υπηρεσίες ασφαλείας στη Δυτική Όχθη, να δράσουν για την προστασία των Παλαιστινίων».

▪️ «Το πραγματικό πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις είναι ο Νετανιάχου, ο οποίος θέλει να παρατείνει τον πόλεμο για τα προσωπικά του συμφέροντα».

▪️ «Ο εγκληματίας Νετανιάχου φέρει την πλήρη ευθύνη για την έλλειψη συμφωνίας σχετικά με τη συνεχιζόμενη επιθετικότητα στη Λωρίδα της Γάζας».

▪️ «Ο παλαιστινιακός λαός μας στη Δυτική Όχθη είναι αποφασισμένος να αντισταθεί παρά όλες τις δυσκολίες».

▪️ «Ο παλαιστινιακός λαός έχει μόνο μία επιλογή: την αντίσταση».

▪️ «Οι λόγιοι του έθνους έχουν καθήκον να υπερασπιστούν το Τζαμί Αλ Άκσα».

ΥΓ Mάλλον ο πόλεμος δεν άρχισε ακόμη θα είναι η μάχη της Ιερουσαλήμ ..

dimpenews.com

Tags: slide4
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Σχεδόν 1 στους 4 Καναδούς έχει Αρνηθεί να Κάνει τα Εμβόλια, Σύμφωνα με Έρευνα
ΔΙΕΘΝΗ

Σχεδόν 1 στους 4 Καναδούς έχει Αρνηθεί να Κάνει τα Εμβόλια, Σύμφωνα με Έρευνα

by admin
21 λεπτά ago
Μια Θαραλέα Γιαγιά Υπέρμαχος της Ελευθερίας του Λόγου ΝΙΚΗΣΕ το Ηνωμένο Βασίλειο
Slider

Μια Θαραλέα Γιαγιά Υπέρμαχος της Ελευθερίας του Λόγου ΝΙΚΗΣΕ το Ηνωμένο Βασίλειο

by admin
2 ώρες ago
«Το επόμενο κεφάλαιο του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου ξέσπασε – Γιατί ο Σνάιντερ λέει ότι κανείς δεν μπορεί να σταματήσει το χάος»
ΔΙΕΘΝΗ

«Το επόμενο κεφάλαιο του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου ξέσπασε – Γιατί ο Σνάιντερ λέει ότι κανείς δεν μπορεί να σταματήσει το χάος»

by admin
3 ώρες ago
Τι αποκάλυψε η μυστική πηγή για το Ιράν – Έχει πυρηνική βόμβα και είναι έτοιμο να την δοκιμάσει;
ΔΙΕΘΝΗ

Τι αποκάλυψε η μυστική πηγή για το Ιράν – Έχει πυρηνική βόμβα και είναι έτοιμο να την δοκιμάσει;

by admin
6 ώρες ago

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Πυραυλική επίθεση από το Ιράν στα Στενά – Αναφορές για κατάρριψη αμερικανικού MQ-9 Reaper και νέο μέτωπο στην επαρχία Μπουσέρ

Πυραυλική επίθεση από το Ιράν στα Στενά – Αναφορές για κατάρριψη αμερικανικού MQ-9 Reaper και νέο μέτωπο στην επαρχία Μπουσέρ

5 ημέρες ago
Το εφιαλτικό σχέδιο Macron – Kallas

Το εφιαλτικό σχέδιο Macron – Kallas

2 ημέρες ago
Θα έρθει και η δική σας ώρα….

Θα έρθει και η δική σας ώρα….

17 ώρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕΡΙ του Αγιου ΠΑΪΣΙΟΥ

    ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕΡΙ του Αγιου ΠΑΪΣΙΟΥ

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • NanoBots: ο Σκοπός των Αεροψεκασμών

    29 shares
    Share 12 Tweet 7
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (2/6/2026)

    25 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Θα έρθει και η δική σας ώρα….

    25 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Μια τρομερή προφητεία του Γέροντα Βασιλείου του Καυσοκαλυβίτη.

    20 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr