• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΘΝΙΚΑ

Ζητούν την Θεσσαλονίκη και ετοιμάζουν τα πλήθη τους για «αρπαγή» ελληνικών εδαφών (ΒΙΝΤΕΟ)

8 έτη ago
in ΕΘΝΙΚΑ
0
0
SHARES
2
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Είναι πλέον προφανές! Η Ελλάδα βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση της γνωστής και άγνωστης ιστορίας της!

Αυτό το έχουν καταλάβει ακόμα και οι Αλβανοί. Όπως λέει και μία λαϊκή παροιμία «τα μάθανε και πλακώσανε και αυτοί».

Σε 30λεπτο ντοκιμαντέρ, που μεταδίδεται στο μεγαλύτερο κανάλι της χώρας, μετά την Θεσπρωτία, την Άρτα αλλά και την ίδια την Ακρόπολη, ζητούν, ούτε λίγο ούτε πολύ, την Θεσσαλονίκη, και άρα μελλοντική αρπαγή ελληνικών εδαφών.

Σύμφωνα με… Αλβανούς ιστορικούς οι γείτονες μας ήταν από τους πρώτους κατοίκους της πόλης και τα αρχαία μνημεία χτίστηκαν από εκείνους! Από αυτούς δηλαδή που ζούσαν αρχικά στον Αλβανό ποταμό του Καυκάσου και δεν ήξεραν να μετρούν μέχρι το 10, όπως γράφει ο Έλληνας γεωγράφος Στράβων.

Μάλιστα, βάζουν και «σάλτσα» συνωμοσιολογίας.

Ο ιστορικός και ερευνητής Βάλτερ Στούλλα, ο οποίος αποκαλείται «ειδικός σε θέματα Αρχαίων» υποστηρίζει ότι «δεν τους συμφέρει (τους Έλληνες) να τα πουν για ιστορικούς λόγους»!

Οι Αλβανοί, όχι μόνο οι εθνικιστές, όπως συνηθίζουν να τους ονομάζουν οι δημοσιογράφοι μας, αλλά η πλειοψηφία τους, κάνουν λόγο και για «χαμένες περιουσίες τους» και μετά το «τσάμικο» ζήτημα θέλουν να μας μάθουν και ζήτημα «Σελανίκ» ή αλλιώς… της Θεσσαλονίκης.

Όπως υποστηρίζει το ντοκιμαντέρ «μόνο στη Θεσσαλονίκη οι αποζημιώσεις που αναλογούν στους Αλβανούς είναι 35 εκατομμύρια και δεν είναι τα μόνα, γιατί εκτός από την Τσαμουριά που η ιστορία της είναι γνωστή και αδιαπραγμάτευτη, οι Αλβανοί έχουν περιουσίες σε όλη την Ελλάδα».

Διεκδικούν ακόμη και την… Κρήτη!

«Οι περιουσίες αυτές βρίσκονται στην Αθήνα με 190 περιουσιακά στοιχεία , στη Θεσσαλονίκη 115.Στα Γιάννενα 70.Σε Καβάλα, Κέρκυρα , Πάτρα,Φλώρινα, Αρτα , Ξάνθη, Κρήτη, Φιλιάτες ,Κατερίνη και άλλα»,ισχυρίζεται το ντοκιμαντέρ.

«Οι περιουσίες αυτές δεν υπάρχουν .Οι Αλβανοί εσκεμμένα συγχέουν τους Αρβανίτες με τους Αλβανούς»,δηλώνει στο Star o διδάκτωρ κοινωνικών επιστημών Φάνης Μαλκίδης, αναφερόμενος στο ελληνικό φύλο των Αρβανιτών.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «Star» έχουν βγάλει και κοστολόγιο για το ποσό των αποζημιώσεων. «Η αξία των περιουσιών στην Ελλάδα ανέρχεται στα 300 με 350 εκατομμύρια δολάρια» αναφέρει πάντως το ντοκιμαντέρ, ενώ ο Αλβανός ακαδημαϊκός Μπεκίρ Μέτα υποστηρίζει ότι «πρέπει να τεθεί ως βασικό ζήτημα στην επόμενη συνάντηση Ελλάδας – Αλβανίας»!

Όλα αυτά σίγουρα ακούγονται αστεία, αλλά η συγκεκριμένη εκπομπή προβάλλεται από το μεγαλύτερο αλβανικό κανάλι σε εκατομμύρια τηλεθεατές, οι οποίοι μαθαίνουν την ιστορία, όπως συμφέρει τους Αλβανούς.

Και κάπως έτσι δημιουργούνται οι αλυτρωτικές διαθέσεις, αλλάζει η ιστορία και σε βάθος και τα σύνορα! Εμείς αρκούμαστε στο να βλέπουμε τα τουρκικά σήριαλ!

el.gr

Tags: slide1
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Γιώργος Φίλης: «Πάμε σε τελικό παίγνιο» – Τι έρχεται με την Τουρκία
Slider

Γιώργος Φίλης: «Πάμε σε τελικό παίγνιο» – Τι έρχεται με την Τουρκία

by admin
4 ώρες ago
Παγίδα του Ισραήλ σε Ελλάδα – Θα βάλουν SPYDER σε νησιά, ανοίγει νέο μέτωπο με Τουρκία
ΕΘΝΙΚΑ

Παγίδα του Ισραήλ σε Ελλάδα – Θα βάλουν SPYDER σε νησιά, ανοίγει νέο μέτωπο με Τουρκία

by admin
17 ώρες ago
«Μητσοτάκης ή χάος» αλλά …η ασφάλεια μας εξαρτάται από το Ισραήλ!
Slider

«Μητσοτάκης ή χάος» αλλά …η ασφάλεια μας εξαρτάται από το Ισραήλ!

by admin
17 ώρες ago
Σοκ: Οι Ρώσοι «βλέπουν» ολοκληρωτικό πόλεμο Ελλάδας και Κύπρου με Τουρκία – «Το Ισραήλ τους ρουφά στην άβυσσο»
ΕΘΝΙΚΑ

Σοκ: Οι Ρώσοι «βλέπουν» ολοκληρωτικό πόλεμο Ελλάδας και Κύπρου με Τουρκία – «Το Ισραήλ τους ρουφά στην άβυσσο»

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
Σοκ στην Τουρκία από την δήλωση του αντιπροέδρου του ΜΗΡ: «Χτυπήστε Γκρίζοι Λύκοι μου» – «Φωτιά» στις τουρκικές εκλογές

Σοκ στην Τουρκία από την δήλωση του αντιπροέδρου του ΜΗΡ: «Χτυπήστε Γκρίζοι Λύκοι μου» - «Φωτιά» στις τουρκικές εκλογές

«Μήνυμα» Πούτιν για τα Ιεροσόλυμα ανήμερα της 9ης Μαΐου

«Μήνυμα» Πούτιν για τα Ιεροσόλυμα ανήμερα της 9ης Μαΐου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr