• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Καταγράφηκαν μπλακ άουτ σε όλη την Ταϊβάν. / ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗ;

4 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Το Blackout πλήττει το γραφείο Ειδήσεων της Ταϊβάν στις 3 Μαρτίου. (φωτογραφία Taiwan News)

Η ΤΑΪΒΑΝ ΕΠΛΗΓΗ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΟΜΠΕΟ.

TAIPEI (Ταϊβάν Ειδήσεις) — Κομητείες και πόλεις σε όλη την Ταϊβάν άρχισαν να αναφέρουν ανεξήγητες διακοπές ρεύματος το πρωί της Πέμπτης (3 Μαρτίου) και το προσωπικό της Taiwan Power Company (Taipower, 台電) διερευνά επί του παρόντος την αιτία

Στις 9 το πρωί της Πέμπτης, σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος σε ολόκληρη την Ταϊβάν. Οι περιοχές που είναι γνωστό ότι έχουν πληγεί περιλαμβάνουν την πόλη Ταϊπέι, την πόλη Kaohsiung, την πόλη Keelung, τη Νέα Ταϊπέι, την πόλη Hualien, την πόλη Keelung και την πόλη Tainan.

Πολλές περιοχές στην Ταϊπέι έχουν πληγεί, ακόμη και στην οδό Renai μπροστά από το Γραφείο του Προέδρου σημειώνονται διακοπές ρεύματος με τα φανάρια σε πολλές διασταυρώσεις να σκοτεινιάζουν. Πολλές διασταυρώσεις έχουν μετατραπεί σε χαοτικές σκηνές με την τροχαία να αποστέλλεται γρήγορα σε απευθείας οχήματα.

Πυροσβεστικά οχήματα έχουν αποσταλεί στους δρόμους πολλών πόλεων στην Ταϊβάν για να αντιμετωπίσουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπως εγκλωβισμένοι άνθρωποι σε ανελκυστήρες.

Η Taipower είπε ότι μια βλάβη εξοπλισμού στο εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας Hsinta στην περιοχή Yong’an της πόλης Kaohsiung οδήγησε σε αποσύνδεση από το νότιο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας. Επί του παρόντος, ολόκληρες συνοικίες της πόλης Ταϊνάν και της πόλης Καοσιούνγκ υφίστανται διακοπές ρεύματος, ενώ κυλιόμενες διακοπές ρεύματος σημειώνονται επίσης σε κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας.

taiwannews.com.tw

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗ; Η ΤΑΪΒΑΝ ΕΠΛΗΓΗ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΟΜΠΕΟ.

Τον Μάιο του 2021, η Ταϊβάν παρουσίασε δύο μεγάλες διακοπές ρεύματος που επίσης αποδίδονταν σε ανθρώπινο λάθος. Το 2017, ένα τεράστιο μπλακ άουτ έπληξε τη μισή Ταϊβάν, επηρεάζοντας 6,68 εκατομμύρια νοικοκυριά.

Τον Δεκέμβριο, η Taipower ισχυρίστηκε ότι έγιναν στόχοι κυβερνοεπιθέσεων σχεδόν καθημερινά, αλλά οι λειτουργίες του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας δεν έχουν τεθεί σε κίνδυνο

Σύμφωνα με τον νομοθέτη του Δημοκρατικού Προοδευτικού Κόμματος (DPP) Chiu Yi-Ying, η Ταϊβάν υφίσταται έως και 5 εκατομμύρια επιθέσεις στον κυβερνοχώρο την ημέρα, κάτι που απαιτεί ηχητική προστασία για βασικές ενεργειακές εγκαταστάσεις για να αποφευχθούν περιστατικά όπως τα μαζικά μπλακ άουτ στην Ουκρανία που προκαλούνται από hacking. Η Ουκρανία έγινε στόχος μαζικών επιθέσεων στον κυβερνοχώρο τους μήνες που προηγήθηκαν της εισβολής.

Το 2017, το εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας Dalin της Taipower στο Kaohsiung έπεσε θύμα μιας επίθεσης ransomware WannaCry που ταλαιπώρησε 700 υπολογιστές που εμπλέκονται στο διοικητικό σύστημα. Ευτυχώς, οι υπολογιστές που έλεγχαν τις γεννήτριες λειτουργούσαν ανεξάρτητα και επομένως δεν επηρεάζονταν από το κακόβουλο λογισμικό.

Η διακοπή ρεύματος συνέπεσε με την επίσκεψη του πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο. Ο Πομπέο έλαβε κυρώσεις από την κινεζική κυβέρνηση μετά την αποχώρησή του από τα καθήκοντά του. Κατά την άφιξή του στην πρόσφατη επίσκεψή του, εξόργισε περαιτέρω την κινεζική κυβέρνηση αναφέροντας την Ταϊβάν ως ανεξάρτητη χώρα. Η κυβέρνηση της Ταϊβάν έχει δηλώσει ότι είναι ανεξάρτητη από την Κίνα και αυτοαναφέρεται ως Δημοκρατία της Κίνας, έναν τίτλο που οι περισσότεροι παγκόσμιοι ηγέτες αποφεύγουν να χρησιμοποιούν.

Πολλοί πολιτικοί ειδικοί ανησυχούν ότι η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία θα ανοίξει τον δρόμο για την Κίνα να εισβάλει στην Ταϊβάν.

«Όταν παρακολουθούμε τα γεγονότα στην Ουκρανία να εξελίσσονται… παρακολουθούμε επίσης πολύ προσεκτικά τι μπορεί να κάνει η Κίνα στην Ταϊβάν», δήλωσε ο Τζόζεφ Γου, υπουργός Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Κίνας, σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα. «Ο κίνδυνος θα είναι οι Κινέζοι ηγέτες να πιστεύουν ότι η αντίδραση της Δύσης στη ρωσική επιθετικότητα είναι αδύναμη και όχι συνεκτική και δεν έχει κανένα αντίκτυπο. Οι Κινέζοι μπορεί να το λάβουν αυτό ως θετικό μάθημα», πρόσθεσε ο Γου.

Ο Γου είπε ότι ο κόσμος έχει δει μια «επέκταση του αυταρχισμού».

«Ο πρόεδρος Xi Jinping μίλησε επίσης για την αναζωογόνηση του κινεζικού έθνους, συμπεριλαμβανομένης της στρατιωτικής οικοδόμησης γύρω από την Κίνα», είπε ο Wu.

Σε μια σχετική ιστορία, πέντε κινεζικά στρατιωτικά αεροσκάφη εισήλθαν στη ζώνη αναγνώρισης αεράμυνας της Ταϊβάν (ADIZ) την Τρίτη, σηματοδοτώντας την τέταρτη εισβολή από συνολικά 15 στρατιωτικά αεροσκάφη αυτόν τον μήνα. Αυτό περιελάμβανε εννέα μαχητικά αεροσκάφη, τέσσερα αεροπλάνα εντοπισμού και δύο ελικόπτερα. Σε απάντηση, η Ταϊβάν έστειλε αεροσκάφη, εξέδωσε ραδιοπροειδοποιήσεις και ανέπτυξε πυραυλικά συστήματα αεράμυνας για να παρακολουθεί τα αεροπλάνα της Αεροπορίας του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (PLAAF).

israel365news.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Tags: slide5
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Τρόμος στην Τουρκία: Απόπειρα δολοφονίας του Erdogan με αεροπειρατεία από το Ισραήλ;
ΔΙΕΘΝΗ

Τρόμος στην Τουρκία: Απόπειρα δολοφονίας του Erdogan με αεροπειρατεία από το Ισραήλ;

by admin
6 ώρες ago
Αντρέας Μαρτσιλιάνο: Φωνὴ βοῶντος ἐν τῇ ἐρήμῳ… Ο πόλεμος μεταξύ Ευρώπης & Ρωσίας, θα διαρκέσει το πολύ μισή ώρα… & η ώρα Πλησιάζει
ΔΙΕΘΝΗ

Αντρέας Μαρτσιλιάνο: Φωνὴ βοῶντος ἐν τῇ ἐρήμῳ… Ο πόλεμος μεταξύ Ευρώπης & Ρωσίας, θα διαρκέσει το πολύ μισή ώρα… & η ώρα Πλησιάζει

by admin
7 ώρες ago
Snyder: «Στο Στόχαστρο το Όρος Pickaxe»: Η Απόφαση του Τραμπ που Μπορεί να Τινάξει τη Μέση Ανατολή στον Αέρα
Slider

Snyder: «Στο Στόχαστρο το Όρος Pickaxe»: Η Απόφαση του Τραμπ που Μπορεί να Τινάξει τη Μέση Ανατολή στον Αέρα

by admin
8 ώρες ago
Μάικ Άνταμς- Ωρολογιακή Βόμβα 400 Εκατομμυρίων Θυμάτων: Η Σιωπή των MME για την Παγκόσμια Κατάρρευση Τροφίμων
ΔΙΕΘΝΗ

Μάικ Άνταμς- Ωρολογιακή Βόμβα 400 Εκατομμυρίων Θυμάτων: Η Σιωπή των MME για την Παγκόσμια Κατάρρευση Τροφίμων

by admin
12 ώρες ago
Next Post
Αποστόλου : Ο ΣΚΑΙ βλάπτει σοβαρά την υγεία μας, βλάπτει την ψυχή μας.

Αποστόλου : Ο ΣΚΑΙ βλάπτει σοβαρά την υγεία μας, βλάπτει την ψυχή μας.

GEWKWN : Ως Δαμέ ( έως εδώ) δεν αντέχουμε άλλο τους υποκριτές

GEWKWN : Ως Δαμέ ( έως εδώ) δεν αντέχουμε άλλο τους υποκριτές

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr