Στο Βιετνάμ πριν το Βατερλώ των αμερικάνων, είχε προηγηθεί των γάλλων.
Αρχές της δεκαετίας του 50 (1950), ο Α’ πόλεμος της Ινδοκίνας δεν πήγαινε καλά για τους γάλλους αποικιοκράτες (ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ, το επαναλαμβάνω να το εμπεδώσουν τα σιχάματα οι δήθεν ντόπιοι προοδευτικούληδες ελληνόφωνοι αριστερομ@λ@κες) κόντρα στους Βιέτ Μινχ, που πολεμούσαν για την ανεξαρτησία τους! Κατά τα άλλα «Liberté, Égalité, Fraternité» για τις εγχώριες ντόπιες μοσχαροκεφαλές (μάλλον φιδοκεφαλές) της αχρηστεροπροοδευτικής πολιτικής υποκουλτούρας (χωρίς να εννοώ ότι η “δεξιά” υπολείπεται σε σίχαμα).
Για τους γάλλους ποιοί πολεμούσαν; Η Λεγεώνα των ξένων, αποτελούμενοι από ξένους, που, για διάφορους λόγους, διώκονταν από τη χώρα τους, συνήθως ποινικά καθάρματα (όχι για ιστορική ακρίβεια, απλά για γενική εικόνα https://el.wikipedia.org/wiki/Λεγεώνα_των_Ξένων ). Αυτά για τους επιεικώς ανοήτους, που αγνοούν ποιός το καθιέρωσε και τους πείραξε η στρατολόγησις ποινικών κρατουμένων από την Wagner στην Ρωσία, όταν οι χώρες πατρόνοι τους διοικούνται από κοινούς μεγαλοεγκληματίες και γενοκτόνους (πχ. ΟΥΣΑ, ΟΗΕ, ΝΑΤΟ κλπ).
Η Γαλλία βέβαια σαν χώρα, αν εξαιρεθούν τα στρατιωτικά επιτεύγματα του μη γάλλου Ναπολέοντος, μάλλον θα πρέπει να ανατρέξει στα κόμικς του Αστερίξ για να παρουσιάσει στρατιωτικές επιτυχίες. Μια χώρα που ανέπτυξε την αρωματοποιία για να καταστείλει τη βρώμα και δυσωδία του γαλλικού διαστρεφισμού. Μη μπορώντας λοιπόν να καταστείλει την ηρωική αντίστασιν των Βιέτ Μινχ, αποφάσισε να ρίξει στη μάχη την Λεγεώνα των Ξένων (προφανώς είχαν έλλειψιν αντρειοσύνης στη χώρα και λειτουργούσαν με μισθοφόρους). Ο Χο Τσι Μινχ, ένας πρώην ζαχαροπλάστης, ηγέτης των Βιέτ Μινχ, μόλις το έμαθε έστειλε προειδοποίησιν προς τις γαλλίδες μάνες (προφανώς νόμιζε ότι ήταν γαλλόπουλα, όσοι θα έρχονταν) :
«ΟΣΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ, ΤΟΣΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ»
Και πράγματι στη μάχη του Ντιεν Μπιέν Φου (Diên Biên Phu), όπου ρίχθηκε η Λεγεώνα των Ξένων δεν έμεινε κανείς και ο Χο Τσι Μινχ επιβεβαιώθηκε πλήρως!
Με την αποχώρησιν των γάλλων από την Ινδοκίνα, πήγαν οι αμερικάνοι (οι “φονιάδες των λαών”, που φώναζαν κάποτε οι ντόπιοι ελληνόφωνοι προοδευτικοαχρηστερούληδες αλλά το έχουν ξεχάσει πλέον χρόνια πολλά) για να αρπάξουν μια από τα ίδια από τους ξυπόλητους αλλά ψυχωμένους Βιετναμέζους.
Ας προσέξουν λοιπόν τα γαλλόπουλα τώρα στην Αφρική. Και εκεί ξυπόλυτοι πολεμούν οι ντόπιοι, όπως στην Ινδοκίνα, αλλά ψυχωμένα και βλέπω πάλι να αναπτύσσουν οι γάλλοι την τέχνη της φερετροποιίας (μάθε μια τέχνη κι άστην κι όποτε χρειαστεί πιάστην!), αφού μυαλό δεν βάζουν. Να μην ξεχνούν ότι οι πνευματικοί νόμοι θα οδηγήσουν σε πολλαπλάσιες απώλειες από τον θάνατον κάθε αθώου ουκρανού (ή και ρώσου), που τον κορόϊδευσαν για τα συμφέροντά τους. Αλλά και τον θάνατον κάθε αθώου ανά την υφήλιον, που προκάλεσαν οι παγκοσμιοποιητές αφέντες τους, όπως στην Συρία, την Λιβύη και παντού ανά τον κόσμον. Ας μην αγνοείται ότι οι γάλλοι το 1820 σκότωσαν πάνω από 200 Έλληνες για να κλέψουν το άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου (https://www.iellada.gr/ellada/otan-oi-galloi-skotosan-pano-apo-200-ellines-gia-na-klepsoyn-tin-afroditi-tis-miloy ). 200 Έλληνες για ένα άγαλμα!!! Ξέρουν τί τους έρχεται;
Τί γυρεύουν οι γάλλοι στον Νίγηρα; Να βουτήξουν το ουράνιο στο 5% της αξίας του! Ό,τι γύρευαν οι δυτικοί δολοφόνοι αποικιοκράτες (αμερικάνοι, αγγλοι, γάλλοι, ολλανδοί, βέλγοι, ισπανοί κλπ), που έκλεβαν τον πλούτο των υποανάπτυκτων χωρών για να φτιάχνουν τα προικιά τους και να προωθούν την διαβολική ανωμαλία τους. Αλλά και για να κλέβουν τις ζωές ανθρώπων, καθιστώντας τους δούλους, όπως και η ΟΥΣΑ και η αγγλία και η γαλλία έκανε τόσους αιώνες και να έχεις από πάνω τις πλέον υποταγμένες αχρηστεροπροοδευτικές φιδοκεφαλές του ελλαδιστάν να μην μιλούν πλέον.
Ποιός να μιλήσει εδώ; Η πρώην ταγαροφορούσα συριζαία Αχτσόγλου, που πλέον φορά Dior για να γίνει πρόεδρος του ΨΕΙΡΙΖΑ; Με τον Dior (λάθος τον Μανωλάκη Μικρόν εννοώ) κατάντησε “ελλάς-γαλλία-ανωμαλία”. Ή ο Rolexοφοράς Κουτσούμπας, που αντί να απαντήσει, έστω και δικαστικώς στις κατηγορίες του Μακελειού περί …. , λανσάρεται ως διακινητής ευφυιολογημάτων. Très tragique!!! ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΕΕΕ, το δίκιο σου λαέ! ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο!
Επειδή πλησιάζει η ώρα του Μεγάλου Σκουπιδοτενεκέ για όλα τα μιάσματα της Υφηλίου (αλλά και τα ντόπια, ειδικώς τα ρασοφόρα), απλά να θυμίσω ότι δεν θα μείνει κανείς “απλήρωτος” για τα εγκλήματα και τις ανωμαλίες του. Μόνον ο Μέγας Αλέξανδρος εδώ και 2400 χρόνια πήγε ως κατακτητής και αναγνωρίζεται ακόμα ως απελευθερωτής από τους πάντες που κατέκτησε μεν, αλλά ελευθέρωσε πολιτισμικώς. Και από όλους τους λοιπούς! Όλους;;; μια στιγμή, υπάρχει και κάποιος ελληνόφωνας καθηκητής που διαφωνεί :
Καθηκητά, κράτησε τον σκουπιδοτενεκέ μπροστά από το σπίτι σου. Μπορεί να σου δοθεί χάρις να το έχεις μονοκατοικία αντί της πολυκατοικίας του Μεγάλου Σκουπιδοτενεκέ. Ωραία χειλάκια πάντως, στρογγυλά, κάτι μου θυμίζει…





