• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΚΥΠΡΟΣ ΑΣΠΡΗΣ – ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…

3 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΚΥΠΡΟΣ ΑΣΠΡΗΣ
0
ΚΥΠΡΟΣ ΑΣΠΡΗΣ – ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…
0
SHARES
15
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Στις 11/05/2023 έγινε στην Ελλάδα ένα Debate με ορισμένους αρχηγούς κομμάτων, που οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν διάφορες ερωτήσεις για διάφορα θέματα που απασχολούν την Ελληνική κοινή γνώμη. Μια δημοσιογράφος μεταξύ άλλων πολύ εύστοχα ρώτησε τον κ. Βαρουφάκη μια απλή ερώτηση που όπως είναι φυσικό απασχολεί την Ελληνική κοινή γνώμη εδώ και πολύ καιρό. Σε περίπτωση που θα εκλεγόταν Πρωθυπουργός πως θα αντιδρούσε σε περίπτωση ενδεχόμενου επεισοδίου με Τούρκους κομάντος σε ελληνική βραχονησίδα. Του ζήτησε να αναφέρει ποιες θα ήταν οι κινήσεις του. Ο κ. Βαρουφάκης απάντησε: «Δύο πράγματα πρέπει να κάνεις: Πάρα πολλά τηλεφωνήματα σε όλες τις δυνάμεις ειδικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ταυτόχρονα να ακούσεις πολύ προσεκτικά αυτό που θα σου πει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το Γενικό Επιτελείο Στρατού και Αεροπορίας για το τι μπορεί να γίνει εκείνη τη στιγμή, ώστε να αποσοβήσει στον συγκεκριμένο κίνδυνο πάνω σε εκείνη τη βραχονησίδα». Ανέφερε επίσης ότι η Προάσπιση του Εθνικού χώρου είναι Καθήκον όλων μας.

Το είπαμε κατά επανάληψη και το γράψαμε αρκετές φορές· ο σώφρων άνθρωπος αγαπά την Ειρήνη, θέλει Ειρήνη. Δεν θέλει σε καμία περίπτωση τον πόλεμο ούτε τον επιδιώκει, όμως όταν απειλείται η Εθνική κυριαρχία της Χώρας του, όταν απειλούνται οι πολίτες της, πρέπει να ξεκαθαρίσει ότι ο Ελληνισμός δεν διεκδικεί τίποτα ούτε παραχωρεί τίποτα. Οι Έλληνες πολιτικοί φαίνεται ότι ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί ότι σε περίπτωση πολέμου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ο Ελληνισμός θα είναι μόνος του. Ακόμα να καταλάβουν ότι η Ευρώπη τώρα είναι υπό διάλυση. Φυσικά και πριν οι Ευρωπαίοι προ πάντως η Γερμανία και η Αγγλία ήταν και θα είναι σύμμαχοι και θα βοηθούσαν την Τουρκία σε περίπτωση διαμάχης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Μέχρι να κάνει αυτά τα τηλεφωνήματα που λέει ο κ. Βαρουφάκης για βοήθεια από ξένες χώρες για την εισβολή των Τούρκων, Οι Τουρκικές Δυνάμεις θα καταχτούσαν πολύ εύκολα και άλλες βραχονησίδες και ενδεχόμενος μικρά νησιά.

Οι πολιτικοί πρέπει και επιβάλλεται να γνωρίζουν την αληθινή Ιστορία του Ελληνισμού. Να αγαπούν και να πονούν τον Ελληνισμό. Πρέπει να μην ξεχνούν ότι για την Ελευθερία της Πατρίδας μας και για να είμαστε Ελεύθεροι εμείς, ο Ελληνικός λαός πότισε με χιλιάδες νεκρούς το δέντρο της Ελευθερίας. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ, ΘΕΛΕΙ ΤΟΛΜΗ και δυνατές ένοπλες δυνάμεις. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνούν οι πολιτικοί νάνοι.

Ο Ερντογάν είπε πριν καιρό ότι θα έρθει μια νύχτα για να ξαναπάρει Ελληνική γη. Ο Αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος της Τουρκίας και υποψήφιος Πρόεδρος της Τουρκίας, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου πριν καιρό κάλεσε τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν λέγοντας του: «αν έχεις ψυχή», «να κάνεις ένα βήμα με τα νησιά που έχει καταλάβει η Ελλάδα. Θα σε στηρίξουμε!» του είπε «στην επίθεση της Τουρκίας.» Και σε τέτοια περίπτωση οι πλείστοι που αποκαλούνται Έλληνες πολιτικοί για και υπόσχονται ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για τον Ελληνισμό σε περίπτωση εκλογής τους, θα ψάχνουν εκείνη την ώρα να πάρουν τηλέφωνα για να ζητήσουν βοήθεια. Ο Θεός να μας προσέχει από όλους αυτούς.

Ευελπιστώ ότι η Στρατιωτική Ηγεσία της Ελλάδας που ορκίστηκε στη Σημαία του Έθνους να έχει σχεδιάσει το τι πρέπει να κάνει σε περίπτωση μιας εισβολής κατά της Ελληνικής επικράτειας από τις Τουρκικές Δυνάμεις. Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Φλώρος Κωνσταντίνος, πριν καιρό προειδοποίησε σε αυστηρό τόνο για όποια χώρα αποπειραθεί να καταλάβει ελληνικό έδαφος τα εξής: «Όποιος πατήσει τα ποδάρια του πάνω πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα πάμε να δούμε ποιος ήτανε».

Οι Ήρωες μας πολέμησαν ηρωικά με “νύχια και με δόντια”. Πάντοτε ήταν λίγοι σε αριθμητική υπεροχή σε αντίθεση με τον εχθρό που ήταν πολυάριθμος. Πάντοτε υστερούσαν σε στρατιωτικό εξοπλισμό. Παρόλα αυτά, δεν φοβήθηκαν, δεν συμβιβάστηκαν στα συμφέροντα των ξένων δυνάμεων και με τη θυσία τους κατάφεραν να διατηρήσουν την Ελευθερία της πατρίδας μας, την παράδοση μας, την Ελληνορθόδοξη Θρησκεία μας, τον πολισμό, την Ελληνική μας γλώσσα. Αυτά όλα μας παρέδωσαν και οφείλουμε να τα διατηρήσουμε στο έπακρον. Δεν έχουν δικαίωμα οι οποιοιδήποτε κυβερνώντες πολιτικοί να υπακούν στις ξένες δυνάμεις και να κάνουν τις οποιεσδήποτε υποχωρήσεις και νέους συμβιβασμούς που θα τους ζητήσουν και που θα είναι εις βάρος του λαού μας.

Με όλα αυτά που συμβαίνουν τριγύρω μας, τρίζουν τα κόκκαλα των Ηρώων μας …

Κύπρος Ασπρής

Λευκωσία / Κύπρος

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Αποστόλου: Τεκτονικές δονήσεις στη ΝΔ: Γιατί το Μαξίμου τρέμει μόνο τον Σαμαρά;
Slider

Αποστόλου: Τεκτονικές δονήσεις στη ΝΔ: Γιατί το Μαξίμου τρέμει μόνο τον Σαμαρά;

by admin
4 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: ήρθε ο θερισμός – αν τόσοι επώνυμοι φεύγουν, τότε πόσοι ανώνυμοι αναχωρούν;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: ήρθε ο θερισμός – αν τόσοι επώνυμοι φεύγουν, τότε πόσοι ανώνυμοι αναχωρούν;

by admin
5 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (2/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (2/6/2026)

by admin
14 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (1/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (1/6/2026)

by admin
2 ημέρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

«Νίκος Παπαδόπουλος: Στείλτε τα MIRAGE στην Κύπρο – Όχι στην Ουκρανία»

«Νίκος Παπαδόπουλος: Στείλτε τα MIRAGE στην Κύπρο – Όχι στην Ουκρανία»

6 ημέρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (1/6/2026)

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (1/6/2026)

2 ημέρες ago
Μια τρομερή προφητεία του Γέροντα Βασιλείου του Καυσοκαλυβίτη.

Μια τρομερή προφητεία του Γέροντα Βασιλείου του Καυσοκαλυβίτη.

22 ώρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕΡΙ του Αγιου ΠΑΪΣΙΟΥ

    ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕΡΙ του Αγιου ΠΑΪΣΙΟΥ

    29 shares
    Share 12 Tweet 7
  • NanoBots: ο Σκοπός των Αεροψεκασμών

    28 shares
    Share 11 Tweet 7
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (2/6/2026)

    24 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Θα έρθει και η δική σας ώρα….

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • 50 Μοναστήρια προς Βουλευτές της ΝΔ: «ΕΞΩ από τα ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΟΣΟΙ ψηφισαν τον Σοδομονόμο».

    28 shares
    Share 11 Tweet 7

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr