• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παππάς για ΝΔ: «Φυτώριο δολοφόνων, παιδόφιλων, βιαστών» – Η κυβέρνηση ζητά να διαγραφεί

Ο κ. Μαρινάκης κατηγόρησε τον κ. Παππά για «άνευ προηγουμένου υβριστικό παραλήρημα», τονίζοντας πως ένας εν ενεργεία ευρωβουλευτής επιτίθεται με χυδαίους χαρακτηρισμούς στα μέλη ενός ολόκληρου κόμματος

1 έτος ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
1
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

ΟΝίκος Παππάς, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε τη Νέα Δημοκρατία ως «φυτώριο δολοφόνων, παιδόφιλων, βιαστών, εγκληματιών… εθνικών βλαξ [sic]» εντείνοντας το ήδη τεταμένο πολιτικό σκηνικό, καθώς προκάλεσε την αντίδραση και της κυβέρνησης. Μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ζητά μέσω ανακοίνωσής του την διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ευρωβουλευτής με ανάρτησή του στο Instagram, κοινοποίησε ένα βίντεο του καλλιτέχνη, Χριστόφορου Ζαραλίκου, βάζοντας ως λεζάντα «φυτώριο δολοφόνων, παιδόφιλων, βιαστών, εγκληματιών… εθνικών βλαξ» συνοδεύοντάς το με το λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας.

Από την πλευρά του ο κ. Μαρινάκης κατηγόρησε τον κ. Παππά για «άνευ προηγουμένου υβριστικό παραλήρημα», τονίζοντας πως ένας εν ενεργεία ευρωβουλευτής επιτίθεται με χυδαίους χαρακτηρισμούς στα μέλη ενός ολόκληρου κόμματος. Όπως επεσήμανε, αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα «κανονικό κόμμα», ο κ. Παππάς θα είχε ήδη διαγραφεί, χωρίς να χρειάζεται η παρέμβαση της κυβέρνησης.
«Επειδή, όμως, αναφερόμαστε στο κόμμα των προγραφών, των απειλών και της λογικής του «εμείς ή αυτοί» και «ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν, φανταζόμαστε ότι για άλλη μια φορά θα υπάρξει κάλυψη σε αυτές τις άθλιες συμπεριφορές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι, σε μια περίοδο που η κοινωνία απαιτεί αλήθεια και δικαιοσύνη για την τραγωδία των Τεμπών, «ένα τμήμα της επιλέγει να χρησιμοποιήσει το τραγικό δυστύχημα ως αφορμή για να σπείρει το μίσος και τον διχασμό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Για τους λίγους καλόπιστους που μέχρι σήμερα διατηρούσαν αμφιβολίες για το ποιοι καλλιεργούν το μίσος και επενδύουν στην τοξικότητα, ειδικά αυτή την περίοδο, τους παραπέμπουμε στη σημερινή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά, με την οποία αποκαλεί τη Νέα Δημοκρατία «φυτώριο δολοφόνων, παιδόφιλων, βιαστών, εγκληματιών, …εθνικών βλαξ», προσθέτοντας το σήμα της ΝΔ, για να ολοκληρώσει το άνευ προηγουμένου υβριστικό του παραλήρημα.
Με λίγα λόγια, ένας εν ενεργεία εκπρόσωπος της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μεταξύ άλλων ύβρεων, χαρακτηρίζει «δολοφόνους» και «βιαστές» τα μέλη ενός ολόκληρου κόμματος και, μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος ευρωβουλευτής προχωρεί σε τέτοιες αθλιότητες.

Αν είχαμε να κάνουμε με ένα κανονικό κόμμα, τότε ο Νίκος Παππάς θα είχε ήδη διαγραφεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να απαιτείται η ανακοίνωσή μας.

Επειδή, όμως, αναφερόμαστε στο κόμμα των προγραφών, των απειλών, της λογικής του «εμείς ή αυτοί» και «ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν», φανταζόμαστε ότι θα υπάρξει για άλλη μία φορά κάλυψη σε αυτές τις άθλιες συμπεριφορές από έναν εν ενεργεία ευρωβουλευτή.

Τη στιγμή που το σύνολο των πολιτών επιζητεί την αλήθεια και δικαιοσύνη για την τραγωδία των Τεμπών, ένα τμήμα της αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί ένα τραγικό δυστύχημα ως την αφορμή για να σπείρει το μίσος και τον διχασμό».

«Θεωρούμε αυτονόητη τη διαγραφή του»

Από την πλευρά της η ευρωομάδα της Νέας Δημοκρατίας σε ανακοίνωσή της ζητά τη διαγραφή του Νίκου Παππά τονίζοντας πως η «συγκεκριμένη συμπεριφορά εκφεύγει κάθε ορίου πολιτικής αντιπαράθεσης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας. Έφθασε στο σημείο να αποκαλεί τη Νέα Δημοκρατία «φυτώριο δολοφόνων, παιδόφιλων, βιαστών, εγκληματιών…». Εκπρόσωπος της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, εκτοξεύει εναντίον ενός ολόκληρου κόμματος έναν οχετό αδιανόητων κατηγοριών. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά εκφεύγει κάθε ορίου πολιτικής αντιπαράθεσης. Θεωρούμε αυτονόητη την διαγραφή από το κόμμα του. Κάθε ανοχή σε αυτό το υβριστικό παραλήρημα και στην τοξικότητα που εκπέμπει, σημαίνει συνενοχή».

pentapostagma.gr

Tags: slide4
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου

by admin
4 ώρες ago
ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ για τις εκλογές – Αποκάλυψη από το εξωτερικό
Slider

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ για τις εκλογές – Αποκάλυψη από το εξωτερικό

by admin
1 ημέρα ago
Για να μην απορούμε από το «κύμα» καρκίνων, εμφραγμάτων και εγκεφαλικών… Θα τρώμε χωρίς να το ξέρουμε «μεταλλαγμένους οργανισμούς» με…
Slider

Για να μην απορούμε από το «κύμα» καρκίνων, εμφραγμάτων και εγκεφαλικών… Θα τρώμε χωρίς να το ξέρουμε «μεταλλαγμένους οργανισμούς» με…

by admin
1 ημέρα ago
Politico: Πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο στην Ελλάδα – Το παρασκήνιο της κυβέρνησης και ο φόβος για το νέο κόμμα Τσίπρα
Slider

Politico: Πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο στην Ελλάδα – Το παρασκήνιο της κυβέρνησης και ο φόβος για το νέο κόμμα Τσίπρα

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
Έλεος πια! – Ούτε το αίμα των Τεμπών και τα ρίχτερ των σεισμών δεν μας κάνουν να παρατήσουμε τα καρναβάλια;

Έλεος πια! – Ούτε το αίμα των Τεμπών και τα ρίχτερ των σεισμών δεν μας κάνουν να παρατήσουμε τα καρναβάλια;

Όταν μας ζητούν να τους ανάψουμε κερί

Όταν μας ζητούν να τους ανάψουμε κερί

Comments 1

  1. Νικόλαος Ζ says:
    1 έτος ago

    Δηλαδή προσπαθούν να πείσουν ότι δεν είναι γι αυτό που είναι. Τελικά στην νέα μικροκρατία έχουν το σύνδρομο του ο βασιλιάς είναι γυμνός ενώ πιστεύει ότι φορά αόρατα ρούχα ………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr