• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 31 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Να γιατί συνεχίζουν το lockdown. Φοβούνται την κατάρρευση

5 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Καζάνι που βράζει είναι η ελληνική κοινωνία, καθώς η «ανάσα» από το lockdown που είχε προαναγγελθεί από κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους δεν ήρθε ποτέ και στο μόνο «χαλάρωμα» που προχώρησε η κυβέρνηση ήταν να ανοίξει τα… κομμωτήρια  και να επεκτείνει για ένα δίωρο την απαγόρευση κυκλοφορίας που θα ξεκινά από τις 21.00.

Αυτό δεν συμβαίνει επειδή στην κυβέρνηση φοβούνται ότι θα ανέβουν… τα κρούσματα, άλλωστε μετά το ρεκόρ των 3465 κρουσμάτων και των 630 διασωληνωμένων μετά από 5 μήνες lockdown έγινε φανερό πως το lockdown το οποίο η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που εφαρμόζει τόσο αυστηρά, δεν αποδίδει, κάτι που παραδέχθηκαν και οι ίδιοι οι φιλοκυβερνητικοί λοιμωξιολόγοι.

Μάλιστα, πριν δύο βδομάδες κυκλοφόρησε ένα πίνακας από την «Δημοκρατία» ο οποίος πραγματικά σοκάρει για την αυστηρότητα και την καταστροφικότατα του lockdown στην Ελλάδα σε σχέση με τις άλλες χώρες της Ευρώπης που τα έχουν σχεδόν όλα ανοιχτά, αφού μετά το πρώτο κύμα αντιλήφθηκαν πως το σκληρό lockdown δεν ωφελεί πουθενά:

Όμως η κυβέρνηση δεν θέλει να άρει το αποτυχημένο lockdown για δύο λόγους:

α) Αν το άρει ενώ τα κρούσματα βρίσκονται στα ύψη (ο κ.Κικίλιας τον Νοέμβριο έλεγε για όριο… 500 κρουσμάτων) θα είναι ομολογία καταστροφικής αποτυχίας, αφού ουσιαστικά θα αποτελεί παραδοχή πως εδώ κι ένα χρόνο ταλαιπωρεί και καταστρέφει τσάμπα τους Έλληνες, με μόνο αποτέλεσμα την οικονομική τους καταστροφή.

β) Η ανεργία θα χτυπήσει κόκκινο και εκατομμύρια Έλληνες θα ανακαλύψουν πως η δουλειά που είχαν πριν 5 μήνες «εξαφανίστηκε» λόγω των ανώφελων απαγορεύσεων της κυβέρνησης, κάτι που θα δημιουργήσει κλίμα λαϊκής οργής και δημοσκοπικής βύθισης.

Με λίγα λόγια αν η κυβέρνηση ανακοινώσει τώρα την άρση του lockdown (όπως είναι το λογικό) θα πρέπει ταυτόχρονα να παραιτηθεί, καθώς θα αποδεχθεί ότι με την εμμονική και λανθασμένη πολιτική της κατάφερε το μέγιστο αρνητικό αποτέλεσμα: Κατέστρεψε ΚΑΙ την οικονομία ΚΑΙ την υγεία.

Έτσι έχει αυτοπαγιδευτεί, αφού έχει στηρίξει τόσο πολύ την πολιτική του lockdown η οποία κατέστρεψε οικονομία και υγεία που πλέον δεν έχει άλλη επιλογή από το να το παρουσιάσει ως επιτυχία με κάθε κόστος, κάτι που βέβαια είναι δύσκολο να συμβεί με ρεκόρ κρουσμάτων και τα νοσοκομεία γεμάτα.

Έτσι το σχέδιο της κυβέρνησης για να παραμείνει στην εξουσία είναι απλό: Συνέχιση lockdown ανεξάρτητα από το οικονομικό κόστος για τους πολίτες μέχρι να έρθουν οι πρώτοι τουρίστες το Πάσχα, να δουλέψει ένα μικρό μέρος του πληθυσμού, ώστε να μετριαστεί η λαϊκή οργή και να πει «ορίστε σας σώσαμε». 

Γιατί νομίζεται ότι παρακαλάνε μέχρι και τους Ρουμάνους να στείλουν τουρίστες όσο πιο γρήγορα γίνεται;

Πλέον δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου οι πιο μοιραίοι πρωθυπουργοί της τελευταίας 25ετιας. Και οι δύο βρέθηκαν μπροστά σε μια πρωτοφανή κρίση και οι δύο πήραν αποφάσεις που «τελείωσαν» τη χώρα για γενιές.

crashonline.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ο Άδωνις κατέγραφε με ειδικά γυαλιά όποιον τον πλησίαζε στην Λήμνο;
Slider

Ο Άδωνις κατέγραφε με ειδικά γυαλιά όποιον τον πλησίαζε στην Λήμνο;

by admin
17 ώρες ago
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ: Κύριε Μητσοτάκη!. Είστε ένας Πρωθυπουργός ΨΕΥΤΗΣ!
Slider

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ: Κύριε Μητσοτάκη!. Είστε ένας Πρωθυπουργός ΨΕΥΤΗΣ!

by admin
19 ώρες ago
Σοβαρό επεισόδιο με Γεωργιάδη στην Λήμνο με πολίτη που ζήτησε: “να πάρει…. δρόμο”!
Slider

Σοβαρό επεισόδιο με Γεωργιάδη στην Λήμνο με πολίτη που ζήτησε: “να πάρει…. δρόμο”!

by admin
1 ημέρα ago
Πρωτοφανές φιάσκο – Εκτινάσσεται το χρέος της ΝΔ θα χρωστάει 986 εκ. το 2031 από 602 εκ. το 2025, ο SSM θα θέσει ερωτήματα
Slider

Πρωτοφανές φιάσκο – Εκτινάσσεται το χρέος της ΝΔ θα χρωστάει 986 εκ. το 2031 από 602 εκ. το 2025, ο SSM θα θέσει ερωτήματα

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
Οδεύουμε προς πόλεμο – Ισραηλινοί: ”Χρειαζόμαστε B-52 για να πλήξουμε ιρανικές θέσεις!”

Οδεύουμε προς πόλεμο - Ισραηλινοί: ''Χρειαζόμαστε B-52 για να πλήξουμε ιρανικές θέσεις!''

Προς νέα παράταση το άνοιγμα της αγοράς: Σε 15 μέρες… και αν – «Άλμα δεκαετίας» «ονειρεύεται» ο Κ.Μητσοτάκης

Προς νέα παράταση το άνοιγμα της αγοράς: Σε 15 μέρες... και αν - «Άλμα δεκαετίας» «ονειρεύεται» ο Κ.Μητσοτάκης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr