• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

ΝΤΟΥΓΚΙΝ: Η Δολοφονία του Τσάρλι Κερκ και ο Επερχόμενος Εμφύλιος Πόλεμος

10 μήνες ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει ο Αλεξάντερ Ντούγκιν

Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν παρουσιάζει τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ ως σημείο καμπής, με το MAGA να ενώνεται λόγω της οργής, τους φιλελεύθερους να πανηγυρίζουν, την Ουκρανία να χαίρεται και την Αμερική να ολισθαίνει προς τον εμφύλιο πόλεμο.

Μετά την επιβεβαίωση του θανάτου του Τσάρλι Κερκ (κανείς δεν επιζεί από κάτι τέτοιο), η Αμερική εξερράγη. Το εκπληκτικό είναι ότι αυτό συνέβη και στις δύο αυτές τις δύο πλευρές. Ο Τραμπ και το κίνημα MAGA αισθάνονται πραγματικό πόνο και απεριόριστη άγρια οργή. Ο Μασκ χαρακτήρισε τους Δημοκρατικούς τρομοκράτες. Όλοι στο MAGA κίνημα ξέχασαν τις διαφωνίες τους και ενωθήκαν αμέσως.

Από την άλλη πλευρά, οι φιλελεύθεροι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους. Ο ηλίθιος Ντάουντς απολύθηκε προφανώς από το MSNBC, αλλά, όταν υποβλήθηκε πρόταση στο Κογκρέσο να τιμηθεί η μνήμη του Κερκ με μια προσευχή, οι Δημοκρατικοί φώναξαν μεγαλόφωνα: «ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ! Ομως, δεν ακούνε. Θριαμβολογούν. Άλλωστε, σκοτώθηκε ένας συντηρητικός, ένας παραδοσιοκράτης και ένας χριστιανός. Θυμόμαστε πώς χαρακτηρίζονται τέτοιοι άνθρωποι από τους αντιπάλους τους. Αυτή η ταμπέλα κάνει τη δολοφονία τους να φαίνεται δικαιολογημένη.

Αυτό μοιάζει αρκετά με την αρχή ενός εμφυλίου πολέμου.

Το Δημοκρατικό Κόμμα είναι η Ουκρανία της Αμερικής. Ή το αντίστροφο.

Ο ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε από απόσταση 200 μέτρων και εξαφανίστηκε. Συνέλαβαν τον λάθος άνθρωπο.

Πιθανότατα, κανείς δεν θα μάθει ποτέ τίποτα σχετικά με τους πραγματικούς ηθικούς αυτουργούς  και τους εκτελεστές, όπως και στην περίπτωση της δολοφονίας του Κένεντι.

Τώρα όλοι φοβούνται για την ζωή του Μασκ. Και για τη ζωή κάθε Αμερικανού πατριώτη και αντιπάλου των φιλελεύθερων. Η ζωή είναι στο στο στόχαστρο. Για εμάς, αυτό το καθεστώς ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια. Το κέντρο που δίνει την εντολή για την καταστροφή μας, για την εξάλειψη των υποστηρικτών του MAGA, είναι το ίδιο.

Ναι, η Ουκρανία χαίρεται για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ, σε αντίθεση με τους Αμερικανούς φιλελεύθερους, οι οποίοι προσπαθούν τουλάχιστον να συγκρατήσουν τα συναισθήματά τους. Η διαφορά μεταξύ του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ και της Ουκρανίας είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Πρόκειται κυριολεκτικά για μια διεθνή τρομοκρατική οργάνωση.

Ο Κερκ δολοφονήθηκε κάτω από μια τέντα με την επιγραφή που έγραφε «American Comeback» (Η Επιστροφή της Αμερικής). Οι δολοφόνοι απάντησαν: «Ούτε κατά διάνοια. Εμείς εξακολουθούμε να είμαστε οι αφέντες εδώ».

Το περιοδικό Time βγήκε με τον τίτλο «Αρκετά». Αλλά αυτό απέχει πολύ από το «Αρκετά». Αυτό είναι μόνο η αρχή.

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της Αποκεφαλισμού του Τίμιου Ιωάννη του Προδρόμου, [29 Αυγούστου, με το παλαιό εκκλησιαστικό ημερολόγιο] τηρούμε μια ημέρα αυστηρής νηστείας. Από αμνημονεύτων χρόνων, ο εχθρός έχει σκοτώσει πολλούς Αγίους, Δίκαιους, αθώους και απλά έντιμους, ειλικρινείς και ευγενείς ανθρώπους. Ο διάβολος «ήτο απ’ αρχής ανθρωποκτόνος» (Ιωάννης 8:44), για έναν λόγο.

Μετάφραση: Οικονόμου Δημήτριος

geopolitika.ru

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Αντρέας Μαρτσιλιάνο: Φωνὴ βοῶντος ἐν τῇ ἐρήμῳ… Ο πόλεμος μεταξύ Ευρώπης & Ρωσίας, θα διαρκέσει το πολύ μισή ώρα… & η ώρα Πλησιάζει
ΔΙΕΘΝΗ

Αντρέας Μαρτσιλιάνο: Φωνὴ βοῶντος ἐν τῇ ἐρήμῳ… Ο πόλεμος μεταξύ Ευρώπης & Ρωσίας, θα διαρκέσει το πολύ μισή ώρα… & η ώρα Πλησιάζει

by admin
16 λεπτά ago
Snyder: «Στο Στόχαστρο το Όρος Pickaxe»: Η Απόφαση του Τραμπ που Μπορεί να Τινάξει τη Μέση Ανατολή στον Αέρα
Slider

Snyder: «Στο Στόχαστρο το Όρος Pickaxe»: Η Απόφαση του Τραμπ που Μπορεί να Τινάξει τη Μέση Ανατολή στον Αέρα

by admin
58 λεπτά ago
Προσχεδιασμένη Μείωση του Πληθυσμού: Ο Δρ. Α. Γουέικφιλντ Αποκαλύπτει τον Σκόπιμο Εμβολιασμό ως Όπλο για τον Αποπληθυσμό
Slider

Προσχεδιασμένη Μείωση του Πληθυσμού: Ο Δρ. Α. Γουέικφιλντ Αποκαλύπτει τον Σκόπιμο Εμβολιασμό ως Όπλο για τον Αποπληθυσμό

by admin
4 ώρες ago
ΘΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ: Ο νέος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου εγκαταλείπει το σχέδιο για την ψηφιακή ταυτότητα
Slider

ΘΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ: Ο νέος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου εγκαταλείπει το σχέδιο για την ψηφιακή ταυτότητα

by admin
5 ώρες ago
Next Post
Παρασκευή Σιδέρη: Η αγαπημένη μου Μιλαγκρος, τα στρουμφάκια και οι νεράιδες δαίμονες….

Παρασκευή Σιδέρη: Η αγαπημένη μου Μιλαγκρος, τα στρουμφάκια και οι νεράιδες δαίμονες....

Έρχεται η Kimberly Guilfoyle ως Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα αρχές Οκτωβρίου και φέρνει…. και Κατσιματίδη

Έρχεται η Kimberly Guilfoyle ως Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα αρχές Οκτωβρίου και φέρνει.... και Κατσιματίδη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr