• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 9 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Ο Γενικός πόλεμος δεν ξεκίνησε από Συρία αλλά ίσως αρχίσει τώρα από Συρία. O Δεύτερος Συριακός πόλεμος θα είναι και ο Γενικός;

3 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

To Ισραήλ επιχειρεί να κάνει τη Zeinab δεύτερο αλ Ακσά και να προσδώσει ιερό χαρακτήρα στη νέα σύγκρουση….

Ο Γενικός πόλεμος δεν ξεκίνησε από Συρία αλλά ίσως αρχίσει τώρα από Συρία.O Δεύτερος Συριακός πόλεμος θα είναι και ο Γενικός; Η περίπτωση της Ζεινάμπ/ Zeinab.

Ο Γενικός πόλεμος δεν ξεκίνησε από Συρία αλλά ίσως αρχίσει τώρα από Συρία.. To Ισραήλ φαίνεται ότι θα πάει σε μια περιοδική εκτόνωση με Γάζα όπου συγκρούεται κυρίως με σουνίτικο ισλάμ για να το εκτρέψει απευθείας και να επικεντρωθεί στο σιίτικο όπου ηγείται το Ιράν κι όπου πιο εύκολα μπορεί να γίνει η διάσπαση στο αντίπαλο στρατόπεδο. Ήρθε σε συμφωνία με ομήρους με Χαμάς και για 4ημερη εκεχειρία με δυνατότητα επέκτασης και την ίδια ώρα πραγματοποίησε χτυπήματα με αεροπορικές επιδρομές στα 10χλμ από Δαμασκό στη Sayeda Zeinab ( θεωρείται η κόκκινη γραμμή τη Χεζμπολάχ) όπου είναι το μαυσωλείο της εγγονής του Μωάμεθ και κόρης του πρώτου σιίτη ιμάμη Ali ben Abi Taleb υψηλός ιερός τόπος του παγκόσμιου σιιτικού κλάδου. Αυτός ο υψηλός τόπος προσκυνήματος για τους σιίτες της περιοχής (ιδιαίτερα από το Ιράν, το Ιράκ και τον Λίβανο) αποτελείται από θρησκευτικά κτίρια, θρησκευτικά σχολεία και τουριστικά συγκροτήματα.

Και δε είναι η πρώτη φορά τον τελευταίο καιρό που επιχειρεί εναντίον της Zeinab αλλά σήμερα ήταν και με ιδιαίτερη σφοδρότητα. Αποπειράται ενδεχομένως να προσδώσει ιερό χαρακτήρα και σε αυτή τη διαμάχη επί συριακού πλέον εδάφους να κάνει την Ζεινάμπ ένα δεύτερο αλ Ακσά για να μετατοπίσει εκεί τη σύγκρουση. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να συγκεντρώσει στη Συρία τις σιίτικες πολιτοφυλακές από Ιράκ και Λίβανο προς υπεράσπιση του ιερού. Το γεγονός ότι σήμερα η συριακή προεδρία ανακοίνωσε πως καταργεί τη βίζα για ερχόμενους από Ιράκ κάτι σηματοδοτεί.

Στο παρελθόν και οι σουνίτες τζιχαντιστές επανειλημμένα χτυπούσαν τη Ζεινάμπ ώσπου ο Χασάν Νασράλα προειδοποίησε τις «ένοπλες σαλαφιστικές ομάδες»ότι θα πληρώσουν σκληρό τίμημα αν το επαναλάβουν.

Χιαστί θα λυθούν οι διαφορές..

Οπότε σε ένα τέτοιο σενάριο θα έχουμε μετατόπιση του μετώπου σε Συρία ύφεση στη Γάζα νέο ιερό πόλεμο εκεί όπου θα λυθούν χιαστί οι διαφορές. Από τη μια Ισραήλ με Ιράν αλλά το τελευταίο μέσω πληρεξουσίων του από Ιράκ, Λίβανο και συριακό κράτος και από την άλλη ανάμεσα σε ρωσο-αμερικανούς αφού και οι 2 διατηρούν δυνάμεις επί συριακού εδάφους.

Αν αυτό γίνει σημαίνει ότι σήμανε η Ώρα του Γενικού Πολέμου. όλους τους βολεύει να δώσουν τη μάχη μακριά από τα σύνορά τους επί ουδέτερου πεδίου δηλ. επί συριακού εδάφους...Είναι μια εκδοχή γιατί καταλαβαίνω να χτυπούν οι τζιχαντιστές σουνίτες το σιίτικο τέμενος δεν μπορώ να διανοηθώ γιατί βάλουν εναντίον του οι ισραηλινοί ποιον θέλουν να προκαλέσουν και τι; τη στιγμή μάλιστα που το συριακό καθεστώς είναι και κοσμικού χαρακτήρα.

Aπό την άλλη σημερινή δήλωση του ΥΠΕΞ Ιράν του Χοσεΐν Αμίρ-Αμπντολαχιάν: Λιβανέζοι, Σύροι, Ιρακινοί και Υεμενίτες δεν μπορούν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και να παρακολουθήσουν τι συμβαίνει στη Γάζα

Σε περίπτωση που ισχύει αυτή η εκδοχή οι αμερικανο-ισραηλινοί για μια ακόμη φορά θα έχουν επί του πεδίου την υποστήριξη των σουνίτικων πολιτοφυλακών τρομοκρατικών παραφυάδων όπως και στον πρώτο συριακό πόλεμο. Θα είναι ο Δεύτερος Συριακός πόλεμος που θα είναι και ο Γενικός;

Και κάτι ακόμη που υποδηλώνει ότι σε πρώτο πλάνο θα έρθει η σύγκρουση με σιίτικες πολιτοφυλακές στη Μ Ανατολή..

🔥 #BREAKING
Betrayal Within Iraqi Army: Several Officers Accused of Leaking Information and Coordinates to Occupying Forces for Targeting Members of the Popular Mobilization Forces. pic.twitter.com/Tg7dfEbA7a

— IntelSky (@Intel_Sky) November 22, 2023

Προδοσία εντός του ιρακινού στρατού: Αρκετοί αξιωματικοί που κατηγορούνται για διαρροή πληροφοριών και συντεταγμένων σε δυνάμεις κατοχής για στόχευση μελών των Δυνάμεων Λαϊκής Κινητοποίησης.

dimpenews.com

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΝΤΟΥΓΚΙΝ: Δεν Μπορεί να Υπάρξει  Ειρήνη μεταξύ του Ιράν & των ΗΠΑ
Slider

ΝΤΟΥΓΚΙΝ: Δεν Μπορεί να Υπάρξει Ειρήνη μεταξύ του Ιράν & των ΗΠΑ

by admin
60 λεπτά ago
Παγκόσμια βόμβα – Ρωσία προειδοποιεί Trump: Το κλείσιμο του εναέριου χώρου της Ουκρανίας θα σημάνει πόλεμο με τις ΗΠΑ
Slider

Παγκόσμια βόμβα – Ρωσία προειδοποιεί Trump: Το κλείσιμο του εναέριου χώρου της Ουκρανίας θα σημάνει πόλεμο με τις ΗΠΑ

by admin
2 ώρες ago
Ο ΝΤΟΥΓΚΙΝ Επιτίθεται στο Κρεμλίνο & Προκαλεί Σάλο: Η Ρωσία Βαδίζει προς την Ψηφιακή Άβυσσο! Η ΤΝ είναι πιο Σημαντική από τα Πυρηνικά Όπλα!
ΔΙΕΘΝΗ

Ο ΝΤΟΥΓΚΙΝ Επιτίθεται στο Κρεμλίνο & Προκαλεί Σάλο: Η Ρωσία Βαδίζει προς την Ψηφιακή Άβυσσο! Η ΤΝ είναι πιο Σημαντική από τα Πυρηνικά Όπλα!

by admin
6 ώρες ago
Η Εκκλησία της Γεωργίας ξεμπροστιάζει την ΕΕ – «Μας ζήτησαν να στηρίξουμε τους γάμους ίδιου φύλου και τώρα μας πολεμούν επειδή λέμε όχι»
Slider

Η Εκκλησία της Γεωργίας ξεμπροστιάζει την ΕΕ – «Μας ζήτησαν να στηρίξουμε τους γάμους ίδιου φύλου και τώρα μας πολεμούν επειδή λέμε όχι»

by admin
6 ώρες ago
Next Post
ΑΓΙΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΣ ΙΚΟΝΙΟΥ: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΣ ΙΚΟΝΙΟΥ: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΞΙΣΛΑΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΞΙΣΛΑΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr